Wredny 9 556 Opublikowano 13 września 2023 Opublikowano 13 września 2023 Tylko ten kombinezon chujowy z wyglądu, a podobno najlepszy w grze Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 13 września 2023 Opublikowano 13 września 2023 2 minuty temu, Wredny napisał: Tylko ten kombinezon chujowy z wyglądu, a podobno najlepszy w grze Spoiler To taki kosmiczny odpowiednik Batmana, tylko że modliszka. Jak trafiłem na sam dół, to miałem autentycznie wrażenie, że jestem w Batcave Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 5 godzin temu, Wredny napisał: Tylko ten kombinezon chujowy z wyglądu, a podobno najlepszy w grze Nie najlepszy, statek zresztą też nie. Duży boost na początek gry i tyle. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Też właśnie ukończyłem, zajebisty quest. I jak nie przepadam za audiologami to tutaj z przyjemnością ich słucham. Miałem chyba 11 poziom jak robiłem to zadanie, jak wygląda w tej grze kwestia poziomu przeciwników, jest skalowanie czy na sztywno? Byli tam goście na 30 albo 38, trochę dłużej to potrwało, ale padli. Co do kombinezonu to wydaje mi się, że na tym etapie mam już chyba trochę lepsze, ale muszę sprawdzić. Przed Mantis jeszcze zrobiłem 1 zadanie dla Gwardii, ten klimacik Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Jak aktywować ten quest? Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 3 minuty temu, Dud.ek napisał: Jak aktywować ten quest? Masz w notatkach plik do odczytania, który przekierowuje Cię do pewnej Spoiler opuszczonej bazy - tytuł Tajna placówka. Wpada do ekwipunku randomowo przy przeszukiwaniu zwłok, więc powinieneś mieć. 2 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 14 września 2023 Autor Opublikowano 14 września 2023 kurcze, czyli wystarczy nie przeczytać jakieś randomowej notatki i można przegapić dobry quest. Coraz bardziej mi się podoba ten Starfield Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Dokładnie tak jest. Akurat tutaj czytanie czy to z komputerów w bazach, czy właśnie znalezionych danych jest ciekawe. Dobre są tez te głosowe od Spoiler dowództwa karmazynowych z konkretnymi zaleceniami bojowymi. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 16 minut temu, ASX napisał: kurcze, czyli wystarczy nie przeczytać jakieś randomowej notatki i można przegapić dobry quest. Coraz bardziej mi się podoba ten Starfield Te notatki są charakterystyczne, to nie jest kartka papieru tylko tak jakby taki dzienniczek elektroniczny. Co do Mantis, no to z Razorleaf, to sobie można eksplorować kosmos, dołożyłem 4 kontenery ładunkowe i z ładownością 1900 to już niczego nie będę musiał zostawiać. No i koniec z bieganiem z obciążeniem 400-500 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 38 minut temu, ASX napisał: kurcze, czyli wystarczy nie przeczytać jakieś randomowej notatki i można przegapić dobry quest. Coraz bardziej mi się podoba ten Starfield Wystarczy podnieść przedmiot nawet bez czytania/słuchania i quest wpada 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Wczoraj trafiłem na dość konkretną zadymę (walkę) i dropy animacji były okrutne. Ehhh... myślałem, że jak już poszli w te 30 klatek, to chociaż będą one stabilne, a tu był istny slide show Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 12 godzin temu, Michał102 napisał: To jeszcze powiedz co trza wypić lub wypalić by ten pacz zadziałał w pełni xD Ja nie widzę żadnej różnicy Mała pomyłka, IMO kontrast dostał Buffa ale daje jest ściera, fałszywy alarm przepraszam;) Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Ja po zmarnowaniu czasu na zrobienie porządku z ekwipunkiem i ładowniami dwóch statków nie zbieram póki co nic poza ammo, apteczkami i lepszymi spluwami. Sprzedałem co droższe rzeczy, reszta do skrzyni w Loży, która też czeka na opylenie. Kasy mam 120k póki co, a i tak nie mam na co jej wydawać, bo wszystko co potrzebne leci z lootu. Dwa razy tylko ammo dokupiłem gdzieś w 5 godzinie grania. A teraz mam jej wystarczająco. @SnoD gdzie do kadłuba Razorleafa doczepiłeś ładownie? Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 14 minut temu, PiotrekP napisał: Ja po zmarnowaniu czasu na zrobienie porządku z ekwipunkiem i ładowniami dwóch statków nie zbieram póki co nic poza ammo, apteczkami i lepszymi spluwami. Sprzedałem co droższe rzeczy, reszta do skrzyni w Loży, która też czeka na opylenie. Kasy mam 120k póki co, a i tak nie mam na co jej wydawać, bo wszystko co potrzebne leci z lootu. Dwa razy tylko ammo dokupiłem gdzieś w 5 godzinie grania. A teraz mam jej wystarczająco. @SnoD gdzie do kadłuba Razorleafa doczepiłeś ładownie? Nad i pod skrzydłami jest miejsce, mogę później zdjęcie zrobić. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 11 godzin temu, Wredny napisał: Tylko ten kombinezon chujowy z wyglądu, a podobno najlepszy w grze Nie najlepszy, są lepsze statystycznie, ale z jakiegoś powodu ten jest najdroższy, jaki widziałem. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Mantis byłby fajny w czarnym kolorze. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 4 minuty temu, PiotrekP napisał: Mantis byłby fajny w czarnym kolorze. Można malować statki, poniżej jeden z przykładów 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 @SnoD mi o pancerz chodzi. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Wracając do wizualiów, najgorsza jest ta latarka w 3rd person bez nakrycia głowy, hełmy się ładnie świecą, każdy inaczej, a tutaj lipton niesamowity, światło z włosów leci :D. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 (edytowane) W Starfield wątki lgbt? (18+). Spoiler Obce formy życia (tego nazwałem Gazownik): Spoiler 1000kg ściśle wyselekcjonowanych surowców na jednym obrazku (w tym 600kg w pojemnikach): Spoiler Edytowane 14 września 2023 przez Crazy Horse Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 I to wszystko mieści się w naszych kieszeniach XD Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Ale za szybko wtedy nie pobiegamy, więc realizm zachowany Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Ja wczoraj przepadlem w Neonie, miałem tylko frakcje robić ale kilka zadań się pojawiło Spoiler Praca na linii przy produkcji Aurory czy wojny gangów Gdy pojawiła się możliwość to poleciałem z Sarą na Kasjopeje w jej sprawie, więc liczę chociaż na palcówkę. Narazie odpuściłem budowanie statków, raczej zbieram na jakiś inny po prostu. Tak samo wydobywanie surowców mnie przerasta (już nie wspominam że brakuje części do budowy). Niby gdzieś postawiłem placówkę, zasilanie i maszynę do wydobycia Żelaza. To automatycznie będzie wpadać czy to trzeba latać i zbierać? Ale fajnie że gra nie zmusza do tych czynności i można skupić się na czymś innym Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 2 godziny temu, Soul napisał: Mała pomyłka, IMO kontrast dostał Buffa ale daje jest ściera, fałszywy alarm przepraszam;) Bardzo wiele zależy od lokacji. Czasem jest przegenialny kontrast i czerń, a za chwilę wchodzisz do jakiegoś pomieszczenia i sciera. Gdyby nie możliwości ustawień obrazu w oledziku bożym, to by był niezły kibel. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 34 minuty temu, drozdu7 napisał: Niby gdzieś postawiłem placówkę, zasilanie i maszynę do wydobycia Żelaza. To automatycznie będzie wpadać czy to trzeba latać i zbierać? Menu placówki, a raczej ludzi do nie przypisanych i chyba jej lokalizacji masz w menu statku. Surowce jak masz odpowiedni kontener w placówce - przerzucarz bezpośrednio na statek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi