Cedric 1 313 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 13 godzin temu, Rooofie napisał: W kurwę loadingów? Oraz brak trybu 60-fpsów? Generalnie uważam, że w tej generacji recenzenci powinni wlepiać minus za brak 60-fpsów na premierę, jeżeli mowa o tytułach AAA. I uj mnie obchodzi że developer napisze o "decyzji artystycznej". 1 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 13 godzin temu, devilbot napisał: Nie trzeba się cofać. Trzeba zrobić quest w new Atlantis który blokuje progress w main quesice bo zmienia sytuację w mieście. Oczywiście gra tego nie mówi a chodzi o quest z Ukryj zawartość Inwazją xsnomorfów na new atlantis Jakieś ten quest nazywa? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Gram z oddalonego TPP i często samo zmienia mi się na przybliżony. To jakaś "wizja artystyczna" dewelopera, czy jakiś bug? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Mi to by się przydała automatyczna opcja z tpp na fpp jak się zaczyna walka. Podobny patent zaserwowali już w Ghost Recon Breakpoint, zwiedzanie świata i miejscówki w trybie tpp, a jak walka to od razu fpp. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Ja cały czas gram z TPP, bo wg mnie gra tak wygląda lepiej i 30 klatek tak mocno nie męczy. W FPP godzina gry i leże porzygany Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Witam, Spoiler Pozdrawiam Nie licząc BG3 to dawno jakaś gra nie dała mi tyle funu co Starfield. Teraz w końcu można spokojnie poczekać na jakieś większe mody 6 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 17 września 2023 Autor Opublikowano 17 września 2023 Szacun U mnie dopiero 30 godzin , 21 level postaci i dopiero zaczynam zadania dla Karmazynowej Floty, główny wątek ledwo ruszony i jakość wcale mnie do niego nie ciągnie. Więc zostawiam go sobie na deser Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 52 minuty temu, Soul napisał: Jakieś ten quest nazywa? Chyba eyewitness albo jakiś inny chodzi UC questline 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Ale wiecie, że główny wątek jest warto poruszyć, chociażby dlatego, że dostajecie: Spoiler moce z różnymi skillami. Także warto. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Panowie misja splątanie. Jakie są częstotliwości do ustawienia na komputerze żeby Spoiler Ocalić dwa światy Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 No ja tyle co mogę to cisnę od premiery (chciałoby się więcej). Podchodzę pod 20h. Mam to sam co koledzy powyżej, czyli jak nie gram, to siedzi mi ta gierka w głowie. Ponadto chce mi się w nią grać, a to dla mnie najlepszy wyznacznik czy to jest dobra gierka. Gunplay super, misje różnorodne, klimat kozak. Zdecydowanie pewne niedociągnięcia przykryte z nadwyżką. Pod kątem misji, to faktycznie jak narazie zadania frakcji ZK ciekawsze niż główny wątek. Jadę je na przemian. Teraz pytanie taktyczne. Jak umieścić placówkę? Musi być dużo miejsca? Obecnej otwieram skaner i nie mam aktywnej akcji (X) placówki. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Zwróc uwagę na warunki planety, na tych z warunkami ekstremalnymi nie postawisz placówki bez aktywacji odpowiedniego perka. Na początek wybierz jakąs planetę o umiarkowanym klimacie. No i wypada ja postawic na złozu jakiegos surowca, co pokazuje skaner (podświetlone podłoże) 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Wraz z tym update'm dostałem też chyba nowe bugi na XSX. Jakiś czas temu zrzędziłem, że jak np pada deszcz czy śnieg to w trybie foto tego niestety niewidać (a szkoda, bo pierwsza wizyta na Titanie była fhooy malownicza), a teraz bywa na odwrót i mimo braku opadów, tryb foto czasem zaśmieca mi taki efekt: Drugi babol jest raczej z gatunku tych bekowych, bo ostatnio chyba przez te kałużowe kradzieże na Akili podupadła gospodarka i trzeba było przyciąć na mundurach dla strażników, patrolujących teren: Najlepsze jest to, że po wizycie w tym westernowym miasteczku, podsłuchałem rozmowę strażników na marsjańskiej Cydonii o tym, że na tej Akili noszą fajne stroje i też by chcieli takie u siebie Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 No u mnie wczoraj było 48h na liczniku, dzisiaj pewnie skończę lekko ponad 50h. Już sobie obiecałem, że robię frakcje, pierwsza misja Rangersów rozpoczęta, w trakcie lecę po jakiś piratów, patrzę, że w tym samym układzie jest stacja urzędu handlowego, a podlecę szybko loot sprzedać bo oni przeważnie mają na stanie +10.000 kredytów, a ja mam tyle stuffu, że zaraz te ponad 3.000 ładowności będzie za mało. Wchodzę, a tam się okazuje, że zostali napadnięci, ranny strażnik obiecuje mi drogie komponenty w sejfie w ładowni. Dostaję klucz do sejfu, przeciskam się po korytarzach i pierwsze moje starcia w 0G A miałem robić frakcje... Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Za dużo w tej grze jest xd. Wylądowałem sobie na Gagarinie, a tam kolejne questy do zrobienia. Ja nie wiem ile oni tych zadań narobili, ale na brak nudy to nie ma prawa narzekać, tu ciągle jest coś do roboty. Ta gra to jest moloch nad molochami i to jeszcze single player bez online. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 29 minut temu, Wredny napisał: Wraz z tym update'm dostałem też chyba nowe bugi na XSX. Jakiś czas temu zrzędziłem, że jak np pada deszcz czy śnieg to w trybie foto tego niestety niewidać (a szkoda, bo pierwsza wizyta na Titanie była fhooy malownicza), a teraz bywa na odwrót i mimo braku opadów, tryb foto czasem zaśmieca mi taki efekt: Drugi babol jest raczej z gatunku tych bekowych, bo ostatnio chyba przez te kałużowe kradzieże na Akili podupadła gospodarka i trzeba było przyciąć na mundurach dla strażników, patrolujących teren: Najlepsze jest to, że po wizycie w tym westernowym miasteczku, podsłuchałem rozmowę strażników na marsjańskiej Cydonii o tym, że na tej Akili noszą fajne stroje i też by chcieli takie u siebie Tego buga z golasami też mam, też na PC. Wychodzę ze stacji Rangerów na Akila, a tam gościu w gaciach ze strzelbą sobie idzie. Na piecu jeszcze jest jakiś mały bug z oświetleniem migoczącym na niektórych teksturach (po aktualizacji). Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Robilem dzisiaj questa towarzysza, który zaprowadził mnie na mega malownicza planetę, pod względem roślinności i ogólne wyglądu przypominajaca trochę Vannaheim z Ragnaroka. Ciągle coś nowego, nawet jak czasami idę poeksplorowac jakiś obiekt na randomowej planecie czy księżycu to zdarza sie, że znajdę jakąś tabliczkę z zapisem, który aktywuje poboczny quest gdzieś w dalszych zakątkach galaktyki, kiedys tam dotrę. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Jednym prostym trickiem zwiększył ładowność Razorleafa [ZOBACZ JAK] Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 23 minuty temu, dee napisał: Jednym prostym trickiem zwiększył ładowność Razorleafa [ZOBACZ JAK] Amator, mój Razorleaf ma 6 kontenerów i ponad 3000 ładowności Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Wreszcie trochę przysiadłem nad customizacją Razorleafa i oprócz dorzucenia mu dodatkowej ładowności (więc teraz ma porywające 1020, póki co nie chcę robić molocha) pomalowałem go patriotycznie Zrobiłem też misję dla Sary i zaprosiła mnie w malownicze miejsce, już miałem nadzieję na obciąganko, ale jednak jeszcze friendzone 3 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Wreszcie trochę przysiadłem nad customizacją Razorleafa i oprócz dorzucenia mu dodatkowej ładowności (więc teraz ma porywające 1020, póki co nie chcę robić molocha)Zostaw tego F126p i zdobądź czym prędzej Poloneza w postaci Star Eagle trochę posiedziałem nad nim w garażu i udało się go dość mocno z upgradeować, skok na 30 ly, cargo prawie 8000 ton, tarcze 1,5K. Jestem pewien że do końca gry nie zmienię już statku. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 6 godzin temu, SnoD napisał: Amator, mój Razorleaf ma 6 kontenerów i ponad 3000 ładowności No ja wiem że to żaden wyczyn. Wrzucam jako podpowiedź dla świeżo upieczonych adeptów podboju kosmosu, bo pytanie "jak zwiększyć ładowność statku" jest jednym z najczęściej powtarzanych w kontekście Starfielda. Średnio przejrzyste menu kreacji okrętów też nie ułatwia Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Największym utrudnieniem jest chyba fakt, że opisy części statku tak naprawdę nie tłumaczą zasad ich łączenia oraz realnej funkcji wielu z elementów zaszeregowanych do kategorii "dodatkowych", a które są kluczowe do rozbudowy statku. Samemu trzeba wszystko rozgryźć. Chociaż dla mnie takie podejście też ma pewne zalety. Na samym początku ten kreator mocno przytłacza, bo tak naprawdę z tymi narzędziami można zrobić wszystko. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Dziwne jest też to, że niektórych elementów nie da się obrócić w danym kierunku, a akurat wtedy by nam fajnie wypełniały bryłę statku. Może kiedyś moderzy dodadzą swoje części i faktycznie stworzymy okrągłego Falcona. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 18 września 2023 Autor Opublikowano 18 września 2023 Dobra sprzedaż pomimo Game Passa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi