YETI 11 046 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 To jeszcze recka od Kiszaka i jesteśmy w domu. 2 1 1 3 Cytuj
Pupcio 18 616 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Yeti kiedy recka starfielda twojego lokalnego żula spod żabki? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Kurde fajny ten quest na Neonie. Główny wątek na razie spoko się rozwija. To może być pierwsza gra Bethesdy, którą faktycznie skończę Jest radocha z ulepszenia pukawek. Łażenie po planetach i wydobycie potrzebnych surowców zaczyna się zwracać. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Crimson Fleet frakcja - Starfield to jednak GOTY top 3. Ciekawe, czy recenzenci doszli, czy tylko zwiedzali puste planety Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Recenzenci to pewnie połowy questów pobocznych nie ruszyli, to gdzie im do questów z frakcji lol? Cytuj
Moldar 2 261 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Układ słoneczny musiałem zrobić na 100% i lecimy dalej z misjami, kurde wkręciłem się, dwa dni wolnego to za mało Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Jak 2-3 dni po recenzjach prostowano, że jednak można latać w przestrzeni kosmicznej, to można sobie wyobrazić jak część z recenzentów grała Jest zaskakująco sporo dezinformacji po recenzjach, ludzie sporo prostują po paru dniach EA, a warto przypomnieć, że do recenzji kody szły chyba 2 tygodnie przed końcem embarga. Edytowane 5 września 2023 przez SnoD Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Wątek główny skończony bo chciałem zobaczyć czy warto robić new game plus. Nie warto, sraka, wróciłem do sejwa z pierwszego przejścia i robię questy frakcji które mi zostały. Sam wątek główny króciutki ale imo bardzo dobry. 1 Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 5 września 2023 Autor Opublikowano 5 września 2023 48 minut temu, SnoD napisał: Jest zaskakująco sporo dezinformacji po recenzjach, ludzie sporo prostują po paru dniach EA, a warto przypomnieć, że do recenzji kody szły chyba 2 tygodnie przed końcem embarga. IMO 2 tygodnie na taką grę, to zdecydowanie za krótko na tak ogromną grę i współczuje recenzentom którzy musieli pędzić przez byle przygotować recenzje na koniec embarga. Nie dziwie się że niektóre redakcje nie wyrobiły się z recenzjami. Cytuj
Moldar 2 261 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) [mention=69116]SnoD[/mention] Tak można, ale nie do końca. To mój największy zarzut, bo ograniczenia są i to całkiem spore. Animacje podczas lądowania? Dla mnie żaden problem. Skoki do innych układów? Również. Na ściany na planetach jeszcze nie trafiłem. Ale latanie statkiem jest bo jest ale nie niesie ze sobą za dużo. Pojawiasz się przed planetą, coś tam dookoła lata, jest czasem jakaś stacja i to tyle. Oddalać się nie ma po co, bo dalej na nas nic nie czeka, żaden odległy sygnał, który warto może sprawdzić. Masz misję w kosmosie? Po ładowaniu gry od razu widzisz obiekt, do którego zmierzałeś, nawet za bardzo nie trzeba do niego lecieć, ot jesteś już obok. I to tak za każdym razem, statki pojawiają się przed naszym nosem i brakuje jakiegoś sensu dłuższego latania. Edytowane 5 września 2023 przez Moldar Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Szanujmy się, ludzie którzy pracują zawodowo, a graja nocami lepiej rozpracowują niektóre gry, niż recenzenci, którzy grają zawodowo i mają na to czas. Tu akurat nie ma wytłumaczenia. Można się zgodzić w przypadku jakiś bloggerów/jutuberów, ale nie w przypadku redakcji poszczególnych portali. Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 17 minut temu, devilbot napisał: Wątek główny skończony bo chciałem zobaczyć czy warto robić new game plus. Nie warto, sraka, wróciłem do sejwa z pierwszego przejścia i robię questy frakcji które mi zostały. Sam wątek główny króciutki ale imo bardzo dobry. Tja, z tym NG+ oszukali trochę, Spoiler robienie wszystkiego od nowa to meh, szczególnie, że jest co tutaj robić, siedzę na NG na razie. Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Ile macie statków? Ja 4 i jestem pod wrażeniem, jak bardzo się różnią (sterowanie, ale przede wszystkim wnętrza). Nie wrzucam fot, bo to może być spojler, ale mam jeden z tych wielkich i to jest to prostu gigant, wnętrze jak w Star Treku xD. No i tutaj przejdę do kolejnego plusa, kredyty w tym RPG mają sens, 99% gier nie wiem co z tym zrobić, a tutaj jest od groma rzeczy do kupienia, nie tylko statki. Wielki plus. Jak ktos chce się tutaj pobawić w zbieranie wszystkiego, to mu trochę zejdzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Ja wciąż Frontierem ale chciałbym się przesiąść na coś z większą ładownią xd Trzeba coś uciułać pieniędzy. Cytuj
KrYcHu_89 2 376 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Ja wciąż Frontierem ale chciałbym się przesiąść na coś z większą ładownią xd Trzeba coś uciułać pieniędzy. Właśnie kupiłem głównie dla Cargo 2300 vs 450 to niebo, a 2 wpadły z misji, małe, wiec lipa, przydadza się co najwyzej do aczika. W walce kosmicznej (którą omijam) też wiadomo lepiej, no i w skokach, bo więcej paliwa, wymierne korzyści :). szkoda, ze nie ma leasingu xD. Edytowane 5 września 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Wie ktos jak na Xboxie, padem, będąc za kokpitem statku, bez wchodzenia do mapy gwiazd wykonac Grav Jump? Nie ogarniam tego Cytuj
Moldar 2 261 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Do grav jump musisz mieć kurs podróży. Cytuj
gastvrij_inzicht 0 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Ktoś gra na s działa to jakoś ? Cytuj
Moldar 2 261 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Według testów działa bardzo dobrze. Cytuj
Homelander 2 211 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 16 minutes ago, gastvrij_inzicht said: Ktoś gra na s działa to jakoś ? Ja ściągam właśnie, przyjdę z pracy, pogram z godzinkę czy dwie i dam znać Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 49 minut temu, darkos napisał: Wie ktos jak na Xboxie, padem, będąc za kokpitem statku, bez wchodzenia do mapy gwiazd wykonac Grav Jump? Nie ogarniam tego Naciśnij raz LB, naceluj na gwiazdę i masz prompta do skoku. 1 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Ale jak jesteśmy już przy planecie i mamy cel na niej to chyba już tak z kokpitu się nie da? Czy robię coś źle, bo podróż do innej planety czy gravity jump do innego układu tak działa, ale już na samą planetę mam tylko opcję pokaż mapę. Cytuj
Dalhi 211 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 2 minuty temu, tjery napisał: Ale jak jesteśmy już przy planecie i mamy cel na niej to chyba już tak z kokpitu się nie da? Czy robię coś źle, bo podróż do innej planety czy gravity jump do innego układu tak działa, ale już na samą planetę mam tylko opcję pokaż mapę. Da się, wciśnij przycisk skanera (LB na kontrolerze, układu klawiatury nie znam) wtedy możesz wybierać miejsce lądowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi