Opublikowano 25 września 20231 r Miało nie być bugów a już mi się gra 2 razy zawiesiła a raz zawiesił się interfejs. Gram dopiero 2 godziny.
Opublikowano 25 września 20231 r Nie miec bugow mi sie juz nawet nie chce pisac ile jak bledow mialem. Gram jakies 10 godzin. A to wywalalo mnie z gry,psul sie dzwiek i trzeba bylo wylaczac gre. Fruwajace postacie, ze dwa razy wpadlem w limbo.Teraz w kosmosie jak latam zawiesil sie tekst babeczki z zalogi i od dwoch godzin pierdoli na okraaglo dwa zdania.
Opublikowano 25 września 20231 r 43 minuty temu, Czoperrr napisał: Miało nie być bugów a już mi się gra 2 razy zawiesiła a raz zawiesił się interfejs. Gram dopiero 2 godziny. W gierce beth? Todd znowu wszystkich nabrał
Opublikowano 25 września 20231 r U mnie 30h na budziku i zero buga. Osobiście czegoś takiego nie pamiętam w gierkach beci.
Opublikowano 25 września 20231 r Ja ba ponad 50h miałem trzy. Raz mi gra złapała freeza, innym razem przeciwnik się jakby teleportował, a jeszcze kiedy indziej przeciwnicy wyszli za mną z bazy bez otwierania włazu.
Opublikowano 25 września 20231 r Autor Mi na razie zdarzyło sie 2 razy że towarzysze lewitowali jakby pływali, więc bug raczej z tych śmiesznych niż utrudniających grę i wejscie do nowej lokacji rozwiązało problem. Tak poza tym, może mam szczęście, ale na razie zero problemów
Opublikowano 25 września 20231 r Nie no na pewno jest lepiej od cp, takiego rekordu chyba nikt już nie przebije chyba że ktoś zrobi specjalnie symulator bugów
Opublikowano 25 września 20231 r Gorzej, jak po tym dzisiejszym patchu coś się zacznie pieprzyć, bo wcześniej było OK Ze dwa razy któryś z towarzyszy jak spojrzałem w jego stronę spadał z nieba
Opublikowano 26 września 20231 r Doszedłem do ostatniej misji frakcyjnej Karmazynowej Floty i mój Galileo to chyba najgorszy statek w całym wszechświecie bo niszczą mnie w moment. Zbieram szmal na tego Łamacza Osłon:)
Opublikowano 26 września 20231 r Zainstalowałem na lapku i w 1080p UW z wysokimi i FSR2 chodzi na moim RTX 3060 średnio w 36 klatek, niby źle ale to i tak 6 klatek więcej niż na XSX Na konsoli gra się fajnie i te 30 klatek nie przeszkadza, gra jest bardzo płynna. Póki co jestem w Atlantis więc wszystko może się z czasem zmienić.
Opublikowano 26 września 20231 r 6 godzin temu, drozdu7 napisał: Zbieram szmal na tego Łamacza Osłon:) Łamacz osłon kozak statek, jak już doleci się na odległość 1500m od przeciwnika to mieli wszystko, nawet statki kilkadziesiąt lvl więcej niż nasz a na razie zmieniłem tylko generator tarcz na lepszy.
Opublikowano 26 września 20231 r Czy po zrobieniu ostatniej misji, mogę kontynuować swoją przygodę bez żadnych zmian, czy zawsze to jest NG+? Spoiler z finału Spoiler Podszedłem do grupy obcych i zmieniłem się w Daft Punka, chyba straciłem cały ekwipunek i statek Da się zaliczyć tę ostatnią misję i grać dalej bez zmian czy muszę wrócić do ostatniego Save. A drugie pytanie gdzie najlepiej i najtaniej zdobyć jakiś dobry statek? Od początku gram bazowym z dołożonym skokiem, ale teraz cały czas dostaje na dziurę.
