AdiCarrion 119 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Dziękuję Panowie-ja nawet nie wiedziałem,że można wyposażać towarzyszy w lepsze bronie Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Już miałem ciężko zarobione pieniądze wydać na jakiś lepszy statek, a tu wpadł Star Eagle. Ależ to jest wielkie bydle po przesiadce z Razorleafa. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 U mnie Star Eagle bez problemu starczył do końca gry. Nawet specjalnie nie modyfikowałem go poza dwoma komponentami. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Ale niektóre czy to gotowce,,czy opcje kustomizacji pozwalają bujać się najlepszymi brykami we Wszechświecie, więc dlaczego się ograniczać? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 5 godzin temu, Dalhi napisał: Jak najbardziej, w opcjach dialogowych wybierasz "wymieńmy się sprzętem". W okienku ekwipunku przekazujesz przedmiot. Następnie przeklikujesz na ekran ekwipunku (LB na kontrolerze) towarzysza i tam wciskasz przycisk wyposaż (domyślnie Y). Nie sugeruj się podglądem własnej postaci w chwili zmiany wdzianka u kompana. Będzie działać. Działa ci to dobrze? Założyłem skafander i hełm na Sama, bo mi mega nie pasował jago kowbojski look w kosmosie i mimo, że jest aktywny ten strój, to dalej wygląda jak z rdr. Ogólnie tak mnie irytuje, że nie ma skafandra, że odesłałem go z powrotem na statek Tak w ogóle ci towarzysze, to realnie coś pomagają czy raczej placebo? Bo jak nie, to wolę samemu podbijać bezkres kosmosu. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 (edytowane) 11 minut temu, balon napisał: Działa ci to dobrze? Założyłem skafander i hełm na sama, bo mi mega nie pasował jago kowbojski look w kosmosie i mimo, że jest aktywny ten strój, to dalej wygląda jak z rdr. Ogólnie tak mnie irytuje, że nie ma skafandra, że odesłałem go z powrotem na statek Tak w ogóle ci towarzysz, to realnie coś pomagają czy raczej placebo? Bo jak nie, to wolę samemu podbijać bezkres kosmosu. Jak dasz mu granatnik to młóci xD. Edytowane 20 września 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Jak dasz mu granatnik to młuci xD. A na boje mu się spawnują? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 1 minutę temu, balon napisał: A na boje mu się spawnują? Tak, tzn. starczy 1 sztuka danego przypisanego :D. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 W dniu 19.09.2023 o 11:48, dee napisał: Andreja fajny companion, Sara od razu w odstawkę Ja znam tylko Sarę póki co, więc tak ją bajerowałem, że wczoraj był ślub na Paradiso i aczik za ten wyczyn 22 minuty temu, balon napisał: Działa ci to dobrze? Założyłem skafander i hełm na Sama, bo mi mega nie pasował jago kowbojski look w kosmosie i mimo, że jest aktywny ten strój, to dalej wygląda jak z rdr. Ogólnie tak mnie irytuje, że nie ma skafandra, że odesłałem go z powrotem na statek Bo to nie skafander i hełm, tylko te wdzianka, co nosimy pod - na pewno nie raz coś znalazłeś. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 14 minut temu, Wredny napisał: Ja znam tylko Sarę póki co, więc tak ją bajerowałem, że wczoraj był ślub na Paradiso i aczik za ten wyczyn Bo to nie skafander i hełm, tylko te wdzianka, co nosimy pod - na pewno nie raz coś znalazłeś. No ale przekazałem hełm i go w niego wyposażyłem (Y), a ma nadal kapelusz na głowie. Why? Staty mu podbiło, a wyglądu nie? Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 To jest chyba tak, że na tych planetach gdzie jest atmosfera i tlen to oni z automatu mają zdjęte skafandry, ja w tym czasie cały czas biegam w skafandrze, trochę mnie to denerwuje, bo wybija z immersji. 1 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Tak jak Qbon napisał. W pomieszczeniach i na planetach z atmosferą, towarzysze biegają bez skafandrów (i hełmów), więc jak nie chcesz oglądać jego kowbojskiego wdzianka to znajdź mu coś innego i to ubierz (pod skafander). 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Przedstawiam prawie ostateczna wersje Frontiera,udalo sie upchnąć wszystkie pomieszczenia 2x1 i dwa pokoje dla załogi. 5000 kargo,7 załogantów i 1600 tarczy.Jeszcze tylko lepszy reaktor i kilka działek więcej a bedzie gotowe, 60h nabite a zrobiłem ledwo misje karmazynowej floty i terramorfy. Gra masakrator na 500h. Btw jak zwiększyć zasięg skoku bo na chwilę obecna 16 lś doprowadza mnie do szału. 