ASX 14 714 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2023 Neon City Spoiler 1 1 Cytuj
Homelander 2 208 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 44 minutes ago, Sebas said: Ja bym kupił konsolę pro za 5-6k na start generacji, żeby tylko się nie bawić w podmianki no ale to tak nie działa. Muszą mieć odpowiednią skalę produkcji i te tańsze warianty konsol by wtedy były też droższe. Mogliby to embargo zdjąć już. Zawsze to jest podejrzane jak znoszą w ostatniej chwili. Amerykanie mają problem zapłacić 500$ za konsolę. 500$. Czyli tyle ile można zarobić jeżdżąc sobie w weekend na uberze. Na bank zapłaciliby 1000. Serio ludzie z tego forum są kompletnie odklejeni 5 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Build planner jak ktoś chce obczaić skille: https://nukesdragons.com/starfield/character U mnie był szybki wyjazd na Islandie i w piąteczek ruszamy podbijać kosmos Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 (edytowane) https://www.eurogamer.pl/bethesda-wyjasnia-dlaczego-bohater-starfield-jest-niemy Niemy bohater to trochę lipa... Edytowane 29 sierpnia 2023 przez kislawa Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 23 minuty temu, Daddy napisał: Jak gry Free To Play mogą być w best selling :D. 27 minut temu, kislawa napisał: https://www.eurogamer.pl/bethesda-wyjasnia-dlaczego-bohater-starfield-jest-niemy Niemy bohater to trochę lipa... Czy ja wiem, to akurat czasami nawet na plus :D. 15 godzin temu, ASX napisał: Neon City Ukryj zawartość Nawet Nawet Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Słucham wrażeń DF i zaczynam się hajpować. Miałem poczekać, ale może kupię pudełko bo Gamepassa nie mam zamiaru subskrybować na ten moment. Cytuj
Gość MacLSkr Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Mnie ciekawi główny wątek. Wiadomo, że będą jakieś artefakty znajdowane na przestrzeni lat, ale co dalej? Odkrycie jakiejś starożytnej rasy zagrażającej galaktyce jak w "Mass Effect"? Wątek podróży międzygwiezdnych do innych galaktyk jak w "Stargate"? Nic nie wiadomo i to mnie ciekawi. Jeżeli za 2 dni okaże się, że Becia dowiozła hita, to chyba wezmę tego X-klocka i Starfielda kosztem nadchodzącego pajączka. Takiego hajpu nie miałem na żaden tytuł od czasu "Dragon Age: Początek". Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Godzinę temu, MacLSkr napisał: Mnie ciekawi główny wątek. Wiadomo, że będą jakieś artefakty znajdowane na przestrzeni lat, ale co dalej? Odkrycie jakiejś starożytnej rasy zagrażającej galaktyce jak w "Mass Effect"? Wątek podróży międzygwiezdnych do innych galaktyk jak w "Stargate"? Nic nie wiadomo i to mnie ciekawi. Jeżeli za 2 dni okaże się, że Becia dowiozła hita, to chyba wezmę tego X-klocka i Starfielda kosztem nadchodzącego pajączka. Takiego hajpu nie miałem na żaden tytuł od czasu "Dragon Age: Początek". Dobrze, że nic nie wiadomo i nie było leaków o fabule, ale jest 1% szans, że jej po prostu nie będzie . Niemniej jednak hype. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Tajemnica powstania wszechświata i wyższa forma bytu to najciekawsze perspektywy historii. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2023 Ja jestem ciekawy endgame'u wypowiedzi twórców sugerują jakiś ciekawy twist, który postawi wszystkie poprzednie wydarzenia fabularne w nowym świetle i jestem ciekaw co tam wymyślili Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Gorzej niż F4 się nie da zrobić fabułki. Fajnie jak będzie spoko ale nie jest to coś po co się gra w gry Beth. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Najważniejsze, że dowieźli gunplay, bo tu nie ma co się oszukiwać, ale na filmikach wyglądało to dobrze. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Dla mnie to wyższy poziom łatwowierności w wierze w to, że Bugthesda dowiezie historię w Starfieldzie, skoro w poprzednich grach nigdy im się to nie udało... Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Gry Bethesdy nigdy nie miały zdobywać graczy fabułą. Wręcz przeciwnie, to gracze tworzyli swoje historie eksplorując świat. I takie podejście mi bardzo pasuje. 2 4 1 Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Godzinę temu, dee napisał: Gry Bethesdy nigdy nie miały zdobywać graczy fabułą. Wręcz przeciwnie, to gracze tworzyli swoje historie eksplorując świat. I takie podejście mi bardzo pasuje. Dobrze, że w Bethesdzie nie myślą jednak tak jednowymiarowo i tworzą fabularne quest-line'y dla Mrocznego Bractwa, Dawnguard czy Gildii Złodziei w Skyrimie. 1 Cytuj
Pupcio 18 602 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Dopracowanych gier też nigdy nie robili o gracze lubią je naprawiać latami żeby potem bethesda wydała taką wersje jako goty. Gracze lubią takie podejście 2 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 F76 ma podobnie co Skyrim, fakt premierę miał chujową. Ale teraz ma napierdolone tyle contentu, że głowa mała. Ostatnio sobie pograłem i nawet nie widziałem od czego zacząć, ale główny wątek już dawno ukończony, a reszta rozgrzebane w chuj wie co XD Może kiedyś znajdę czas na resztę. Cytuj
Homelander 2 208 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 1 hour ago, dee said: Gry Bethesdy nigdy nie miały zdobywać graczy fabułą. Wręcz przeciwnie, to gracze tworzyli swoje historie eksplorując świat. I takie podejście mi bardzo pasuje. A to jedno wyklucza drugie? Dlaczego miałbym nie mieć ciekawego świata do eksploracji oraz wciągającego i interesującego wątku głównego? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Nie widziałem jeszcze takiej gry. W Wiedźminie, czy RDR wątek fabularny gra pierwsze skrzypce, a cała reszta to wypełniacze i nie ma w sumie nic ciekawego do robienia po tym świecie jak się je ukończy. Z drugiej strony masz takie gry jak np Stalker czy Elder Scrollsy właśnie, gdzie zawsze znajdzie się jakiś powód by przemierzać nieznane zakamarki ale historia w nich to nie jest coś o czym bym opowiadał znajomym, czy myślał o niej. 1 2 3 Cytuj
Homelander 2 208 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 RDR2 to taka gra. Gdzie i wątek fabularny jest bardzo dobry i świat do zwiedzania. No i nawet jak nie ma takiej gry to nie znaczy, że nie może być Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2023 New Atlantis Spoiler Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Panowie, mam takie pytanie. Jak grać w Starfield od 1 września, bo jestem już skołowany a sprawa wygląda tak. Chce kupić Starfielda ale w pudełku na płycie, ale chcę też grać od 1 września. Czy to możliwe? Którą wersję musiałbym kupić? Wydaje mi się że to niemożliwe i jedyna opcja to kupić Game Pass'a i ulepszenie Premium Edtion Upgrade za około 170 zł. Ale wtedy dostanę tylko steelbooka bez płyty, jedynie kod będzie w pudełku. W opisie tego poradnika w dziale Zawartość Starfield Premium Edition Upgrade jest taka Uwaga! Wydanie NIE zawiera pełnej wersji gry. Starfield będzie dostępny w abonamencie Xbox GamePass w dzień premiery A ten ma mieć miejsce 6 września. Help Cytuj
Gość MacLSkr Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Chyba trzeba kupić grę na płycie + steelbook/upgrade i wklepać kod. Czy źle myślę? Cytuj
Gregorius 503 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 No ale płytę dostanie przecież dopiero na oficjalną premierę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi