Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miec bugow :D mi sie juz nawet nie chce pisac ile jak bledow mialem. Gram jakies 10 godzin. A to wywalalo mnie z gry,psul sie dzwiek i trzeba bylo wylaczac gre. Fruwajace postacie, ze dwa razy wpadlem w limbo.Teraz w kosmosie jak latam zawiesil sie tekst babeczki z zalogi i od dwoch godzin pierdoli na okraaglo dwa zdania. 

Opublikowano
43 minuty temu, Czoperrr napisał:

Miało nie być bugów a już mi się gra 2 razy zawiesiła a raz zawiesił się interfejs. Gram dopiero 2 godziny.

W gierce beth? :laugh: Todd znowu wszystkich nabrał

Opublikowano

Ja ba ponad 50h miałem trzy. Raz mi gra złapała freeza, innym razem przeciwnik się jakby teleportował, a jeszcze kiedy indziej przeciwnicy wyszli za mną z bazy bez otwierania włazu.

Opublikowano

Mi na razie zdarzyło sie  2 razy że towarzysze lewitowali jakby pływali, więc bug raczej z tych śmiesznych niż utrudniających grę i wejscie do nowej lokacji rozwiązało problem.

Tak poza tym, może mam szczęście, ale na razie zero problemów 

Opublikowano

Gorzej, jak po tym dzisiejszym patchu coś się zacznie pieprzyć, bo wcześniej było OK

Ze dwa razy któryś z towarzyszy jak spojrzałem w jego stronę spadał z nieba :)

Opublikowano

Zainstalowałem na lapku i w 1080p UW z wysokimi i FSR2 chodzi na moim RTX 3060 średnio w 36 klatek, niby źle ale to i tak 6 klatek więcej niż na XSX :)

Na konsoli gra się fajnie i te 30 klatek nie przeszkadza, gra jest bardzo płynna. Póki co jestem w Atlantis więc wszystko może się z czasem zmienić.

Opublikowano
6 godzin temu, drozdu7 napisał:

Zbieram szmal na tego Łamacza Osłon:)

Łamacz osłon kozak statek, jak już doleci się na odległość 1500m od przeciwnika to mieli wszystko, nawet statki kilkadziesiąt lvl więcej niż nasz a na razie zmieniłem tylko generator tarcz na lepszy.

• Dzięki 1
Opublikowano

Czy po zrobieniu ostatniej misji, mogę kontynuować swoją przygodę bez żadnych zmian, czy zawsze to jest NG+? 

Spoiler z finału 

Spoiler

Podszedłem do grupy obcych i zmieniłem się w Daft Punka,  chyba straciłem cały ekwipunek i statek :/

Da się zaliczyć tę ostatnią misję i grać dalej bez zmian czy muszę wrócić do ostatniego Save. 

A drugie pytanie gdzie najlepiej i najtaniej zdobyć jakiś dobry statek? Od początku gram bazowym z dołożonym skokiem, ale  teraz cały czas dostaje na dziurę. 

Opublikowano

Jakby ktoś chciał sprawdzić prawdziwy stan techniczny polecam XSS i jakąś większą zadymę. Gra koszmarnie zwalnia a postać po prostu nie reaguje na przyciski pada. Nierzadko w przypadku salwowania się ucieczką grawiskoskiem gra zawiesza się na amen. 

Opublikowano

Pisalem ze zawiesil mi sie tekst typiary ktora powtarza w kolko dwa zdania jak latam w kosmosie. To teraz jak wejde na statek uruchamia sie rozmowa z nia i co bym nie wybral mam freeza. probowalem juz wszystkiego i ciagle to samo. Pieknie kur...

Opublikowano
10 godzin temu, addhoc napisał:

Jakby ktoś chciał sprawdzić prawdziwy stan techniczny polecam XSS i jakąś większą zadymę. Gra koszmarnie zwalnia a postać po prostu nie reaguje na przyciski pada. Nierzadko w przypadku salwowania się ucieczką grawiskoskiem gra zawiesza się na amen. 

Ja już miałem ze 2 questy gdzie trafiła się wieksza ilość przeciwników i pokaz slajdów był konkretny, a gram na seriesie iksie.

Zresztą ta gra tnie nawet biegając po atlantydzie, więc optymalizacja leży i kwiczy. Przy takiej jakości grafiki, to te 30 fps powinny być zabetonowane. 

Opublikowano

Głupie jest też zablokowanie robienia postępu zdolności, jak nie mamy odblokowanej poprzedniej rangi. Powinno to zliczać na zapas, a nie że muszę znowu zużyć ten tlen 50 razy, choć zrobiłem to już z 500. Chodzi tylko o postęp, a nie odblokowanie- to robimy jak jest teraz. 

• Plusik 2
Opublikowano

Jak ktoś chce poczuć klimat a'la Obcy albo Dead Space to proponuje odwiedzić:

Spoiler

Układ Schrodinger i tam statek colander (druszlak). Tylko nie ma co się wybierać tam za wcześnie, Układ jest na 65 lvl

Opublikowano
W dniu 26.09.2023 o 20:45, addhoc napisał:

Po co zadyma. Wystarczy wejść do miasta akila na wejściu pięknie klatki leca na ryj. 

Opublikowano
59 minut temu, tedi007 napisał:

Jak ktoś chce poczuć klimat a'la Obcy albo Dead Space to proponuje odwiedzić:

Ukryj zawartość

Układ Schrodinger i tam statek colander (druszlak). Tylko nie ma co się wybierać tam za wcześnie, Układ jest na 65 lvl

Też już kiedyś o tym pisałem, załatwiłem to nie mając nawet 10 poziomu ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Ataki wrogich statków są całkowite losowe czy są jakieś układy gdzie można powalczyć?

Bo potrzebuje trochę statystyki podnieść (żeby móc lepsze statki pilotować), latam po układach i dupa.