KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Niestety w mieście loadingi są fatalne, czarne ekrany wszędzie, co z tego, że po sekundzie, ale wybijają z immersji, słabiutko. Już lepsze były ekrany ładowania w Skyrimie z animacjami Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 (edytowane) Gra wygląda i działa lepiej w zamkniętych pomieszczeniach, niby to oczywiste, ale jest ogromny przeskok jednak, szczególnie random NPC i ich mordki odstają strasznie od tych fabularnych, ale zapewne w normalnym graniu nie będzie to miało jakiegoś dużego znaczenia. Edytowane 1 września 2023 przez KrYcHu_89 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 września 2023 Generalnie oczy NPCów to poziom Andromedy 1 1 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 470 Opublikowano 1 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 września 2023 23 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Po 5h mogę powiedzieć, że ta gra jest po prostu strasznie nierówna, elementy zrealizowane kapitalnie łączą się z czymś dziwnym, ciężko to określić, jakby "starym", albo nawet "zaśniedziałym" Wiecie co mam na myśli :D. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Daddy musisz dodać te mordy do kolekcji memowej xd Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 @KrYcHu_89 powiedziałeś już wszystko o tej grze, chłopaku daj innym samemu poodkrywać 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Jak na razie moje największe zastrzeżenie to brak map dla lokacji, odnalezienie się bez tego to jest dramat. Czy ja coś przegapiłem? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 4 minuty temu, Dalhi napisał: Jak na razie moje największe zastrzeżenie to brak map dla lokacji, odnalezienie się bez tego to jest dramat. Czy ja coś przegapiłem? Nie ma map, chyba, że to bug :D. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Patrząc na te ryje z powyższych screenów, to strach teraz zaglądać do CW Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 1 września 2023 Autor Opublikowano 1 września 2023 Nawigacja i cały interfejs, z koniecznością przekilikywania się przez wiele menusow to na razie najgorszy element gry. Mordy typowe dla gier Bethesdy randomowych npcow mi aż tak nie przeszkadzają, bo nie chodzę i nie przygladam się im z bliska. Ważne że główni NPCe z którymi gadamy są zasadniczo dobrze wykonani. 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nie ma map, chyba, że to bug :D. Oby, to jest dramat żeby kupca znaleźć. Z czasem pewnie się nauczę lokacji, ale bez jaj. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Zrobienie w 2023 gry z npc z plasteliny o mimice twarzy i ruchach androida jest dla mnie nie do pomyslenia oO Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 6 godzin temu, tjery napisał: Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś drewno - technicznie świetnie, grafika jak na tak dużą grę naprawdę robi - dialogi standardowe dla nich, czyli tak se. Podczas rozmów wciąż czuć drewienko - za to na duży plus sterowanie statkiem i walka w kosmosie, nie wrzucone na siłę, przemyślane, przyjemnie się pojedynkuje - samo latanie w kosmosie poza walką póki co to trochę śmiech, wsiadasz do statku, przenosisz się w kosmos, wybierasz cel, teleport, lądujesz. Wszystko poprzerywane animacją startu i lądowania plus krótkie loadingi. Loadingów rzeczywiście sporo, ale na szczęście krótkie, parę sekund, jakoś mocno to nie przeszkadza Także jak rzeczywiście fabularnie jest dobrze to będzie świetna gra, bo akurat mnie w ogóle nie bawi bieganie po planetach i szukanie surowców. ale to jest SZTOS ale z drugiej strony te mordy NPCów jak w FF16 xD 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Spoko ten No Man's Skyrim, ale zbyt dużo tu bethesdowego drewna i paru wkurzających niedociągnięć (karygodny brak ustawień obrazu), żebym usprawiedliwił przed samym sobą wydanie dodatkowych 153zł na premium. Poszedł refund, kasa wróciła na kartę i bez ciśnienia poczekam na środę. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 (edytowane) Oświetlenie fajnie zrobili, wszystko wygląda dobrze, poza zwykłym "dniem" nie wiem dlaczego, ale tak jest. Przynajmniej pierwsza baza, może później będzie lepiej. Questy poboczne też spoko, jeszcze nie miałem żadnego "fillera" (zrobiłem już 3). Ogólnie taka gra 8/10 z pierwszych kilku godzin. Najbliżej jej do Outer Worlds, tylko bez mapy :D. Ta gra nie jest open worldem. Brak mapy to niestety nie bug, po prostu jej nie ma, Skyrim i F04 lepsze pod tym względem. Edytowane 1 września 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Kurwa bez kitu ze mną bot. Nie ma to jak cały dzień czekać, nie umawiam żadnych spotkań, by zorientować się, że premiera jest 06.09, a nie dziś ... Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Kup premium to pograsz dziś. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Giereczki od M$ tylko w GP Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Godzinę temu, smallv86 napisał: Zrobienie w 2023 gry z npc z plasteliny o mimice twarzy i ruchach androida jest dla mnie nie do pomyslenia oO To chyba mało gier widziałeś Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 A po co się spuszczać nad tą mimiką twarzy? Tutaj wygląda to naturalnie i nie ma potrzeby marnowania czasu na dodatkowe motion capture mordy. Podobnie jak w BG3. 1 1 Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Bez przesady, w BG3 twarze i mimika są o wiele lepsze niż tu. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 10 minut temu, Rooofie napisał: A po co się spuszczać nad tą mimiką twarzy? Tutaj wygląda to naturalnie i nie ma potrzeby marnowania czasu na dodatkowe motion capture mordy. Podobnie jak w BG3. Polecam wyjść czasami z piwnicy żeby sobie przypomnieć jak wygląda mimika istoty ludzkiej Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Mimika jest na poziomie przeciętnych npcow z Horizon Zero Dawn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi