A_Bogush 391 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Mi się udało dostać w Media Expert tę wersję pudełkową za 65 zł, ale teraz widzę, że jest za ~69 na Instant Gaming, więc warto to wziąć. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Nie ma hype na to DLC, brak recenzji, brak darmówki w GP, na Steam ledwo peak 20k i już zaczął spadać. Jutro chce ograć, właśnie pobrałem grę ponownie, a ten łazik z patcha to w DLC wpada sam, czy trzeba gdzieś go szukać w świecie? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): a ten łazik z patcha to w DLC wpada sam, czy trzeba gdzieś go szukać w świecie? Przy jakimś lądowisku idziesz do ciecia w kanciapie, u którego można kupić statki itp i tam masz za chyba 25000 kredytów opcję zakupu łazika. Po zakupie respi się w okolicy Twojego statku. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Faktycznie żadnych recenzji heh czyli klasyka, jak coś wypuszcza MS to jest totalne wyciszenie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Bethesda nie rozdała kluczy przed premierą Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Dali szansę graczom żeby sami sobie wyrobili opinię zanim ktoś im powie, że jednak DLC jest do kitu 9 godzin temu, A_Bogush napisał(a): Mi się udało dostać w Media Expert tę wersję pudełkową za 65 zł, ale teraz widzę, że jest za ~69 na Instant Gaming, więc warto to wziąć. Przecież to wychodzi chyba 50% tego co kosztuje osobno samo DLC :p Logiki brak, ale opcja BDB zamiast 30$ za sam dodatek. Edytowane 1 października przez SnoD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Sporo się zmieniło w tym Starfieldzie - mapka z punktami orientacyjnymi, łazik, modyfikatory poziomu trudności, które wpływają tylko na zdobywanego expa to powinno być na start, od razu pojechałem udźwig na maxa xD. Ktoś mi powie, że to mało wpływa, że bez modów można mieć teraz 1260 udźwigu, kosztem 8% PD, no bajeczny system, coś dodaje, coś zabiera i jest tych modyfikatorów z 15. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Udźwig, tempo poruszania po dużych planetach, brak mapy... No takie rzeczy to powinny być już w dniu premiery. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Qrde jaka ta gra jest nieintuicyjna w tej nawigacji, szczególnie po powrocie po roku, właśnie 10 minut się głowiłem jak wylądować na jednym statku, bo zapomniałem, że trzeba najechać na ikonkę manualnie, kliknąć E i dopiero R (klawiaturka), inaczej się nie odpaliło. ----- Dodali jakąś misję z nową Frakcją Przymierze Tropicieli w czerwcu, zaczynała się słabo, ale potem wyszło, że całkiem niezła, tak na 45 minut zabawy. Potem widzę, że chyba zmienia się w typowe boundy hound, tylko pierwsza jest fabularna. Samo DLC zaś pierwsza misja klimatyczna i od początku ciekawa, podoba mi się bardziej niż podstawka na razie, nie wiem, czy warto 129 zł, to się okaże i tak miałem Premiuma. Godzinę temu, lukas_k96 napisał(a): Udźwig, tempo poruszania po dużych planetach, brak mapy... No takie rzeczy to powinny być już w dniu premiery. Powinny, to naprawdę powinno być w każdej grze Bethesdy, normalnie to się załatwia modami, ale z nimi nie zawsze wszystko się skaluje i wspiera, szczególnie jak grasz z przerwami po latach. Musiałem kilka odinstalować. Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Oj, becia, becia Żeby mi zaraz jakiś obrońca nie zarzucił, że klapa wklejam: Matty jako jeden z niewielu jest pozytywnie nastawiony do MSu i jara się gierkami Bethesdy. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października No po 2 misjach tak tempo siadło, że chwilowo mi się nie chce odpalać, coś mają zjebane z tym budowaniem questów w tej Bethesdzie... :/. W ogóle nikt w to qrwa nie gra xD --- sama planeta naprawdę spoko, ale no masakra z tymi kukłami NPC... Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 2 października Autor Opublikowano 2 października Sam jeszcze nie grałem więc się nie wypowiem, ale widze że ludzie już zdementowali że są nowi towarzysze Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października 7 minut temu, ASX napisał(a): Sam jeszcze nie grałem więc się nie wypowiem, ale widze że ludzie już zdementowali że są nowi towarzysze Przecież to zapowiadali, może ten typ coś kłamie, albo nie widział. Sam jeszcze nie spotkałem, ale chyba będą, skoro w zapowiedzi było info o 2ch. O popatrz @ASX Nie wszystko co mówią Spoiler ludzie z internetu jest prawdą... Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Ja póki co to na tapecie mam FF XVI, więc jeszcze nie gram. Skończę Finala to wezmę się za dodatek, tak swoją drogą, wie ktoś na ile godzin jest dodatek? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Teraz, Faka napisał(a): Ja póki co to na tapecie mam FF XVI, więc jeszcze nie gram. Skończę Finala to wezmę się za dodatek, tak swoją drogą, wie ktoś na ile godzin jest dodatek? Zależy jak grasz, ja mam już z 5-6 godzin i zrobiłem 2 questy :D. Ale coś piszą https://howlongtobeat.com/game/155677, że 10h. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Ja póki co 6 godzin jakoś i na ten moment nie mam nowych towarzyszy. Póki co robię jakieś side questy i zwiedzam sobie mapkę, jest bardziej "skyrimowo", co zapowiadali. Reszta to po prostu Starfield. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Teraz, Moldar napisał(a): Ja póki co 6 godzin jakoś i na ten moment nie mam nowych towarzyszy. Póki co robię jakieś side questy i zwiedzam sobie mapkę, jest bardziej "skyrimowo", co zapowiadali. Reszta to po prostu Starfield. No ciekawa sprawa, to jedni ich mają, a inni nie, może zaginęli gdzieś w naszych wersjach xD. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Robię poboczne zadania i zwiedzam, wiec może po prostu nie doszedłem do opcji pogadania z nimi, albo trzeba ich znaleźć. Widoczki są zacne: Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Edycja Ultimate na Sonke już pewnie się smaży :)) Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Wydanie gierki 7/10 na PS5 nie sprawi, że zrobi się z niej 9/10. Becia powinna przejść gruntowną restrukturyzację albo jakieś inne wewnętrzne zmiany i zacząć w końcu nadążać za resztą, bo jak pomyślę o TES VI na tym ich kreajszonie to mam dreszcze Tak, mają unikalny styl, lalala, tylko kreajszon pozwala zostawić kanapkę na końcu kosmosu i wrócić do niej za 70 godzin, jednak chyba nie tędy droga skoro od dekady jakość ich gierek systematycznie spada a sama formuła już w tym momencie jest mocno przestarzała. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Pełna zgoda, raczej chodziło mi że trzeba jeszcze próbować coś spieniężyć póki jeszcze ktokolwiek pamięta o Starfiedzie Dla mnie to spoko się grało tylko jednak na zbyt wiele trzeba przymykać oko. A moim zdaniem taki moloch jak MS i ich studia powinny wyznaczać standardy w branży. A narazie jest kapa 2 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października 30$ za DLC, które wnosi do gry praktycznie tylko wątek fabularny na 10 godzin to jakaś kpina jest. Im dłużej czekam aż ta gra będzie "pełna" to tym bardziej odechciewa mi się grać. Szkoda. Wielka szkoda. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października kolejna perła w koronie króla spencera i księcia todda 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi