Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minutes ago, Sebas said:

Ja bym kupił konsolę pro za 5-6k na start generacji, żeby tylko się nie bawić w podmianki no ale to tak nie działa. Muszą mieć odpowiednią skalę produkcji i te tańsze warianty konsol by wtedy były też droższe.

Mogliby to embargo zdjąć już. Zawsze to jest podejrzane jak znoszą w ostatniej chwili.

Amerykanie mają problem zapłacić 500$ za

konsolę. 500$. Czyli tyle ile można zarobić jeżdżąc sobie w weekend na uberze. Na bank zapłaciliby 1000. Serio ludzie z tego forum są kompletnie odklejeni

• beka z typa 5
Gość MacLSkr
Opublikowano

Mnie ciekawi główny wątek. Wiadomo, że będą jakieś artefakty znajdowane na przestrzeni lat, ale co dalej? Odkrycie jakiejś starożytnej rasy zagrażającej galaktyce jak w "Mass Effect"? Wątek podróży międzygwiezdnych do innych galaktyk jak w "Stargate"? Nic nie wiadomo i to mnie ciekawi. Jeżeli za 2 dni okaże się, że Becia dowiozła hita, to chyba wezmę tego X-klocka i Starfielda kosztem nadchodzącego pajączka. Takiego hajpu nie miałem na żaden tytuł od czasu "Dragon Age: Początek".

Opublikowano
Godzinę temu, MacLSkr napisał:

Mnie ciekawi główny wątek. Wiadomo, że będą jakieś artefakty znajdowane na przestrzeni lat, ale co dalej? Odkrycie jakiejś starożytnej rasy zagrażającej galaktyce jak w "Mass Effect"? Wątek podróży międzygwiezdnych do innych galaktyk jak w "Stargate"? Nic nie wiadomo i to mnie ciekawi. Jeżeli za 2 dni okaże się, że Becia dowiozła hita, to chyba wezmę tego X-klocka i Starfielda kosztem nadchodzącego pajączka. Takiego hajpu nie miałem na żaden tytuł od czasu "Dragon Age: Początek".

Dobrze, że nic nie wiadomo i nie było leaków o fabule, ale jest 1% szans, że jej po prostu nie będzie :leo:. Niemniej jednak hype. 

Opublikowano

Ja jestem ciekawy endgame'u wypowiedzi twórców sugerują jakiś ciekawy twist, który postawi wszystkie poprzednie wydarzenia fabularne w nowym świetle i jestem ciekaw co tam wymyślili 

Opublikowano

Gry Bethesdy nigdy nie miały zdobywać graczy fabułą. Wręcz przeciwnie, to gracze tworzyli swoje historie eksplorując świat. I takie podejście mi bardzo pasuje.

• Haha 2
  • beka z typa 4
  • WTF 1
Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Gry Bethesdy nigdy nie miały zdobywać graczy fabułą. Wręcz przeciwnie, to gracze tworzyli swoje historie eksplorując świat. I takie podejście mi bardzo pasuje.

Dobrze, że w Bethesdzie nie myślą jednak tak jednowymiarowo i tworzą fabularne quest-line'y dla Mrocznego Bractwa, Dawnguard czy Gildii Złodziei w Skyrimie.

• Plusik 1
Opublikowano

Dopracowanych gier też nigdy nie robili o gracze lubią je naprawiać latami żeby potem bethesda wydała taką wersje jako goty. Gracze lubią takie podejście:nosacz3:

• Haha 2
Opublikowano

F76 ma podobnie co Skyrim, fakt premierę miał chujową. Ale teraz ma napierdolone tyle contentu, że głowa mała. Ostatnio sobie pograłem i nawet nie widziałem od czego zacząć, ale główny wątek już dawno ukończony, a reszta rozgrzebane w chuj wie co XD Może kiedyś znajdę czas na resztę. 

Opublikowano
1 hour ago, dee said:

A to jedno wyklucza drugie? Dlaczego miałbym nie mieć ciekawego świata do eksploracji oraz wciągającego i interesującego wątku głównego?

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze takiej gry. W Wiedźminie, czy RDR wątek fabularny gra pierwsze skrzypce, a cała reszta to wypełniacze i nie ma w sumie nic ciekawego do robienia po tym świecie jak się je ukończy. Z drugiej strony masz takie gry jak np Stalker czy Elder Scrollsy właśnie, gdzie zawsze znajdzie się jakiś powód by przemierzać nieznane zakamarki ale historia w nich to nie jest coś o czym bym opowiadał znajomym, czy myślał o niej.

• Plusik 1
  • beka z typa 2
  • WTF 3
Opublikowano

Panowie, mam takie pytanie. :sir: Jak grać w Starfield od 1 września, bo jestem już skołowany a sprawa wygląda tak.

Chce kupić Starfielda ale w pudełku na płycie, ale chcę też grać od 1 września. Czy to możliwe? Którą wersję musiałbym kupić? Wydaje mi się że to niemożliwe i jedyna opcja to kupić Game Pass'a i ulepszenie Premium Edtion Upgrade za około 170 zł. Ale wtedy dostanę tylko steelbooka bez płyty, jedynie kod będzie w pudełku. 

W opisie tego poradnika w dziale Zawartość Starfield Premium Edition Upgrade jest taka Uwaga! Wydanie NIE zawiera pełnej wersji gry. Starfield będzie dostępny w abonamencie Xbox GamePass w dzień premiery A ten ma mieć miejsce 6 września. :dunno: Help :/

Gość MacLSkr
Opublikowano

Chyba trzeba kupić grę na płycie + steelbook/upgrade i wklepać kod. Czy źle myślę?