Donatello1991 1 375 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał: W szpitalu, a gdzie xD. Jak życie, myślałem że w jakimś sklepie może specjalne tabsy trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Bo można, ja praktycznie zawsze miałem przy sobie lekarstwo na dolegliwości. Wystarczy popatrzeć na ikonke (np. żółty trójkąt) przy dolegliwości i szukać tego samego we wspomagaczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Gdzie/czym leczyć dolegliwości? Wróciłem do gry i mam okaleczenie cały czas i wszędzie.Odpowiedź brzmi: nigdzie i niczym. Po prostu nakładane statusy są na tyle nieszkodliwe, że można sobie nie zawracać nimi głowy. W wydaniu starfieldowym kompletnie niepotrzebna mechanika, nie tylko z resztą ona jedna. Placówki np również całkowicie zbędne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Godzinę temu, Dud.ek napisał: Bo można, ja praktycznie zawsze miałem przy sobie lekarstwo na dolegliwości. Wystarczy popatrzeć na ikonke (np. żółty trójkąt) przy dolegliwości i szukać tego samego we wspomagaczach. No tak, albo szpital, albo itemy na konkretny status. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Mnie tylko wkurzało jako moja postać się przeziębiła i co chwilę kaszlała. Zwichnięcie też lepiej leczyć, bo zmniejszają one udźwig, a w Starfieldzie jak to w grze Bethesdy, szybko zbiera się tyle rzeczy że niemal cały czas balansuje się na granicy udźwigu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 17 minut temu, ASX napisał: Mnie tylko wkurzało jako moja postać się przeziębiła i co chwilę kaszlała. Zwichnięcie też lepiej leczyć, bo zmniejszają one udźwig, a w Starfieldzie jak to w grze Bethesdy, szybko zbiera się tyle rzeczy że niemal cały czas balansuje się na granicy udźwigu. Udźwig to zdecydowanie najwazniejszy perk w każdej grze Betshesdy (albo mod na jego usunięcie :)). Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Dotarlem do akila city i pierwsze wrażenie mega, a potem kukły wyprane z emocji wchodzą na salony i czar pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Widzę, że wersja z Gamepass też ma już DLSS patcha i zapierdziela to bardzo szybko na moim laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 134 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 mapy w miastach na pewno się przydadzą bo po kilkudziesieciu godzinach wciąż nie do końca ogarniam co gdzie jest. No i czekam co wymyślą w kwestii podróżowania, gdyby pojawiła się możliwość swobodnego podróżowania między planetami w jednym układzie, zamiast ekranów wczytywania lub gdyby dodali jakiś pojazd do eksplorowania planet to wyeliminowywałoby to dla mnie jedne z największych wad Starfielda. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Ja bym chcial zeby "główne" oraz odwiedzone miejscówki były po prostu do wyboru z jednej listy. Dodatkowo, żeby jednym clickiem można było wracać do swojego domu oraz miejsc gdzie mamy rozbudowane bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 No to też prawda, brakuje na mapie jakiegoś oznaczania kluczowych lokacji i tworzenia własnych landmarkow. Teraz jak chcesz wrócić np. do Akilli to trzeba zapamiętać w jakim układzie i na jakiej planecie znajduje się to miasto, albo odpalić questa który rozgrywa się w tej lokacji. Bo mapa galaktyki jest tak beznadziejna że nic tam nie ma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 mapy w miastach na pewno się przydadzą bo po kilkudziesieciu godzinach wciąż nie do końca ogarniam co gdzie jest. No i czekam co wymyślą w kwestii podróżowania, gdyby pojawiła się możliwość swobodnego podróżowania między planetami w jednym układzie, zamiast ekranów wczytywania lub gdyby dodali jakiś pojazd do eksplorowania planet to wyeliminowywałoby to dla mnie jedne z największych wad Starfielda. Obstawiam, hehe, dodatkowy teleport Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Gram sobie w tego Starfielda powoli i naszło mnie jedno pytanie. Dlaczego w przyszłości musimy przemieszczać się między galaktykami ogromnym statkiem kosmicznym tylko po to by dojść do gościa i z nim pogadać zamiast po prostu użyć czegoś w rodzaju telefonu? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Włączyłem ostatnio na kilka godzin, coś tam jest fajnego - design "kosmiczny", postacie pewnie też ok narazie Sarah poznałem. Ale jak oni to reklamowali jako gra o eksploracji kosmosu to ja nie mam pytań xd eksploracja menusów i wyboru lokacji i fast travel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Dzięki temu jest większa immersja. Wiesz, sporo dzieje się w wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 39 minut temu, messer88 napisał: Włączyłem ostatnio na kilka godzin, coś tam jest fajnego - design "kosmiczny", postacie pewnie też ok narazie Sarah poznałem. Ale jak oni to reklamowali jako gra o eksploracji kosmosu to ja nie mam pytań xd eksploracja menusów i wyboru lokacji i fast travel. Niedługo będzie mapka lokacji przynajmniej :D. Ja tam czekam na DLC, ale studź oczekiwania, gameplay loop jest jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Mają wprowadzić mapki? To dobry pomysł, w końcu ktoś tam ma olej w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Gram sobie w tego Starfielda powoli i naszło mnie jedno pytanie. Dlaczego w przyszłości musimy przemieszczać się między galaktykami ogromnym statkiem kosmicznym tylko po to by dojść do gościa i z nim pogadać zamiast po prostu użyć czegoś w rodzaju telefonu? Już była taka dyskusja przy premierze i ktoś przekonywał, że fizyka nie pozwala na tak daleki transfer sygnału xD Nie wiem, jakieś maszty 5G co dwie planety na bank by Orange założyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Wyobrażacie sobie czekanie na prenumeratę PSX Extreme w uniwersum Starfield? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Fast travel do drukarni, fast travel do domu i numerek na premierę jest 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Już była taka dyskusja przy premierze i ktoś przekonywał, że fizyka nie pozwala na tak daleki transfer sygnału xD Nie wiem, jakieś maszty 5G co dwie planety na bank by Orange założyło. Gildia Kosmicznych Złomiarzy wszystkie te maszty rozłożyło, sprzedało i przepiło. Toż to oczywistość, Bethesda dba o realizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zanim oni te mapy dodadzą, to najważniejsze miejscówki się zapamięta. Ale dla nowych graczy się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) delete Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Kaczi ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 W dniu 14.12.2023 o 12:41, PiotrekP napisał: Zanim oni te mapy dodadzą, to najważniejsze miejscówki się zapamięta. Ale dla nowych graczy się przyda. No mam nadzieję, że hub lokacje z DLCków to już będą miały nową mapę day1 :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi