Faka 3 978 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Ja mam taki, ale kurwa, bądźmy szczerzy, normalnie powinno być stabilnie zrobione 60 klatek, a nie używać takich ficzerów, które "oszukują". Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 3 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca czego nie zrobiła Bethesda to załatwili za nią moderzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca W sensie, że co to robi? Nie trzeba już bezpośrednio z menu się jebać, czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Chyba chodzi o to, że możesz sobie lecieć przez kilka godzin przez galaktykę, zamiast zrobić to na 2 kliki Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca A to mnie jeszcze aż tak nie pojebało, żeby tyle godzin lecieć na konkretną planetę. Jeszcze bym zrozumiał, gdyby to było coś na wzór NMS, ale no tenkju jak tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Cała prawda o bethesdagames Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Pobawiłem się trochę tym modem, jeszcze wymaga pracy, ale mając coś podobnego, odbiór gry byłby lepszy. Ogólnie można latać po całym układzie, ale bliżej temu do elite dangerous pod względem czasu ile trzeba lecieć. Statek ciągle przyśpiesza, co finalnie i tak niewiele pomaga, bo odległości między planetami są po prostu gigantyczne. Finalnie, jak dolecimy do innej planety to ponoć jej tam nie ma ( zabrakło wczytania tego skrawku gry ). Księżyce to już inny temat i tutaj można sobie między nimi polatać, a czas dotarcia nie jest tak duży. Przy okazji mod pokazuje, że planety są małe, a pierścienie wokół planety to oczywiście płaska tekstura. Coś podobnego by sporo zmieniło, aby w końcu była opcja po prostu polatania statkiem, podróż na drugą stronę planety, do księżyca, spotkanie po drodze innych statków, jakiś losowych wydarzeń i już całkowicie inaczej by to wszystko wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Tak czytam o tych modach to odnoszę wrażenie, że duży target ich gier to społeczność, która robi te gry na nowo :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Od dawna tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca W dniu 10.06.2024 o 16:18, Bielik napisał(a): Mody blokują osiągnięcia tak jak w F4? W dniu 10.06.2024 o 18:28, SnoD napisał(a): Z tego co czytałem to niektóre tak a niektóre nie, podobno są jakoś oznaczone. Zrobiłem osiągnięcie za SKANDALICZNEGO glitcha: https://www.reddit.com/r/Starfield/comments/1dglwh8/i_have_the_bug_where_the_uc_vigilance_is_missing/ - to skandal by przez rok tego nie naprawić (statek się nie pojawia, za to ciągle nowe wpisy graczy, ba poradnik Eurogamera też nie ma opisu końcówki Karmazynowej Floty - też niemal na 100% z tego powodu). Trzeba zainstalować moda Teleport Rings, teleport i odinstalować (brakujące 2 osiągnięcia Floty wskoczyły). Pytanie czy da się tak z innymi modami, choćby z XP, tu przegięli pałę z levelem 100 niemożliwym do zrobienia, nawet osiągnięcie 50 jest poza zasięgiem (no chyba, że ktoś włączy wszystkie utrudniacze, ale szybciej przejść 2 razy, jest też mega-nudna metoda z placówką). Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Może ktoś jeszcze gra, to zapytam, czy jest może mod na immersywny fps z widokiem nóg? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 13 godzin temu, Faka napisał(a): Może ktoś jeszcze gra, to zapytam, czy jest może mod na immersywny fps z widokiem nóg? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Ciekawe czy to nadal NPC pod ziemią z głową autka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia kuń ze skyrima Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Kiedyś zbroja dla konia, dziś buggy szkoda że nie dali pojazdów antyqrawitacyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Więcej opcji dla Xss: Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Brzmi spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Ludzie z betonu xD Godzinę temu, ASX napisał(a): Brzmi spoko Może być najlepsza część gry, podobnie jak Far Harbor dla F04. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Pobrałem grę, żeby zobaczyć z ciekawości te 60 klatek, no jest tak średnio bym powiedział. Rwie toto jak skurczysyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Deeejve 9 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Mam buga podczas robienia zadania “zarządzanie aktywami” dla Ryujin. Mianowicie kiedy w Neonie mam się spotkać z operatorem to nie ma go pod znacznikiem. Ktoś miał podobny problem z tym questem ? Da się coś z tym zrobić na konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 9 minut temu, Deeejve napisał(a): Mam buga podczas robienia zadania “zarządzanie aktywami” dla Ryujin. Mianowicie kiedy w Neonie mam się spotkać z operatorem to nie ma go pod znacznikiem. Ktoś miał podobny problem z tym questem ? Da się coś z tym zrobić na konsoli ? Robiłem na PC na premierę, wszystko działało wtedy. Zdaniem reddita na PC wiadomo komenda i lecimy, na Xboxie niestety nie mam dobrych wiadomości. https://www.reddit.com/r/Starfield/s/ks24UlmOYz Restart questa nie wchodzi w grę? --- Możesz też próbować wystrzelić się na orbitę, zmienić planetę i wrócić, Starfield i każda inna gra Bethesdy czasami się po tym fast travelu naprawia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Deeejve 9 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia No właśnie olałem temat i zacząłem robić inne zadania bo myślałem że samo się naprawi. Jestem już po kilkudziesięciu fast travelach i nic nie ruszyło. Może Bethesda naprawi w patchu (w co wątpię xd) albo zostaje mi w takim razie ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Dodali łazik :p Oczywiście pierwsze co się pojawiło w grze to pojazdy ze Star Wars i Warthog z Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Wrócę z wakacji to sobie pojeżdżę, teraz zwiedzanie planety będzie miało sens, jak tak daleko się jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi