KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Teraz, Cedric napisał: @KrYcHu_89 Pokaż ukrytą zawartość Co???? Są jakieś magiczne okrzyki jak w jakimś fantasy? Jesteś jakoś naukowo/pseudonaukowo wytłumaczone chociaż czy "kosmiczna magia"? Tak, są w tej grze Spoiler kosmici ale nie wiem na 100%, czy to nie fake, bo gra tego nie mówi, kim oni są. Fabułka jest całkiem całkiem. Cytuj
tlas 442 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 (edytowane) 55 minut temu, Bielik napisał: Niech ktoś da taki lekki spoiler czemu warto rushowac główna oś fabularna, a całą resztę zawartości zostawić na new game + bo już sam nie wiem jak grać. Masz bez spoilerów. W skrócie to nie jest tak, że warto czy nie warto, to zależy. Ja doszedłem do wniosku, że gdybym o tej sraczce NG+ nie czytał to bym w błogiej nieświadomości grał normalnie, czyli trochę głównego i trochę pobocznych i tego zamierzam się trzymać. Edytowane 4 września 2023 przez tlas Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Ja zazwyczaj podchodze do ostatniej misji fabularnej po oczyszczeniu wszystkiego, a wiec jak wyzej napisane - to zalezy jak chcesz grac. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 To chyba pierwsza gra z NG+ od nich, stąd pewnie tyle hałasu. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 września 2023 Autor Opublikowano 4 września 2023 10 godzin temu, Dalhi napisał: Wiem że nie o to konkretnie chodzi, ale może ktoś jeszcze nie wie. Jak pilotujemy statkiem w przestrzeni kosmicznej w okolicach planety na której chcemy wylądować to można włączyć skaner (LB) i w ten sposób możemy wybrać punkt lądowania bez konieczności wchodzenia w menu gry. Sorry że późno odpowiadam, ale chciałem się upewnić. Tak, można w ten sposób wylądować na planecie bez konieczności wchodzenia do menu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Wylądował statek z kolonistami, który wymaga naprawy. Niestety został już zaludniony przez armię wściekłych kurvinoxów Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Ludzie odtwarzają statki kosmiczne z różnych serii SF: 1 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Aż się prosi o możliwość ściągnięcia gotowych wzorów na statki i postacie od innych graczy. Wczoraj w necie widziałem fajnie zrobionego, Armstronga i papieża Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tjery 1 270 Opublikowano 4 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 września 2023 Wspaniała jest ta gra, jak na samym początku nie ma takiego poczucia eksploracji kosmosu, to z każdą godziną jest coraz lepiej, misje i z głównego wątku i poboczne i frakcji cały czas zaskakują (ta z terromorfem świetna), nawet te przynieś wynieś pozamiataj mają fajną otoczkę i zacząłem jednak robić te z zakładki drobne. Dziś sobie nawet wylądowałem na białym znaczniku na Marsie w fabryce mechów i po tym co się naczytałem o generyczności tych dodatkowych miejscówek to byłem mega zaskoczony jak dobrze to było wykonane, pewnie jak się zacznie latać tak od planety do planety to zacznie się powtarzać, ale tak pozwiedzać kilka miejscówek na różnych planetach polecam. Ale to jaki efekt robi cykl dnia i nocy na Marsie to szczęka na podłodze, do tego ten fajny efekt unoszącego się pyłu, chyba z 2h tak sobie zwiedzałem, klimat prosto z filmu SF. Dla pececiarzy polecam moda co wyłącza nazwy i paski życia nad wrogami + znaczniki trafień, do tego mod na więcej krwi (wszystko na Nexusie), walka dużo zyskuje. Sesyjka z Marsa + parę innych 12 4 Cytuj
Boomcio 4 160 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Tak, te małe misje potrafią zrobić. Ot, zwykły komunikat zasłyszany w eterze i odpowiedź na niego, mimo że wywoływany był ktoś inny - zaprowadził mnie do świetnej miejscówki z dobrym scenariuszem misji. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Najlepsze są w tej grze są 3 planety Edit: Leciutki spoil Spoiler : Ziemia, Mars, Księżyc. I najlepsze są też tam misje. Ta na ziemi to jest mistrzostwo, 2h eksploracji i praktycznie zero walki i te itemy z XX wieku <3. Dobrze to zrobili. Edytowane 6 września 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 No ale na chuj spoilerujesz? 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 8 minut temu, sprite napisał: No ale na chuj spoilerujesz? A gdzie tam spojler? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 września 2023 Autor Opublikowano 5 września 2023 takie rzeczy możliwe są tylko w grach Bethesdy xd 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 21 minut temu, ASX napisał: takie rzeczy możliwe są tylko w grach Bethesdy xd Ziemniaki i cebule to zawsze byłą domena Creation Engine . Nazbierałem 270k na statek, a tu klops umiejętność pilotażu nie kupiona, a nie ma respeca :/. Najważniejszy skill w grze, trzeba dolevelować. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 O której mogę jutro grać? 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Cytat 6 września, godz. 2:00 w nocy 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Photomode nie wspiera UW, buuu. Wszystkie placówki questowe i inne lokacje questowe (frakcje, wątek główny) są zrobione po prostu kapitalnie. Nie znam się za bardzo na niuansach sprzętu NASA itp. ale jest masa nawiązań do filmów, gier itp. Jak dla mnie to mogli totalnie zrezygnować z tych random planet i osad i zostawić kilka, a bardziej skondensowanych, może w kolejnej grze :). Skyrim/F04/Starfield wszystkie czerpią na tą samą jednak bolączkę - randomowych rzeczy jest za dużo w stosunku do normalnego contentu, prawie wszystkich to nudzi w grze single player. Jest ogromna różnica pomiędzy rzeczami zrobionymi przez generator, a przez ludzi i nic się przez te 12 lat nie zmieniło. Edytowane 5 września 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Boomcio 4 160 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Może będą rozbudowywać stopniowo, jak lotniska w Microsoft Flight. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 19 minut temu, Crazy Horse napisał: Może będą rozbudowywać stopniowo, jak lotniska w Microsoft Flight. W premiumie mamy: więc jak napisali First, a recki były dosyć dosyć, gracze raczej z tego co widać doceniają, nie widzę możliwości, żeby nie było 2/3/4/5 czy 6 DLC. Fallout 4 miał 6 właśnie. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 243 Opublikowano 5 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Trochę własnych zrzutów z XSX Edytowane 5 września 2023 przez Daddy 10 3 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: W premiumie mamy: więc jak napisali First, a recki były dosyć dosyć, gracze raczej z tego co widać doceniają, nie widzę możliwości, żeby nie było 2/3/4/5 czy 6 DLC. Fallout 4 miał 6 właśnie. Starfield 2 to jest może perspektywa kolejnych 10 czy 15 lat. W tym czasie będą duże dodatki i rozwój podstawowej wersji gry. Tak jak w przypadku innych ich produkcji, to jest platforma do dalszego rozwoju, nie tylko przez dewelopera, ale też przez community. Dlatego też obstają przy CE - jeszcze oficjalnej premiery nie było, a już jest spoto modyfikacji gry. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Mam już z 10h, odwiedziłem kilkanaście planet, księżyców i o co chodzi z tą dramą z loadingami która była przez chwilę? Lot na inną planetę to kilka sekund, wejście/wyjście ze statku to 1-2 sekundy, to działa zajebiście. Dla osób które jutro zaczną grać, pierwsze co trzeba robić to ustawić efekt ziarna na 0 gra wygląda jeszcze lepiej Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 21 minut temu, SnoD napisał: Starfield 2 to jest może perspektywa kolejnych 10 czy 15 lat Chciałbym doczekać nowych Elder Scrollśów a wy tu o starfield 2 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Patent z Nowa Zelandia działa ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi