dee 8 808 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Dokładnie Enhanced, najłatwiej znaleźć ich można na Nowej Atlantydzie w dzielnicy handlowej. Można zmienić nie tylko fryzurę, ale każdy element wyglądu. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Btw jak zwiększyć zasięg skokuNapęd grawitonowy, najlepszy © ma bazowo skok o 50 ly, to będzie oczywiście pomniejszone o masę Twojego statku. Druga opcja perk Astrodynamika w drzewku Nauka, zwiększa % zasięg skoku. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 21 minut temu, dee napisał: Dokładnie Enhanced, najłatwiej znaleźć ich można na Nowej Atlantydzie w dzielnicy handlowej. Można zmienić nie tylko fryzurę, ale każdy element wyglądu. Najłatwiej ich znaleźć w tym ośrodku wczasowym Paradiso, są naprzeciwko budynku głównego 20 sekund spacerku od lądowiska. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Właściwie, to powiem wam, że ta mapka w Starfield, to hmm, nawet nie jest potrzebna, bo te główne miasta huby są malutkie i jak sobie parę razy pozwiedzasz, gdzie są vendory i ważne miejscówki to zaraz tam trafisz. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Ja musiałem tutaj sięgnąć po kartkę i długopis. Zapisane mam gdzie są jakie części do statku, które mnie interesują oraz niektóre miejscówki. Nie pamiętam kiedy ostatnio czegoś takiego potrzebowałem. No i wczoraj kolejny bug, który dopiero po piątym reloadzie się naprawił. Ta babka od Red Mile stała w miejscu i pomimo znacznika nie było na niej reakcji, przez co akcja stała w miejscu. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Czemu Frontier jest tak chujowym statkiem? Co robię źle, że mnie takie trzy statki zabijają szybko, a mają po 10-12 lvl, a ja 20 lvl? Mam takie zadanie, które musze je rozwalić. Osłona frontiera to jakieś 500, kupiłem wszystkie ulepszacze jakie były dostępne, a rozwalają mnie jak szmatę? Gram na very hard i chuj, nie wiem, co jest źle? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 14 minut temu, Faka napisał: Gram na very hard i chuj, nie wiem, co jest źle? Właśnie to Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 (edytowane) 15 minut temu, Faka napisał: Czemu Frontier jest tak chujowym statkiem? Co robię źle, że mnie takie trzy statki zabijają szybko, a mają po 10-12 lvl, a ja 20 lvl? Mam takie zadanie, które musze je rozwalić. Osłona frontiera to jakieś 500, kupiłem wszystkie ulepszacze jakie były dostępne, a rozwalają mnie jak szmatę? Gram na very hard i chuj, nie wiem, co jest źle? Ja mam też cały czas frontiera, 0 upgradeów i właśnie wczoraj miałem w misji dwie potyczki 1vs3. Ja level 18, oni między 10-20, tylko że na hard. No trochę się nawkurwiałem, ale poszło w końcu. Przede wszystkim nie dać się złapać na starcie jak lecą z naprzeciwka, wyminąć się, manewrować, góra dół beczki przyspieszenie itd. Wtedy jak juz ominiesz ten pierwszy ostrzał to złapać jednego, wleciec za niego i jak najszybciej próbować ubić, ale jak już ci pozostali wchodzą Ci na plecy i masz info o locku na Tobie to odpuścić, dopalacze i ucieczka, żeby im się z locka urwać. Potem znowu szybko zbliżyć się do tego nadpoczętego i dobić. Jak zostanie 2 tak samo, najpierw jeden, potem drugi, a na końcu 1vs1 to już łatwo, bo cały czas mu na ogonie siedzisz i raz dwa po nim. Ważne, żeby oszczędzać dopalacz na momenty jak masz info, że się na Tobie lockują i zabrać całą moc z grawitacji i dać na lasery, żeby jak najszybciej osłony niszczyć, a po osłonach ładujesz dalej z laserów + rakiety+balistyczne. Co do strzelania z tym przybliżeniem i wybieraniem części, w które chcesz strzelać to polecam używać dopiero jak jest 1vs1, bo jak jest jeszcze inny to w tym trybie celowania na szybkości Cię rozwali. No i wypada mieć kilka części do naprawy kadłuba. Edytowane 21 września 2023 przez tjery Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 W ogóle walka w kosmosie jest źle zbalansowana na tym very hard, powinni coś ogarnąć ten temat, bo jest ciężko. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 W ogóle walka w kosmosie jest źle zbalansowana na tym very hard, powinni coś ogarnąć ten temat, bo jest ciężko. Nie jest źle zbalansowana, tylko masz za słaby statek. Zainwestuj w coś potężniejszego i zobaczysz różnicę. Sam gram na v.hard i dopiero po wymaksowaniu swojego Star Eagle, radzę sobie bardzo dobrze i leje wszystkich. Wcześniej latałem Mantisem i było w opór ciężko, już nie wspomnę o tym dziadostwie z początku gry. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 18 minut temu, KOMARZYSKO napisał: 22 minuty temu, Faka napisał: W ogóle walka w kosmosie jest źle zbalansowana na tym very hard, powinni coś ogarnąć ten temat, bo jest ciężko. Nie jest źle zbalansowana, tylko masz za słaby statek. Zainwestuj w coś potężniejszego i zobaczysz różnicę. Sam gram na v.hard i dopiero po wymaksowaniu swojego Star Eagle, radzę sobie bardzo dobrze i leje wszystkich. Wcześniej latałem Mantisem i było w opór ciężko, już nie wspomnę o tym dziadostwie z początku gry. Skąd tego Razora wziąłeś? Jakieś zadanie było z nim? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Razor? Mantis i Star Eagle bierzesz z pierwszy z misji pobocznej Mantis a Star Eagle to nagroda za wątek Kosmicznych Strażników Teksasu z Akilli i to jest prawdziwy sztos Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 2 godziny temu, Faka napisał: W ogóle walka w kosmosie jest źle zbalansowana na tym very hard, powinni coś ogarnąć ten temat, bo jest ciężko. Faka, grasz na very hard najgorszym statkiem w grze bez konkretnych ulepszeń, czego się spodziewasz :p Razorleaf to minimum w tym przypadku. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Nawet po ulepszeniach dalej to jest chujowy statek, wszystkie możliwe upgrade'y kupiłem więc co najwyżej możesz nim tylko polatać od a do b, ale o walkach to nie ma mowy. Także trzeba ogarnąć te razorleaf czy tam star eagle, o których napisaliście. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Mnie w tej grze najbardziej wkurza to zbieractwo. Podniesiesz kilka cenniejszych klamotów i już typ ledwo dycha i biegać nie może. Także pierdykam to i zbieram ino kredyty i amo Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Zbieractwo plus festiwal przeklikiwania się przez menusy i fast travel. Narazie i tak odstawiłem na rzecz Sea of Stars i Lies of P. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Na Wenus stoi piękny, duży i DARMOWY stateczek do ogarnięcia. Trzeba mieć najwyższy poziom pilotażu ale w New Atlantis, w symulatorze, da się to zrobić w trymiga. 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 17 godzin temu, SnoD napisał: Nie myślałem nawet, że Frontiera da się tak dopakować, jakie masz perki związane z budową statków? Budowa statkow na maksa,pilotowanie też na 4 poziom wbite. @Dahil No właśnie niby mam najlepszy naped grawitonowy dajacy 30 ciagu a obleciałem wszystkich znanych mi sprzedawców i stocznie. Dlatego pytałem bo może gdzieś z postępem fabuły dostajemy coś lepszego.A rozbierać statek żeby zwiększyć zasięg to mi zbyt żal robić najwyżej będę ogladał loadingi trochę częściej XD Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 O co chodzi z niektórymi elementami statku, że nie mam ich u technika na innym lądowisku, choć są takie które są dostępne niemal wszędzie? Jest jakieś optymalne miejsce do rozbudowy statku? Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Podejrzewam że własne lądowisko z konsolą. Jednak z tego co się orientuje to niektóre części są dostępne wyłącznie u pewnych sprzedawców. Do tego zablokowane są poziomem postaci i dodatkowo schowane za wybranymi umiejętnościami. W Czerwonej Mili jest technik który ma duży wybór, w tym osłaniane ładownie. 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Wiadomo coś o oficjalnych poprawkach na konsole(hdr, nie uruchamianie misji-na szczęście pomaga restart, itp, itd. Długo by wymieniać)? Czy czekają aż moderzy za nich to zrobią. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Z żoną na miodowym miesiącu Mam troszkę obawy, czy podołam, po tym, jak podekscytowana gestykulowała, widząc tego bonera Kurde, ale Bethesda w temacie seksu z towarzyszami to dalej sto lat za , już nawet nie wymagam poziomu CDPR, ale chociażby BioWare... A tu zupełnie nic - kładziesz się spać, wstajesz, na łóżku chwilę jeszcze śpi towarzyszka, po czym wstaje, rzucając jeden z tekstów typu "ależ to było szalone, następnym razem spróbujmy bez jetpacków" 4 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Poprawki lakiernicze, plus drobna korekta kilku elementów i będzie cacy. 3 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Panowie koleinę poziomy badań naukowych do ulepszania skafandra, broni itp jak się pozyskuje? Znajduje się czy jakoś uczy/zdobywa/kupuje? Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 (edytowane) Jest perk odpowiedni, a kolejny poziom poprzez robienie badań i ulepszanie. Edytowane 23 września 2023 przez Sedrak 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi