PiotrekP 1 797 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Po co tam komu było mieszkanie, jak można je mieć na statku i tam wszystko chomikować? Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia No na statku wszystkiego nie schowasz, bo ma limit, a w mieszkaniu masz sejf i wszystko tam upchasz, wszelkie surowce, bronie, pierdoły. Ja wszystko zostawiam w azylu, co by nie obciążać postaci. Cytuj
devilbot 3 697 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia zdradze wam coś szokującego - te rzeczy które chomikujecie nigdy się nie przydadzą 1 1 Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia A z takiej paki pytanie, opłaca się w ogóle latać z towarzyszem? Z Sara sobie latałem, zrobiłem jej zadanie i tyle. Te pałętanie ich wkurwia. Cytuj
PiotrekP 1 797 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia W Loży jest skrytka bez dna, tam można upychać. @devilbot ma rację- zaglądałem tam tylko jak mi surowca brakowało. A jak nie było to myk loading do kałuży. I z powrotem. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia W dniu 14.01.2024 o 12:10, devilbot napisał: zdradze wam coś szokującego - te rzeczy które chomikujecie nigdy się nie przydadzą Ale może się przydadzą w DLC ? Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Będąc w karmazynowej flocie i mając zadanie odszukania ich pirata z celem zabicia, są jakieś konsekwencje? Nie zablokują wejścia do klucza? Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia W dniu 20.01.2024 o 07:26, Faka napisał: Będąc w karmazynowej flocie i mając zadanie odszukania ich pirata z celem zabicia, są jakieś konsekwencje? Nie zablokują wejścia do klucza? Nie wiem o jaką dokładnie chodzi misję, ale jak w przestrzeni kosmicznej zniszczy się randomowe statki Karmazynowej Floty, to przy wejściu na Klucz trzeba zapłacić tylko grzywnę. Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 1 minutę temu, tedi007 napisał: Nie wiem o jaką dokładnie chodzi misję, ale jak w przestrzeni kosmicznej zniszczy się randomowe statki Karmazynowej Floty, to przy wejściu na Klucz trzeba zapłacić tylko grzywnę. O to mi chodziło, czyli bedąc w jakiejś frakcji można bez konsekwencji zabijać swoich, płacąc tylko grzywnę. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 1 minutę temu, Faka napisał: O to mi chodziło, czyli bedąc w jakiejś frakcji można bez konsekwencji zabijać swoich, płacąc tylko grzywnę. Mi zdarzyło się zabijać, ale jedyne konsekwencje z jakimi się spotkałem to grzywna tak było z Karmazynową Flotą, Strażnikami Wolnych Gwiazd i Gwardią. Spoiler W przypadku Karmazynowej Floty czy Zjednoczone Kolonie, wybór strony następuje w przedostatnim zadaniu, z tego co pamiętam gra nas o tym informuje, że po wybraniu punktu docelowego w pewnym momencie zadania, opowiadamy się już ostatecznie po jednej ze stron konfliktu. Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Czyli mówisz: Spoiler Że jak będzie punkt bez powrotu u karmazynowej floty to też dobrze jest zrobić frakcję ZK? Bo jeszcze w ZK nie zacząłem, na razie mam zadanie, żeby wstąpić do gwardii, ale jak póki co to robię zadania dla karmazynowej floty. Bo te zadanie dla karmazynowej floty to też jest zadanie dla sysobu, gdzie robię po prostu inwigilację dla agencji. Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia On 1/15/2024 at 4:48 PM, Faka said: A z takiej paki pytanie, opłaca się w ogóle latać z towarzyszem? Z Sara sobie latałem, zrobiłem jej zadanie i tyle. Te pałętanie ich wkurwia. Opłaca się tylko dla achievementa za osiągnięcie maksymalnej więzi. Dostałem go po ślubie z Sarą Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia (edytowane) 39 minut temu, Faka napisał: Czyli mówisz: Ukryj zawartość Że jak będzie punkt bez powrotu u karmazynowej floty to też dobrze jest zrobić frakcję ZK? Bo jeszcze w ZK nie zacząłem, na razie mam zadanie, żeby wstąpić do gwardii, ale jak póki co to robię zadania dla karmazynowej floty. Bo te zadanie dla karmazynowej floty to też jest zadanie dla sysobu, gdzie robię po prostu inwigilację dla agencji. Wydaje mi się że questy infiltracji Karmazynowej Floty na zlecenie przez SysOb ZK a te związane z ZK Gwardią i terrormorfami, to dwa osobne byty i nie powinny ze sobą kolidować. Ale tutaj pewności nie mam, bo najpierw zrobiłem całą linię dla Gwardii, zanim wziąłem się za skarb Kryxa. 14 minut temu, Czoperrr napisał: Opłaca się tylko dla achievementa za osiągnięcie maksymalnej więzi. Dostałem go po ślubie z Sarą Nie no jeszcze opłaca się być z kimś w związku dla bonusu do exp po wyspaniu się z 10% rośnie wtedy 15% Edytowane 22 stycznia przez tedi007 Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Kiedy bedzie ten update do 60 FPS? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 22 minuty temu, Sven Froost napisał: Kiedy bedzie ten update do 60 FPS? Nigdy i nie zadawaj więcej takich niewygodnych pytań w tym temacie. 1 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 2 godziny temu, Sven Froost napisał: Kiedy bedzie ten update do 60 FPS? Zaraz po tym jak spalą wszystkie niesprzedane pudełka ... 1 2 Cytuj
ASX 14 663 Opublikowano 22 stycznia Autor Opublikowano 22 stycznia nadchodzący patch tochę pozmienia w oświetleniu niektórych lokacjii 1 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 1 screen trochę jak Afterlife z Cyberpunka Mam nadzieję, że się pozbędą tych dziwnych filtrów kolorystycznych nałożonych na obraz takich jak ten paskudny zielony w Nowej Atlantydzie. Ostatnio tez wylądowałem na jakiejś planecie i się okazało, że jest tego więcej, tylko nie zielony a czerwony. A wiadomo czy (choć ro już chyba było potwierdzone) i kiedy będą dodane mody na konsolach? I jak to wyglądało na przykładzie Fallouta 4? Czy na konsolach te mody musiały być jakoś akceptowane przez twórców? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 4 minuty temu, A_Bogush napisał: 1 screen trochę jak Afterlife z Cyberpunka Mam nadzieję, że się pozbędą tych dziwnych filtrów kolorystycznych nałożonych na obraz takich jak ten paskudny zielony w Nowej Atlantydzie. Ostatnio tez wylądowałem na jakiejś planecie i się okazało, że jest tego więcej, tylko nie zielony a czerwony. A wiadomo czy (choć ro już chyba było potwierdzone) i kiedy będą dodane mody na konsolach? I jak to wyglądało na przykładzie Fallouta 4? Czy na konsolach te mody musiały być jakoś akceptowane przez twórców? Tak, z reguły są to duże ograniczenia, więc np. Coś takiego jak Enderal do Skyrima, czy Fallout London do Fallouta 4 nie przejdą nigdy. Na konsolach jest też limit wielkości modów, chyba do 2GB w Fallout 4, ciężko powiedziec jeszcze jak to będzie ze Starfieldem. 1 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Zamiast te pudełko wyprzedać, to znikają z półek i trafia do niszczarki. Spoko Cytuj
ASX 14 663 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia W dniu 26.01.2024 o 11:13, iluck85 napisał: Zamiast te pudełko wyprzedać, to znikają z półek i trafia do niszczarki. Spoko no wg. tej plotki miały być właśnie wyprzedane, za 3 centy dokładnie. Ale stety/niestety plotka okazała się fałszywa bo wyprzedaż miała nastąpić 22 stycznia, minęło już 5 dni i nic na ten temat oficjalnie nie wiadomo. Oczywiście nie przeszkodziło to wielu portalom przepisać tę plotkę z reddita jako coś co już się dzieje. Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Teraz po nowym patchu to wizualnie gra wygląda dobrze, ogólnie poprawki gry też czuć. Teraz to pozostaje czekać jak odblokują mody. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Chciałem dać grze druga szansę, ale w dalszym ciągu poziom drewna przekracza wszelkie normy. 1 1 Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego No i przeszedłem, spoko to gierka, ale teraz robię sobie poboczne, frakcyjne i różne pierdołowate zadania. No i bardzo fajny skafander dostałem i pewnie lepszego już nie będzie - astrański skafander gravitas, staty po 203 i po 50 ochrony przeciwko środowiskom naturalnym. No chyba, że znacie coś lepszego od tego skafandra? Bronie też spoko kompletna przemoc i brama wieczności. Chociaż latam ciągle z moim ulubionym maelstrom. Revenant też mam w zanadrzu jakby co. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Już zapomniałem o tej grze. Dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi