KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Bzduras napisał: Ale jakby przed premierą ktoś w temacie BG3 napisał, że ma Miecz Spierdolenia na trzecim levelu w drugim akcie to byłaby inba Co ma miecz do tutoriali? Akt 1 w BG3 to był w Early Access xD. Brak bugów, ładna grafika i tutoriale nie napisał typ nic o gameplayu, swiecie i fabule - to nie jest spoiler, po prostu niet, więc nie złamał żadnego embargo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Chodzi o to, że spoiler na wszelki wielki i to, że dla Ciebie to nic to nie znaczy, że dla kogoś to coś Spoiler napisałem o drugim akcie, a nie o pierwszym i cały ten post jest ubrany w satyrę, a najbardziej boli mnie to, że muszę takie rzeczy tłumaczyć podczas gdy to jest oczywiste i widoczne tak na pierwsze 0,5 rzutu okiem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Bzduras napisał: Chodzi o to, że spoiler na wszelki wielki i to, że dla Ciebie to nic to nie znaczy, że dla kogoś to coś Pokaż ukrytą zawartość napisałem o drugim akcie, a nie o trzecim i cały ten post jest ubrany w satyrę, a najbardziej boli mnie to, że muszę takie rzeczy tłumaczyć podczas gdy to jest oczywiste i widoczne tak na pierwsze 0,5 rzutu okiem Ok, fajnie. 7 godzin temu, drozdu7 napisał: Jak większość hitów z tego roku, ale tylko w przypadku Starfielda jest to powtarzane jak mantra Mam wrażenie, że w tym temacie są jakieś kompleksy konsolowcow leczone? Starfield to również gra tworzona głównie z myślą o mocarnych PC i modach i tam będzie ogrywana w maksymalnym klatkażu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Czyli proste: nie wiesz czy coś jest spoilerem? Daj w spoiler i po robocie. Ja pierdolę, żeby takie rzeczy musieć tłumaczyć na tym forum xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Brak bugów, ładna grafika i tutoriale nie napisał typ nic o gameplayu, swiecie i fabule - to nie jest spoiler, po prostu niet, więc nie złamał żadnego embargo. embargo dotyczy opisywania jakichkolwiek wrażeń z gry, nie tylko opisywania gameplayu świata i fabuły. Dlatego mądrzy recenzenci piszą o swoich wrażeniach nie wprost, tak jak tu: A ci mniej mądrzy opisują swoje wrażenia wprost jak ten z koleś z discorda Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Musisz xD. Jeszcze next spoiler mam w takim razie, żeby nie było Spoiler - Recenzje są też na Steam o dziwo wysłali kody nie tylko do Xboxa i gamepassa PC - kilku typów pisała twitty, że grali po 15h w 24, więc tylko przerwa na sen i szamę - Gra jest większa, niż oni sami myśleli - ogólnie pozytywnie i tajemniczo 5 minut temu, ASX napisał: embargo dotyczy opisywania jakichkolwiek wrażeń z gry, nie tylko opisywania gameplayu świata i fabuły. Dlatego mądrzy recenzenci piszą o swoich wrażeniach nie wprost, tak jak tu: A ci mniej mądrzy opisują swoje wrażenia wprost jak ten z koleś z discorda Ok Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: - Recenzje są też na Steam o dziwo wysłali kody nie tylko do Xboxa i gamepassa PC - kilku typów pisała twitty, że grali po 15h w 24, więc tylko przerwa na sen i szamę - Gra jest większa, niż oni sami myśleli - ogólnie pozytywnie i tajemniczo Krystian, zadanie domowe na dziś: rozwiń skrót NDA. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Ogólnie widac po przygotowaniu do recenzji Microsoftu i Bethesdy, że dopięli (chyba) temat na ostatni guzik i nie ma mowy o sytuacji z np. Fallout 76. Zobaczymy 31.08. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 11 minut temu, Bzduras napisał: Krystian, zadanie domowe na dziś: rozwiń skrót NDA. Nie wiem co mają wpisane dokładnie, ale była mowa o 'strict' NDA, niemniej wątpię, by typ był takim debilem, by je złamać w 1 dzień (to nie było jakieś spamowe, tylko oficjalne konto), więc ciężko powiedzieć, czy złamał, czy nie, anyway. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Jednak takie debile się zdarzają dość często, bo fejmu słodki smak kusi mocno, enyłej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Gra podobno jakimś cudem działa w miarę spoko na steam decku na low/medium z podbitą rozdziałką dzięki FSR i trzyma stabilne 30fps ze spadkami w najwiekszych miastach i bitwach kosmicznych. Brzmi to lepiej niz wiedzmin 3 na ps4 premierowo xD Jakiś recenzor też gadał, że niby po 15h nie napotkał bugów...I call bullshit on that, ale przynajmniej komentarze pod tweetem byly zabawne ze ludzie canceluja pre-ordery bo bez bugow to wykastrowana gra bethesdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Gra musi działać bardzo dobrze na Series S, więc optymalizacja powinna być dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 2 minuty temu, ASX napisał: Krótki klip z rozgrywki, bez żadnych spoilerów fabularnych ale w razie czego wrzucam w spoiler Pokaż ukrytą zawartość Dobry klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) 38 minut temu, ASX napisał: Krótki klip z rozgrywki, bez żadnych spoilerów fabularnych ale w razie czego wrzucam w spoiler Ukryj zawartość xD Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Fejk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Faktycznie, sorry dałem się złapac. To tylko koncept fana https://www.artstation.com/artwork/Xg3nNn Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Nawet asaxowi nie można ufać co wkleja z centrali Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 No dałem się nabrać. Koleś naprawdę zajebistą robotę zrobił. UI, design broni, świata, zwierząt wyglądał bardzo realistycznie. Szacun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 No cóż pewnie w środę zobaczymy nowe materiały ze SF na GC Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Jeśli większość informacji to nie fake, to szykuje się hit. Nie powiem lekki hajpik jest. Ciężki wybór może być od czego zacząć. Bg3 czy Starfield. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zastanawiam się czy przez to embargo na wrażenia hajp nie będzie zbyt duży bo sobie ludzie powymyślają jaki ten starfield nie jest. Mam nadzieję, że gierka dostarczy. Kupujecie ten wcześniejszy dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Sebas napisał: Kupujecie ten wcześniejszy dostęp? Nie. Zbyt napięty grafik growy. Kończę baldura, a w piątek armored core 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ja sobie wykupiłem ten pakiet premium za 150 zł, aż głupio taki hicior cebulić za 4 zł. BG3 zobaczę za pół roku jak wydadzą na Xbox, niby mam PC ale testowałem tam early access z gog i trochę jak sraka to chodziło na moim gtx 1650. Zresztą jest lato i giercowanie jest gdzieś na piątym miejscu i czasu na BG3 przed Starfieldem i tak nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Premium zakupiony, oczywiście na Islandii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi