Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Nie no balon c0rwa przecież w tym cyberpunku npcy chodzą w kółko po chodniku xD Jako fan gry red dead fuckin redemption 2 mogę się tylko do was uśmiechnąć z politowaniem czytając wasze dyskusje o żyjącym świecie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Ale mi chodzi o NPCów z misji głównych czy pobocznych. Na takich to nawet nie zwracam uwagi. Odnoszę się do posta ASX jak bardzo ludzka była ta Pani. To raczej nie był przypadkowy przechodzeń @Pupcio Zgadzam się RDR2 to topik. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Watch dogs legion pozwala grac każdym npc więc wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 A to spoko jak nie zwracasz uwagi to w takim razie nie ma problemu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 4 minuty temu, ASX napisał: A to spoko jak nie zwracasz uwagi to w takim razie nie ma problemu Wrzuciłeś przypadkową babę z ulicy na tej fotce, gdzie przekonywałeś jak to ludzkie i żyjące są kukły w Starfield? Weź sobie odpal jakąkolwiek misję w C2077, popatrz na ludzi, mimikę, naturalność i potem odpal raz jeszcze trailer z tymi mega „ludzkimi” postaciami (którymi już tu walisz propagandę), potem się zastanów co i jak, i w sumie nawet nie musisz odpisywać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 16 minutes ago, PanKamil said: Ja to jestem ciekawy o co chodzi z tym rozmachem gier bethesdy. Czym ten rozmachem się charakteryzuje? Skończyłem f4, grałem w skyrima i f3 i co tam jest wybitnego co wyróżnia ich gry na tle innych rpg? No wybitnie te gry są spierdlooolone techniczne. Bug na bugu,freezy, zawieszające się npc,dropy fpsow z dupy. Z fallout 4 do dziś pamiętam jak wchodziłem do danej lokacji do miałem drop do 15 FPS No i największy rozmach to miała ta łajza Preston który zatruwał dupę tymi obozami. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Achhhh Preston, pod względem fabularnym jego misje to "była topka branzy" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No ja po falloucie 4 i 76 już tylko dla beki czytam to co oni obiecują xD Przypominam że w f4 dali radę zrobić jedno duże miasto xD dialogi sprowaadzone do tak, nie, sarkazm też były super. W 76 grałem dosłownie chwile więc z grzeczności nic nie napisze ale chyba wszyscy wiemy jaka to gra. No ciężko brać tą bethesde na poważnie po tylu latach no ale niech robią, może w końcu chociaż raz nie zrobią zagrajmerów w chuya Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 @Figuś przydalby się temat "dlaczego nie lubisz rpg bethesdy", bo zamiast informacji o grze od pierwszej strony trzeba czytac offtop. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 w chuy irytujący typ, nie zrobiłem dla niego żadnej misji w Falloucie 4. W Starfieldzie niestety wątek z budową bazy powraca, ale mam nadzieje że będzie całkowicie opcjonalny i nie będzie NPCa w stylu Presona który co 15 min będzie nam przypominał że nasi osadnicy potrzebują naszej pomocy. Za to motyw budowy i kustomizacji własnego statku wygląda naprawdę zajebiście na tej zajawce i jaram się na myśl na samą myśl o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No budowanie statku wygląda mega, chyba najlepszy motyw tej prezentacji dla mnie bo przy budowaniu bazy miałem jednak flashbacki z wietnamu jak budowałem baze w f4. Szkoda że robisz sobie kozag statek kosmiczny ze swoją załogą a Todd Ci powie że nie możesz sam wylądować na planecie xD yebany karzeł Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 2 godziny temu, Pupcio napisał: Wezyr ty grałeś w jakąkolwiek gre bethesdy że napisałeś coś takiego?? Oczywiście - Fallout Tactics, New Vegas, Fallout 3, ale sporo czasu spedzilem z Oblivionem. Zwłaszcza New Vegas zrobiło na mnie fantastyczne wrażenie. Po prostu lubię to drewno, nawet The Outer Worlds ogrywałem z przyjemnością, zacieszając michę do tych korposucharów. A jak ktoś ma krótką pamięć i nie pamięta, że Bethesda ma kilka kultowych gier w portfolio to polecam videofelieton "jak dialogi pogrążyły Fallout 4" z Gambrinusem i Hedem. Naprawdę od grania w tę ubisofciaki zapomnieli niektórzy, że świat może organicznie reagować na nasze poczynania. A gdzie tak jest? W drewniakach Bethesdy i dlatego tez czekam na Fallouta w kosmosie, nieważne jakbym byłby drewnem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 tak tylko prostując, Fallouta Tactics i New Vegas nie zrobiła Bethesda Tactics wyprodukowało Micro Forte, a New Vegas Obsidian, Bethesda dostarczyła wtedy tylko silnik, narzędzia developerskie i bardzo napięte terminy, przez co gra wyszła mocno zabugowana (tak przynajmniej tłumaczy się Obsidian). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Piszesz dla forumowicza że bethesda to topka pod względem budowania fabuły i kreacji świata a później wymieniasz mi gry obsydianu xDD PAOLO CO DO KURWY? A czy geniusz budowy świata w f3 to te słynne metro z zombiakami co 2 ulice? a może 1000 tych samych jaskiń z bandytami w skyrimie? 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Kreacja świata spoko, Bethesda rzeczywiście ma talent do tworzenia tych olbrzymich światów które eksploruje się z przyjemnością. Ale fabuła, a szczególnie główne wątki, to zdecydowanie nie są najmocniejsze punkty ich gier. Oczywiście zdarzają się wyjątki, do dziś pamiętam wątek mrocznego bractwa ze Skyrima, w Falloucie 3 i 4 też zdarzały się ciekawe zadania szczególnie te inspirowane Blade Runnerem. Ale całościowo wypadają mizernie. W Starfieldzie pewnie będzie podobnie, co zresztą widać po samej prezentacji, która nie skupiała się za bardzo na fabule. Ale obiecywała i pokazywała przede wszystkim eksploracje kosmosu, różnych planet, budowę własnego statku i tak dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 25 minut temu, Pupcio napisał: Piszesz dla forumowicza że bethesda to topka pod względem budowania fabuły i kreacji świata a później wymieniasz mi gry obsydianu xDD PAOLO CO DO KURWY? A czy geniusz budowy świata w f3 to te słynne metro z zombiakami co 2 ulice? a może 1000 tych samych jaskiń z bandytami w skyrimie? To wciąż gry wydane przed Bethesde która też ma wpływ na kreacje świata. No i serio, nie wiem z czego mam się tu jeszcze tłumaczyć. Pragnę zauważyć, że i tak tego nie ograsz. a ze kogoś mierzi, że czekam na SF i lubię te drewna od Bethesdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No z tych bredni że bethesda robi dobrą fabułe bo w całej jej histrorii nie było takiego przypadku więc nie ma po co pisać takich głupot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 ok otaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No i tak jest zawsze z obozem zielonych. Tylko z asaxem się da rozmawiać o grach wideo poza cw Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Z Paolo to już się w ogóle nie da rozmawiać i ch#j wie, z jakiego on jest obozu, bo ma ostrą schizofrenię ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 11 minut temu, Pupcio napisał: No i tak jest zawsze z obozem zielonych. Tylko z asaxem się da rozmawiać o grach wideo poza cw niezle CW z tym że czekam na grę która ci się nie podoba no ale zapomniałem że dobrym kolegą jestem tylko jak cisnę po MSie Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 dobra fabula i rozmach w grach Bethesdy moi drodzy, mozecie nie szanowac innych ludzi czy tam konsol, ale miejscie chociaz szacunek do samych siebie i nie pierdolcie takich glupot xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 człowiek chce być w obozie zielonych, dać szansę, ale potem widzi takich członków jak dee czy paolo podobna półka co mendrek czy donatello z niebieskich, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Bethesda tworzy gry dla fanów szeroko pojętej eksploracji, mnie np w skyrim nudziły bliźniaczo podobne lochy, a potęgował to lvl scaling, nigdy nie mogłem się poczuć OP chyba, że zjechałem z poziomem trudności na minimum Wcześniej w temacie już wspominałem, że najlepiej to im wychodziły te questy gildyjne, warto było je ograć przed rzuceniem gry w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 11 minut temu, Figaro napisał: człowiek chce być w obozie zielonych, dać szansę, ale potem widzi takich członków jak dee czy paolo podobna półka co mendrek czy donatello z niebieskich, o nieee, podoba mu się gra na Xboxa, co za świr;((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi