Moldar 2 249 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Wiadomo coś czy do dodatku będzie mieć można dostęp od razu, czy też trzeba będzie pierw zrobić jakieś zadania z podstawki? Zacząłem NG+ i się zastanawiam czy do premiery pocisnąć z jakimiś misjami. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 3 minuty temu, Moldar napisał(a): Wiadomo coś czy do dodatku będzie mieć można dostęp od razu, czy też trzeba będzie pierw zrobić jakieś zadania z podstawki? Zacząłem NG+ i się zastanawiam czy do premiery pocisnąć z jakimiś misjami. Byłoby to idiotyczne ze strony Bethesdy, żeby zablokować w tej grze dostęp do nowej lokacji main story w NG+, ale nigdzie nie widziałem info w preview, też się zastanawiam, na wszelki wypadek warto trzymać zapis z NG. Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Skupienie się na jednej planecie zdecydowanie na plus. Podróżowanie po tym upośledzonym kosmosie było męczące. Natomiast ta sfortnatyzowana kolorystyka to totalny syf i ból oczu od tego różu i fioletu gwarantowany. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września dobrze to wygląda, zastanawiam się czy ruszyć new game plus czy po prostu ograc dodatek przed zakonczeniem podstawki. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Dodatek zapowiada się w klimacie tej "najlepszej" misji z podstawki. Wydaje się, że będzie bardzo spoko, więc nie mogę się doczekać, aż wrócę do gry Cytuj
Faka 3 995 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września W ogóle premiery tego dodatku to nie rozumiem. Nie mogli dać w piątek, to dali na poniedziałek. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 1 godzinę temu, Moldar napisał(a): Dodatek zapowiada się w klimacie tej "najlepszej" misji z podstawki. Wydaje się, że będzie bardzo spoko, więc nie mogę się doczekać, aż wrócę do gry A ta najlepsza misja z podstawki to? Bo mi jakoś szczerze mówiąc nic niezwykłego w pamięć nie zapadło. 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września W dniu 17.09.2024 o 13:37, lukas_k96 napisał(a): A ta najlepsza misja z podstawki to? Bo mi jakoś szczerze mówiąc nic niezwykłego w pamięć nie zapadło. ogólnie cała fabuła karmazynowej floty była ciekawa i fajnie poprowadzona to tak jako jeden z przykładów. Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 18 września Autor Opublikowano 18 września W dniu 17.09.2024 o 13:37, lukas_k96 napisał(a): A ta najlepsza misja z podstawki to? Bo mi jakoś szczerze mówiąc nic niezwykłego w pamięć nie zapadło. Entangled Bardziej fajny quest pod koniec głównego wątku, dostajesz sygnał SOS na stacji, przybywasz na stację, a tam wszystko gra, ale tylko pozornie. Reszta to zbyt duże spoilery by coś więcej napisać Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września A mi niestety mało co w pamięci zapadło z tej gry. Sama fabuła główna - słaba. Wątki frakcji - dużo lepsze, ale też bez wielkiego WOW. I taka przeplatanka - Karmazynowa Flota była rzeczywiście słaba, ale te misje dla frakcji... (sorry, wyleciała mi nazwa, coś ala gildia złodziei z TES-a) już np. były takie sobie. I taka właśnie jest ta gra - nijaka, słaba, nie zapadająca w pamięć. 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Dlc będzie w ramach game passa ? Szukam nie mogę znaleźć Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 29 września Autor Opublikowano 29 września Nie będzie, trzeba za niego zapłacić osobno lub wykupić w ramach game passa upgrade Starfielda do edycji ultimate Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dzisiejsza premiera dodatku nawet wyciągnęła Starfielda w okolicach 80 miejsca bestsellerów Steam, co jest dość ciekawe, bo nie ma żadnego promo na grę i stoi po 350 zł. Ciekawe jak liczba graczy skoczy na Steam, bo z tego co pamiętam, to sporo poszło edycji premium przed premierą. Cytuj
Bzduras 12 605 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Godzinę temu, SnoD napisał(a): Ciekawe jak liczba graczy skoczy na Steam Nie wiem, ale znam jednego użytkownika (a może nawet dwóch), którzy na pewno będą tę liczbę monitorować i na pewno podzielą się nią gdzieś na forumku Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ponad 30 GB aktualizacji razem z DLC. Obczaję jutro czy będę mógł grać dalej na nowym zapisie z modami czy się wykrzaczy fhooy. Ze dwa tygodnie temu zacząłem od nowa i w sumie wolałbym kontymować na tym zapisie, w razie czego poczekam aż mody zostaną zualtualizowane. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 22 godziny temu, ASX napisał(a): Nie będzie, trzeba za niego zapłacić osobno lub wykupić w ramach game passa upgrade Starfielda do edycji ultimate Hmm... Trochę szkoda, bo w Game Passie bym go sprawdził, dodatkowo to tak średnio się opłaca kupować upgrade do lepszej wersji. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ten upgrade to chyba przepustka do 2 pierwszych DLC. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Już wcześniej gdzieś widziałem, że ten upgrade zawiera tylko Shattered Space, może gdzieś znajdę jakieś potwierdzenie to podrzucę. A karta produktu też wspomina tylko o 1 DLC: Spoiler Ulepsz* Standardową Edycję, aby zyskać: – Rozszerzenie fabularne „Strzaskana przestrzeń” (po premierze) – 1000 kredytów klubowych** – Pakiet skórek Konstelacji: karabin laserowy Equinox, skafander, hełm i plecak odrzutowy – Dostęp do cyfrowego albumu graficznego i oryginalnej ścieżki dźwiękowej gry Starfield Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi