Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jakie ma bebechy? Sam wolałbym grać na laptopie niż na XSX bo UW + klawiatura i myszka.

rtx 3070, i7 32gb ramu ale już mi chłopaki tłumaczyli że coś tam ma chujowo i dlatego gerki nie śmigają jak ta lala

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

rtx 3070, i7 32gb ramu ale już mi chłopaki tłumaczyli że coś tam ma chujowo i dlatego gerki nie śmigają jak ta lala

Kurde no to bogata ta Biedronka :D. Ja mam Ryzen 5600H i 3060 RTX, 16 GB RAM więc raczej nie pogram.

Opublikowano

@LiŚciu co ja tam mam z tym lapkiem że tak muli zawsze? Bo już zapomniałem xD 

Teraz, Czoperrr napisał:

Kurde no to bogata ta Biedronka :D. Ja mam Ryzen 5600H i 3060 RTX, 16 GB RAM więc raczej nie pogram.

no swoje kosztowało bydle, do roboty się nadaje więc gierki to tam przy okazji zawsze wpadają

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Wciąga gierka na tyle, że robię wszystko co wpada oprócz głównego wątku xd 

Co do menu głównego gry to jakby była konkurencja na games awards to Starfield wygrywa śmiało.

Best Art Direction :D 

LPeqO4L.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

@LiŚciu co ja tam mam z tym lapkiem że tak muli zawsze? Bo już zapomniałem xD 

no swoje kosztowało bydle, do roboty się nadaje więc gierki to tam przy okazji zawsze wpadają

No z tego co kojarzę to masz niskie tgp karty graficznej (90w?) co oznacza ze bez względu na model GPU i tak jest karta ograniczana. Ale nie wiem czy do tej gry w ogóle jakiś lapek spoko będzie działał. Ja mam tgp do 155w - mogę stratować jak chcesz ale nie liczę na super wydajność 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Pograłem z 3 godziny, i póki co to pierwsze wrażenie jest takie że to serio jest symulator szybkiej podróży, rozumiem ograniczenia bethesdy ale mimo wszystko chyba nie tak miała wyglądać "największa" gra na xboxa w tej generacji. Nie marudzę, zobaczymy co będzie dalej...

Opublikowano

Ja byłem u starych na chacie teraz lece z tą lafiryndą na pierwszą misje i co tu dużo mówić. Gra bethesdy co nie. Wątek główny może skończe ale raczej nie zabawie tutaj zbyt długo 

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Naukowo nie, ale empirycznie mogę potwierdzić, że wersje z WinStore’a mocno dławią wydajność. Nie mam jakiejś bestii, ale i7-9700 + 3060Ti miało problemy z utrzymaniem 40-50 klatek w Plague Tale 2, Deathloopie i Halo Infinite.

Gry ze Steama zaś dzialaja znacznie, ale to znacznie lepiej.

A grałeś w te same gry na steam?

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

A grałeś w te same gry na steam?

W te same akurat nie, ale ze Steama próbowałem Halo Infinite, Eldena, Guardiansów i wszystkie śmigały powyżej 60 na Ultra w FHD. Też się zastanawiałem czy to kwestia wydajności sprzętu, ale o słabym działaniu DL czy APT2 z XGP są tematy w sieci, więc problem nie jest tylko mój.

Opublikowano

No ale multi. Wymieniłeś tak naprawdę 2 słabo zoptymalizowana gry, na Steam singiel Halo tez działał jak kupa, a PT to najmocniejsze karty potrafi spocić.

Ale koniec z Off topem, dzisiaj może sam sprawdzę StarFielda, tyle że ciężko się od Baldura oderwac, zwłaszcza że tam też ogrom gry przytłacza- 40h niecałe na liczniku i nadal w 1 akcie...

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No ale multi. Wymieniłeś tak naprawdę 2 słabo zoptymalizowana gry, na Steam singiel Halo tez działał jak kupa, a PT to najmocniejsze karty potrafi spocić.

Ale koniec z Off topem, dzisiaj może sam sprawdzę StarFielda, tyle że ciężko się od Baldura oderwac, zwłaszcza że tam też ogrom gry przytłacza- 40h niecałe na liczniku i nadal w 1 akcie...

To też tylko dodam od siebie i kończę:

https://steamcommunity.com/app/1182900/discussions/0/3542672490594571649/

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

Dobrze że fabułę mam za sobą bo tu spoilery mogą zniszczyć wiele.

No tak szczerze po ilości screenów tutaj to chyba znam wszystkie lokacje w grze :)

Opublikowano

To pierwszy bug już zaliczony xD

W momencie ślubowania na członka Gwardii scenka zawiesiła mi się przy próbie skipnięcia linii dialogowej :gayos:

I to dwa razy pod rząd :obama: