Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo coś czy do dodatku będzie mieć można dostęp od razu, czy też trzeba będzie pierw zrobić jakieś zadania z podstawki? Zacząłem NG+ i się zastanawiam czy do premiery pocisnąć z jakimiś misjami.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano
3 minuty temu, Moldar napisał(a):

Wiadomo coś czy do dodatku będzie mieć można dostęp od razu, czy też trzeba będzie pierw zrobić jakieś zadania z podstawki? Zacząłem NG+ i się zastanawiam czy do premiery pocisnąć z jakimiś misjami.

Byłoby to idiotyczne ze strony Bethesdy, żeby zablokować w tej grze dostęp do nowej lokacji main story w NG+, ale nigdzie nie widziałem info w preview, też się zastanawiam, na wszelki wypadek warto trzymać zapis z NG. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Świetnie to wygląda :)

Opublikowano

Skupienie się na jednej planecie zdecydowanie na plus. Podróżowanie po tym upośledzonym kosmosie było męczące.

Natomiast ta sfortnatyzowana kolorystyka to totalny syf i ból oczu od tego różu i fioletu gwarantowany. 

Opublikowano

dobrze to wygląda, zastanawiam się czy ruszyć new game plus czy po prostu ograc dodatek przed zakonczeniem podstawki. 

Opublikowano

Dodatek zapowiada się w klimacie tej "najlepszej" misji z podstawki. Wydaje się, że będzie bardzo spoko, więc nie mogę się doczekać, aż wrócę do gry :)

Opublikowano

W ogóle premiery tego dodatku to nie rozumiem. Nie mogli dać w piątek, to dali na poniedziałek. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Moldar napisał(a):

Dodatek zapowiada się w klimacie tej "najlepszej" misji z podstawki. Wydaje się, że będzie bardzo spoko, więc nie mogę się doczekać, aż wrócę do gry :)

A ta najlepsza misja z podstawki to? Bo mi jakoś szczerze mówiąc nic niezwykłego w pamięć nie zapadło. 

Opublikowano
W dniu 17.09.2024 o 13:37, lukas_k96 napisał(a):

A ta najlepsza misja z podstawki to? Bo mi jakoś szczerze mówiąc nic niezwykłego w pamięć nie zapadło. 

ogólnie cała fabuła karmazynowej floty była ciekawa i fajnie poprowadzona to tak jako jeden z przykładów.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.09.2024 o 13:37, lukas_k96 napisał(a):

Entangled

Bardziej fajny quest pod koniec głównego wątku, dostajesz sygnał SOS na stacji, przybywasz na stację, a tam wszystko gra, ale tylko pozornie.

Reszta to zbyt duże spoilery by coś więcej napisać 

Opublikowano

A mi niestety mało co w pamięci zapadło z tej gry. Sama fabuła główna - słaba. Wątki frakcji - dużo lepsze, ale też bez wielkiego WOW. I taka przeplatanka - Karmazynowa Flota była rzeczywiście słaba, ale te misje dla frakcji... (sorry, wyleciała mi nazwa, coś ala gildia złodziei z TES-a) już np. były takie sobie. I taka właśnie jest ta gra - nijaka, słaba, nie zapadająca w pamięć. 

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Nie będzie, trzeba za niego zapłacić osobno lub wykupić w ramach game passa upgrade Starfielda do edycji ultimate

Opublikowano

Dzisiejsza premiera dodatku nawet wyciągnęła Starfielda w okolicach 80 miejsca bestsellerów Steam, co jest dość ciekawe, bo nie ma żadnego promo na grę i stoi po 350 zł.

Ciekawe jak liczba graczy skoczy na Steam, bo z tego co pamiętam, to sporo poszło edycji premium przed premierą.

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał(a):

Ciekawe jak liczba graczy skoczy na Steam

Nie wiem, ale znam jednego użytkownika (a może nawet dwóch), którzy na pewno będą tę liczbę monitorować i na pewno podzielą się nią gdzieś na forumku :)

Opublikowano

Ponad 30 GB aktualizacji razem z DLC. Obczaję jutro czy będę mógł grać dalej na nowym zapisie z modami czy się wykrzaczy fhooy. Ze dwa tygodnie temu zacząłem od nowa i w sumie wolałbym kontymować na tym zapisie, w razie czego poczekam aż mody zostaną zualtualizowane.

Opublikowano
22 godziny temu, ASX napisał(a):

Nie będzie, trzeba za niego zapłacić osobno lub wykupić w ramach game passa upgrade Starfielda do edycji ultimate

Hmm... Trochę szkoda, bo w Game Passie bym go sprawdził, dodatkowo to tak średnio się opłaca kupować upgrade do lepszej wersji. 

Opublikowano

Ten upgrade to chyba przepustka do 2 pierwszych DLC. 

Opublikowano

Już wcześniej gdzieś widziałem, że ten upgrade zawiera tylko Shattered Space, może gdzieś znajdę jakieś potwierdzenie to podrzucę. A karta produktu też wspomina tylko o 1 DLC:

Spoiler

Ulepsz* Standardową Edycję, aby zyskać:

– Rozszerzenie fabularne „Strzaskana przestrzeń” (po premierze)

– 1000 kredytów klubowych**  

– Pakiet skórek Konstelacji: karabin laserowy Equinox, skafander, hełm i plecak odrzutowy  

– Dostęp do cyfrowego albumu graficznego i oryginalnej ścieżki dźwiękowej gry Starfield

Opublikowano

No to lepiej kupić samo DLC.