Opublikowano 26 września 20231 r Najlepiej zrobić wątek gwiezdnych rangerów. Zapisujesz się na Akilii.
Opublikowano 26 września 20231 r Chyba trzeba przypiąć jakiś post, które misje na początek gwarantują darmowy dobry statek, bo to pytanie wraca jak bumerang
Opublikowano 26 września 20231 r Jakby ktoś chciał sprawdzić prawdziwy stan techniczny polecam XSS i jakąś większą zadymę. Gra koszmarnie zwalnia a postać po prostu nie reaguje na przyciski pada. Nierzadko w przypadku salwowania się ucieczką grawiskoskiem gra zawiesza się na amen.
Opublikowano 26 września 20231 r Pisalem ze zawiesil mi sie tekst typiary ktora powtarza w kolko dwa zdania jak latam w kosmosie. To teraz jak wejde na statek uruchamia sie rozmowa z nia i co bym nie wybral mam freeza. probowalem juz wszystkiego i ciagle to samo. Pieknie kur...
Opublikowano 27 września 20231 r 10 godzin temu, addhoc napisał: Jakby ktoś chciał sprawdzić prawdziwy stan techniczny polecam XSS i jakąś większą zadymę. Gra koszmarnie zwalnia a postać po prostu nie reaguje na przyciski pada. Nierzadko w przypadku salwowania się ucieczką grawiskoskiem gra zawiesza się na amen. Ja już miałem ze 2 questy gdzie trafiła się wieksza ilość przeciwników i pokaz slajdów był konkretny, a gram na seriesie iksie. Zresztą ta gra tnie nawet biegając po atlantydzie, więc optymalizacja leży i kwiczy. Przy takiej jakości grafiki, to te 30 fps powinny być zabetonowane.
Opublikowano 28 września 20231 r Głupie jest też zablokowanie robienia postępu zdolności, jak nie mamy odblokowanej poprzedniej rangi. Powinno to zliczać na zapas, a nie że muszę znowu zużyć ten tlen 50 razy, choć zrobiłem to już z 500. Chodzi tylko o postęp, a nie odblokowanie- to robimy jak jest teraz.
Opublikowano 28 września 20231 r Jak ktoś chce poczuć klimat a'la Obcy albo Dead Space to proponuje odwiedzić: Spoiler Układ Schrodinger i tam statek colander (druszlak). Tylko nie ma co się wybierać tam za wcześnie, Układ jest na 65 lvl
Opublikowano 28 września 20231 r W dniu 26.09.2023 o 20:45, addhoc napisał: Jakby ktoś chciał sprawdzić prawdziwy stan techniczny polecam XSS i jakąś większą zadymę. Gra koszmarnie zwalnia a postać po prostu nie reaguje na przyciski pada. Nierzadko w przypadku salwowania się ucieczką grawiskoskiem gra zawiesza się na amen. Po co zadyma. Wystarczy wejść do miasta akila na wejściu pięknie klatki leca na ryj.
Opublikowano 28 września 20231 r 59 minut temu, tedi007 napisał: Jak ktoś chce poczuć klimat a'la Obcy albo Dead Space to proponuje odwiedzić: Ukryj zawartość Układ Schrodinger i tam statek colander (druszlak). Tylko nie ma co się wybierać tam za wcześnie, Układ jest na 65 lvl Też już kiedyś o tym pisałem, załatwiłem to nie mając nawet 10 poziomu
Opublikowano 28 września 20231 r Ataki wrogich statków są całkowite losowe czy są jakieś układy gdzie można powalczyć? Bo potrzebuje trochę statystyki podnieść (żeby móc lepsze statki pilotować), latam po układach i dupa.
Opublikowano 28 września 20231 r A czy przypadkiem nie mozna tego nabic w symulatorze w New Atlantis?
Opublikowano 29 września 20231 r Po każdym odpaleniu na PC buduje od nowa shadery? Odpaliłem drugi raz i znów to robi