1 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Godzinę temu, Qbon napisał: ja w tym czasie cały czas biegam w skafandrze, trochę mnie to denerwuje, bo wybija z immersji. U mnie to samo, a nie chce mi się co taką planetę zmienić. Przez to mimo, że u mnie zawsze i na zawsze tpp>fpp, to przez to gram praktycznie cały czas fpp. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 6 minut temu, balon napisał: U mnie to samo, a nie chce mi się co taką planetę zmienić. Przez to mimo, że u mnie zawsze i na zawsze tpp>fpp, to przez to gram praktycznie cały czas fpp. w grze jest opcja żeby na planetach z tlenem ukrywało hełm a w osadach skafander 2 Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 1 godzinę temu, balon napisał: U mnie to samo, a nie chce mi się co taką planetę zmienić. Przez to mimo, że u mnie zawsze i na zawsze tpp>fpp, to przez to gram praktycznie cały czas fpp. No właśnie, mam to samo, bo tpp>>fpp ale zrób tak jak napisał devilbot, nie zwróciłem na to uwagi a teraz taktycznie na planetach ze zdatna atmosfera i bez zagrożeń środowiskowych nasza postać jest w skafandrze ale bez hełmu, nie ma chyba tylko opcji żeby tak samo zrobić z towarzyszem, chyba że coś mi umyka ale i tak jest teraz lepiej. Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 W którym momencie gry dostajemy Spoiler moce ? Mam około 20h gry i wątek główny nie ruszony w ogóle a tu niechcący przeczytałem, że dostajemy coś takiego i chciałbym wiedzieć kiedy mniej więcej to jest to bym może ruszył trochę z fabułą Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 24 minuty temu, KamilM napisał: W którym momencie gry dostajemy Pokaż ukrytą zawartość moce ? Mam około 20h gry i wątek główny nie ruszony w ogóle a tu niechcący przeczytałem, że dostajemy coś takiego i chciałbym wiedzieć kiedy mniej więcej to jest to bym może ruszył trochę z fabułą Moce dostaniesz jak fabuła przekieruje Cię do: Spoiler Do statku Oko, żeby pogadać z Vladimir Sall, który nakieruje Cię na pewne planety z mocami do odkrycia. Także rób fabułę póki nie dostaniesz questa spotkania z czarnuchem. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 5 godzin temu, kudlaty88 napisał: Przedstawiam prawie ostateczna wersje Frontiera,udalo sie upchnąć wszystkie pomieszczenia 2x1 i dwa pokoje dla załogi. 5000 kargo,7 załogantów i 1600 tarczy.Jeszcze tylko lepszy reaktor i kilka działek więcej a bedzie gotowe, 60h nabite a zrobiłem ledwo misje karmazynowej floty i terramorfy. Gra masakrator na 500h. Btw jak zwiększyć zasięg skoku bo na chwilę obecna 16 lś doprowadza mnie do szału. Nie myślałem nawet, że Frontiera da się tak dopakować, jakie masz perki związane z budową statków? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 7 godzin temu, kudlaty88 napisał: Btw jak zwiększyć zasięg skoku bo na chwilę obecna 16 lś doprowadza mnie do szału. Napęd grawitonowy musisz wymienić na lepszy. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Ale jeżeli chodzi o Frontier, który jest statkiem klasy A, to bym najpierw się zorientował czy one nie mają właśnie jakiegoś maksymalnego zasięgu skoku. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 7 godzin temu, kudlaty88 napisał: Btw jak zwiększyć zasięg skoku bo na chwilę obecna 16 lś doprowadza mnie do szału. Spróbowałbym zmienić jeszcze napęd grawitonowy, podejrzewam że reaktor już masz najlepszy w innym wypadku nie upchałbyś tylu ulepszeń. Być może pomógłby kolejny zbiornik na Hel-3, ale za to sobie ręki nie dam uciąć. Zauważyłem też że nie niektóre elementy zmniejszają zasięg skoku, a masz wersję na bogato. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Wczoraj ruszyłem z główną fabułą i zaczęło robić się ciekawie Spoiler Pojawienie się tych Astrian, atak łowców na lożę. U mnie zginęła akurat Sara, co wyszło ciekawie zważywszy na to że latałem z nią ciągle i wziąłem ślub. Trochę jak w filmach:) No ale teraz chyba znów stop i lecę z jakąś frakcją, pewnie ta Karmazynowa Flota bo zachwalaliscie Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Da się jakoś zmienić fryz, czy po opuszczeniu edytora na początku gry nie ma już takiej możliwości? Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 (edytowane) Po świcie są rozsiani Vendorzy, u których można zmienić wszystko. Bodajże Enhanced! Edytowane 21 września 2023 przez Sedrak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi