KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Gra na PC działa kapitalnie i bardzo dobrze się też prezentuje. Pierwsze wrażenia -> tak, to gra Bethesdy. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Ponad 230.000 gra na samym Steam we wczesnym dostępie. Będzie gruba premiera jak 6 odblokują grę dla wszystkich. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Tak czułem, że od rana zobaczę posty tutaj fajnie, że w końcu pojawiła się duza premiera. Ja dziś po 13 kończę ostatnie spotkanie i zamykam się w domu Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Ktoś ciśnie juz na Xsx? Jak wrażenia? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 27 minut temu, Donatello1991 napisał: Ktoś ciśnie juz na Xsx? Jak wrażenia? Wyglada dobrze, działa dobrze. 30 fps boli ale nie aż tak mocno tak jak myślałem. I jest cudownie udźwiękowiona. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 SDR i HDR totalnie spierdolone. Nie ma nawet opcji by coś poprawić. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Od około 5:35 dobrze omówione jak uproszczone i uwstecznione jest eksplorowanie kosmosu: "Nie sądze by Starfield został uznany przez kogokolwiek uczciwego wobec siebie za grę roku" 3 1 1 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 (edytowane) Ile jest terenów zaprojektowanych przez devów, które swobodnie eksplorujemy? Są miasta, miejscówki do których idziemy w queście, a potem puste planety z losowymi miejscówkami jak kopalnia czy opuszczona placówka. Ale czy są jakieś większe tereny np. koło miast, które można eksplorować i znaleźć tam również ciekawe lokacje z NPC? Czy poza miastem będą od razu te puste tereny? Jak ktoś zacznie grać to niech da znać, bo w recenzjach nie mogłem na to dokładnej odpowiedzi znaleźć. Edytowane 1 września 2023 przez Lukas_AT Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Nie ma to jak w życiu kierować się opiniami polskiego youtuba gdy można samemu zagrać za grosze. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 A Zagrajnik z kolei to chyba z zielonej strefy komfortu. Ja czekam na 6 września żeby samemu sprawdzić Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 20 minutes ago, Ins said: SDR i HDR totalnie spierdolone. Nie ma nawet opcji by coś poprawić. Czyż to nie jest industry standard obecnie? Większość gier obecnie ma na premierę albo na standardowych ustawieniach totalnie zjebany HDR i przy okazji często SDR. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Quaz który jest uprzedzony do MSu, Xboxa i abonamentów pluje na grę MSu wydaną na Xboxa w abonamencie? Jak to możliwe? :oo 1 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Ale ten temat jest rakowy. A ten powiedział tak, a tamten tak, a tamten to zielony, a ten niebieski, a ten z chujem w dupie. Dżizas. 5 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Polecam wszystkim zrobić tak a nie pałować się reckami Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Quaz który jest uprzedzony do MSu, Xboxa i abonamentów pluje na grę MSu wydaną na Xboxa w abonamencie? Jak to możliwe? :oo Wiadomo, caly swiat jest kurwa uprzedzony XD niektorzy juz tak pierdola i obracaja kota kutasem ze rece opadaja. Wyszla bardzo dobra gra ale ze mialbyc to gra generacji u ms no to srednia ponizej 90 jest rozczarowaniem. Co nie zmienia faktu ze gra jest fpyte i zamiast z tego sie cieszyc to kurwa cala branza przeciwko ms, 9/10 zarezerowane dla ps i n, oceny sie nie licza wazne to co sami czujemy. Scisk jakby wyszla z tego sraka 4/10. A ty bialoruski hipokryto zamiast walczyc o starfielda na forum to kupuj early acces jak prawdziwy fan i graj i ciesz sie zyciem. Chyba nie czekasz na bieda edition w gamepassie? XDDDD 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Quaz który jest uprzedzony do MSu, Xboxa i abonamentów pluje na grę MSu wydaną na Xboxa w abonamencie? Jak to możliwe? :oo Aaa, to gracze nie uprzedzeni do MS mogą płynnie lądować na planetach i eksplorować kosmos i planety bez niewidzialnych ścian i wymuszonego fast travel po mapie? 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 1 września 2023 Autor Opublikowano 1 września 2023 Swoją drogą kiedyś wdałem się dyskusje z Quazem na twitterze, gdzie napisał coś w stylu, że fakt iż Microsoft wydaje swoje gry w dzień premiery do Game Passa, doprowadzi do spadku jakości i sprawi że będzie już wydawał więcej gier AAA tylko gry nisko i średnio budżetowe. No to zacytowałem mu listę zapowiedzianych wysokobudżetowych gier, na co odparł że ta lista nic nie znaczy bo te gry mogą np. zostać jeszcze skasowane i w ogóle nie wyjść xd i o to minęło kilka lat od tej rozmowy i oto Bethesda wydaje swoją wysokobudżetową singlową grę, która o dziwo jest lepiej dopracowana technicznie niż niejedna premiera tego roku, która nie wyszła a żadnym abonamencie. Kilka lat temu myślę że nikt by w to nie uwierzył. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Jak szanujesz marke to nie masz zadnych niewidzialnych scian, a jak kochasz to ms wysyla do paczkomatu helm kosmonauty Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 nie zesrajcie się to tylko gra :D. Mi na przykład fakt że nie muszę jak debil latać po całej galaktyce pasuje, ale też rozumiem dlaczego ludziom to przeszkadza. Inną sprawą jest to że faktycznie mam czasem wrażenie że gdy dla ms są ocenianie inaczej niż exy sony czy nintento, ale wciąż dostajemy tutaj grę która ma 87% i nagle się okazuje że to znaczy że GÓWNO. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Ale ból w temacie bo na playstation nie wyszło. Poczekajcie aż do nich dotrze , że w nowego elders scroll, dooma i reboot quaka też nie zagrają 1 3 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Chuj ci na kurwę @schabek, dawałeś dupy niebieskim za poklask na forum, a grasz po cichaczu na Xboxie. SF ogram sobie na PC, 3 gry mam rozgrzebane i nie będę dokładał do tego następnej. A co do quaza wystarczy obejrzeć jego gorzkie żale o abonamentozie i zobaczyć kanał - chlop gra praktycznie w jakieś gówno indyki ze Steama, upadek gracza, ale dla niektorych jak widzę jedyny autorytet spoza zielonej strefy komfortu. Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 1 minutę temu, kislawa napisał: nie zesrajcie się to tylko gra :D. To Wy chcieliście się zesrać przez 70 stron tego tematu przez nadchodzącą nadgrę, która po embargo okazała się być tylko dobrą, jedną wśród wielu. To teraz pieluszki brudne i zaczyna śmierdzieć, dlatego branża tak reaguje 1 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 GOTY 2021 ma na forum 86 co rozumiem stawia Returnala w tej samej klasie co Assassin’s Creed Origins i Fallouta 4, bo przecież cyferki najważniejsze. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 26 minut temu, Bzduras napisał: Ale ten temat jest rakowy. A ten powiedział tak, a tamten tak, a tamten to zielony, a ten niebieski, a ten z chujem w dupie. Dżizas. Dokładnie, łapy mi opadły po trzech stronach pierdolenia o meta. O jest 88, już 87, łeeee 86 czyli średniak XD kurwa gracze 2023 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi