Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia To byłoby dobre info. Nie wiem ocb, ale wersja z XGP strasznie dławi performance na moim PC. Trzymam kciuki za performance na XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 20 minut temu, ASX napisał: Bedą nowe tryby graficzne na konsolach Performance i Quality? Najwyższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Ogólnie wywiad bardzo ciekawy, godzinka, ale warto posłuchać w wolnym czasie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia No i fajnie, zdobi się drugie przejście przed premierą dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia U mnie to wciąż będzie pierwsze przejście - ostatnio w oczekiwaniu na ziomka, z którym miałem grać w PUBG, odpaliłem na chwilę Starfielda i zamknąłem parę mniejszych questów na Neonie (zapłata za akt wandalizmu na robocie, przekonanie sklepikarza, żeby nie płacił haraczu itp). Niby wszystko fajnie, ale nie chce mi się przy tym przysiąść na dłużej i tak z doskoku gram jakąś godzinkę co pół roku, albo i rzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Spoko jeżeli dodadzą tryby. Chociaż z drugiej strony trochę się boje jak to będzie wyglądać w trybie performance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Brak 60fps to akurat jeden z mniejszych problemów SF, drugi raz nie będę przechodził ale czekam na dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Liczę na to że w dodatku skupią się bardziej na klasycznej Bethesdowej eksploracji kilku dużych miejscowek, zamiast skakania po planetach. Gra tylko na tym zyska Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja New difficulty options More detailed surface maps More ship customization 40fps and 60fps modes for series x Land vehicle coming later Creation kit at beta testers now May 15th 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Pięknie, ale ocb, że to kolejna gra która 60 klatek dostaje po czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pięknie, ale ocb, że to kolejna gra która 60 klatek dostaje po czasie? Terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja W sumie jedynym powodem powrotu do Starfielda dla mnie to jest jakieś DLC z jakąś fajną historią i questami. Jak będą wtedy pojazdy i wszystkie te usprawnienia o których piszecie, to tylko będzie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja Chyba poszła jakaś aktualizacja devkitow bo coraz więcej gier na Xboxa dostaje tryb 40fpsow Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Więcej opcji customizacji statków? To da się jeszcze bardziej? 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Pięknie, ale ocb, że to kolejna gra która 60 klatek dostaje po czasie? Nie napalaj się bo pewnie w 900p na konsoli. Ja miałem problem wyciągnąć 60 fps na znacznie mocniejszym piecu na WinStore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 15 mają dl wszystkich czy pierw testy jak wcześniej?Cieszy 40 klatek, z chęcią przejdę grę ponownie przed dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Strachu bez, przeszedłem Finala 16 w performance, gram w jakieś starocie z X360 - dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja No k#rwa, czyli da się? Ja pierdolę, taki "hicior", filar Xbox Game Studios, powód dla którego ludzie kupowali XSX i na premierę jakieś bajki, że nie można, a teraz, że jednak można? Jak mnie wk#rwia takie coś. No i ten pojazd "coming later" - też powinno być od początku - tyle razy podczas biegania po tych pustkowiach sobie myślałem, jakie to są straszne patałachy z tej Bethesdy, że nie potrafią ogarnąć czegoś jeżdżącego na tym swoim śmiesznym silniku. Ja wiem, że to spowoduje wysyp screenshotów z tą informacją o dotarciu do granicy, ale trudno - ważne, że będzie można przyjemnie zwiedzać i chętniej zaglądać w kolejny posterunek bandytów, robiony "kopiuj/wklej". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Oczywiście, że się da - widocznie jednak to było dużo roboty, bo uwierz mi Wredny - ten potworek nadwyręża PC-ty swoim brakiem optymalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Pozostaje jedynie pytanie jakim kosztem, bo coś czuję, że przejście na UE5 może zrobić Dekera Chauvina na XSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja szybko sie zestarzało. No i zepsuli creative choice Todda Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 3 godziny temu, SnoD napisał: Więcej opcji customizacji statków? To da się jeszcze bardziej? Nie napalaj się bo pewnie w 900p na konsoli. Ja miałem problem wyciągnąć 60 fps na znacznie mocniejszym piecu na WinStore. No nie wiem, co oni mogą wyciągnąć w tych 60 klatkach na xsx. Zwłaszcza jak mają być kompromisy w postaci 900p to jednak wolę siedzieć w tych 30 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 16 godzin temu, ASX napisał: New difficulty options More detailed surface maps More ship customization 40fps and 60fps modes for series x Land vehicle coming later Creation kit at beta testers now May 15th 40 i 60fps, czyli jednak się da IMO największy problem SF to drewniane animacje mord Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Ta gra ma większe problemy niż to, czy chodzi w 30, 40 albo 60 FPS-ach. Tego tymi patchami nie naprawią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Ja nie dokonczylem Starfielda bo pokonalo mnie skaknie po menu. Planuje wrocic ale widzac co sie dzieje to chyba poczekam na jakies GOTY czy inne Definitive Edition. Kilka dodatkow pewnie jeszcze bedzie. Graficznie gra i tak nie robi (chociaz ma swoje momenty) wiec to nie tak ze poslizg coz zmieni w odbiorze a duzo fixow moze poprawic ogolne doswiadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Godzinę temu, Daddy napisał: 40 i 60fps, czyli jednak się da IMO największy problem SF to drewniane animacje mord Największy problem to brak eksploracji, którą znamy z bethesdowych falałtów czy elder skrolsów, gra nie podsuwa zbytnio treściwego kontentu pod sam nos tak jak to było w tamtych tytułach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi