Dalhi 178 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Zwłaszcza na rynku PC Bethesda ma dużą grupę fanów. To raczej nie dziwi. Poza tym to naprawdę dobra gra, na steam młóci nadal spora rzesza graczy. Niewiele gier SP zbliża się do 250-300 tyś jednocześnie zalogowanych ludzi na steam. Ja już trzeci tydzień gram i nadal nie mam dość. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 (edytowane) 3 godziny temu, ASX napisał: Dobra sprzedaż pomimo Game Passa I to w Europie gdzie sam Xbox gryzie piach W UK sprzedaż Xboxa w tygodniu premiery skoczyła o 70%. A z tego co czytałem, to na Amazonach kody na GP notują najwyższe pozycje w historii, więc Starfield pcha sprzedaż samej gry, konsol i subskrypcji GP. Edytowane 18 września 2023 przez SnoD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 2 minuty temu, Hubert249 napisał: Todd musi popracować nad visiblity 5 godzin temu, Dalhi napisał: Zwłaszcza na rynku PC Bethesda ma dużą grupę fanów. To raczej nie dziwi. Poza tym to naprawdę dobra gra, na steam młóci nadal spora rzesza graczy. Niewiele gier SP zbliża się do 250-300 tyś jednocześnie zalogowanych ludzi na steam. Ja już trzeci tydzień gram i nadal nie mam dość. U mnie frakcje + wątek główny + 40/50 aczików 72h, dobry wynik, aczkolwiek jak na Betę standardowy imo. Wiadomo, tutaj można grać i 200 jak się chce każdą lokację zrobić (aczkolwiek F4 i Skyrim jakoś bardziej nagradzał tułaczkę bez celu i questa według mnie). I nie dotykałem w zasadzie NG+. Na razie wystarczy, wrócę na DLC :). Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 19 września 2023 Autor Opublikowano 19 września 2023 Quest na Suworowie w ramach Karmazynowej Floty coś pięknego, uwielbiam takie klimaty 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 W ogóle kiedy się zaczyna epopeja z karmazynową flotą? Wtedy jak gwardia zaproponowała Spoiler Szpiegowanie floty? Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Ja ojebalem Gwardię i Rijujin. Mam zamiar teraz ruszyć trochę z wątkiem głównym, chociaż dwie kolejne frakcje czekają wkurwiam się bo grając dwie godziny dziennie ciężko jakis progres osiągnąć xd do zakładki Drobne to nie zaglądam nawet Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Karmazynowa Flota mistrz zlecenia, miejscówka, klimat. U mnie prawie 60h i wątek główny może w 1/4 ruszony. Na Kluczu u piratów wiele rzeczy można załatwić, łącznie z kontrabandą. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 (edytowane) Wczoraj Sarę i Andreję zwolniłem ze statku, zbudowałem im domek przy plaży na jakimś zadupiastym księżycu, wystroiłem w bikini i niech kisną tam. Hooy z bonusem za dunga-dunga, już nie mogłem znieść fochów za jakiś przypadkowo odstrzelony statek. Edytowane 19 września 2023 przez Dalhi 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 14 minut temu, Dalhi napisał: już nie mogłem znieść fochów za jakiś przypadkowo odstrzelony statek. Właśnie to miałem wczoraj - jakiś statek z osadnikami zestrzeliłem testując nowe wyposażenie i te zaczęły się spinać. Chyba polecą na randomowy księżyc. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Andreja fajny companion, Sara od razu w odstawkę Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Logika Bethesdy: Nie wyjdziesz z "budynku", jeśli na parter zejdziesz schodami zamiast zjechać windą. Bo tylko zjazd windą odblokuje drzwi na zewnątrz. Zmarnowałem z pół godziny przez to gówno, bo myślałem że to bug. Ale miejscówka z tą misją klimatyczna. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 da sie jakos wybrac wiecej niz jednego aktywnego questa, zeby byl widoczny na mapie/pod LB? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Nie mogę robić dalej misji Gwardii, bo po drugiej stronie kosmosu rozwaliłem kilka statków KF i teraz napierdzielają do mnie jak tylko wejdę do ich bazy, a płacić za zdjęcie nagrody nie zamierzam. Szeryfowie muszą wystarczyć. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Miał ktoś bug z misjami dla banku by ściągnąć dług? W drugiej misji mam zniszczyć statek i on jest zbugowany i nie mam jak go rozwalić:( Czy za 100.000 kupię jakiś porządny statek do walki? Jeśli tak to gdzie? Po co w ogóle jest robienie baz? Tylko do produkcji surowców? Rozumiem, że nie da się zaatomatyzowac samej sprzedaży i trzeba fizycznie polecieć po surowce i je sprzedać ? Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 13 minut temu, Sedrak napisał: Czy za 100.000 kupię jakiś porządny statek do walki? Jeśli tak to gdzie? Frontier po wymianie silników, reaktora i osłon jak najbardziej nadaje się do walki. Trzymam się teraz tylko dwóch slotów broni, wyrzutnia rakiet i jakieś działko elektronowe daje radę. To najprostsze rozwiązanie, spokojnie można dołożyć ładownie i nowe huby zachowując niezłą szybkość. Dołożenie dodatkowych dwóch silników i mamy maksymalną zwrotność. Ewentualnie polecam statki z misji, widziałem trzy (Razorleaf, Kepler S i Star Eagle). Zwłaszcza ostatni godny polecenia. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 (edytowane) Nie ma co kupować tylko jak kolega wyżej napisał, zgranąć statek z jednej z misji, a pieniądze wydać na dalsze ulepszenia, które też tanie nie są. Edytowane 20 września 2023 przez SnoD 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Ja idę w ten poniższy: Trochę go będę musiał zapgrejdować i do końca wystarczy. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Ja Star Eagle przerobię na wzór Rocinante z Expanse. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Nie ma co kupować tylko jak kolega wyżej napisał, zgranąć statek z jednej z misji, a pieniądze wydać na dalsze ulepszenia, które też tanie nie są.Dokładnie, mój darmowy Star E. po upgrade prezentuje się tak. Gram na v.hard i jeszcze nie trafił się kozak co by mnie zestrzelił - przed ulepszeniem parę razy strącili mnie z nieba 2 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 No, warto w perki do statków iść, jak chce się bawić w rozbudowę. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 W dniu 19.09.2023 o 11:27, Dalhi napisał: Wczoraj Sarę i Andreję zwolniłem ze statku, zbudowałem im domek przy plaży na jakimś zadupiastym księżycu, wystroiłem w bikini i niech kisną tam. Hooy z bonusem za dunga-dunga, już nie mogłem znieść fochów za jakiś przypadkowo odstrzelony statek. Da się zmieniać ubrania członkom ekipy na konsoli, czy to jakiś mod na PC? Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 23 minuty temu, AdiCarrion napisał: Da się zmieniać ubrania członkom ekipy na konsoli, czy to jakiś mod na PC? Da się na konsoli. Robisz ten sam myk, co z bronią. 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 42 minuty temu, AdiCarrion napisał: Da się zmieniać ubrania członkom ekipy na konsoli, czy to jakiś mod na PC? Jak najbardziej, w opcjach dialogowych wybierasz "wymieńmy się sprzętem". W okienku ekwipunku przekazujesz przedmiot. Następnie przeklikujesz na ekran ekwipunku (LB na kontrolerze) towarzysza i tam wciskasz przycisk wyposaż (domyślnie Y). Nie sugeruj się podglądem własnej postaci w chwili zmiany wdzianka u kompana. Będzie działać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi