Opublikowano 28 czerwca 20231 r Autor Czy ja wiem, wersja konsolowa i tak miałaby obsługę FSR, tak jak zdecydowana większość gier. Więc oprócz AMD, które może promowa Starfielda swoją technologią, nikt niczego nie zyskuje na tej umowie, a stratni są pecetowi gracze z RTXami
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Gra nie będzie pewnie miała żadnej implementacji RT i DLSS, no trochę chujoza, nie powiem.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Nie chce mi się włączać abonamentu na wakacje ale po jak najbardziej. Starfield + Forza
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Myślicie ze wersje na Steam i ta na Xbox PC app będą jakoś technicznie/jakościowo się różnić?
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Skoro ta gra ma stać się dużym modem stworzonych przez graczy, to czy na konsoli xsx będą udostępniane wszystko? Te głupie, kontrowersyjne i ogólnie? Bo że na pc to będzie problemu to wiadomo, ale na konsoli to nie wiadomo.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r 17 minut temu, Faka napisał: Skoro ta gra ma stać się dużym modem stworzonych przez graczy, to czy na konsoli xsx będą udostępniane wszystko? Te głupie, kontrowersyjne i ogólnie? Bo że na pc to będzie problemu to wiadomo, ale na konsoli to nie wiadomo. F4 dostal jakies wsparcie modow na konsolach wiec nie wydaje mi sie to niemozliwe w przypadku Starfielda.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r No właśnie jakieś tam wsparcie i to mi się właśnie rozbija, że chyba to dużego wyboru nie będziesz miał w przypadku Starfielda. MS pewnie zrobi filtry i powyrzuca te kontrowersyjne, a doda te chujowe.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r W Skyrimie konsolowym implementacja modów blokowała osiagnięcia, więc w SF pewnie podobny mechanizm zastosują.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Ten blok aczikow to dalo sie obejsc dosyc latwo i grac w 60fps z aczikami
Opublikowano 30 czerwca 20231 r W dniu 28.06.2023 o 14:28, KrYcHu_89 napisał: Gra nie będzie pewnie miała żadnej implementacji RT i DLSS, no trochę chujoza, nie powiem. No i dobrze, że nie eksperymentują z rt na xsx. Mógłby to być gwoźdz do optymalizacji.
Opublikowano 30 czerwca 20231 r 56 minut temu, Donatello1991 napisał: No i dobrze, że nie eksperymentują z rt na xsx. Mógłby to być gwoźdz do optymalizacji. Tak, mówiłem tylko o PC.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Trzeba czekać na normalne źródło bo tutaj strasznie z czapy to podali Nie napisali ile klatek, jakie ustawienia tylko pierdzielenie jak u polonistki. No i po co mi informacja o płycie głównej, wtf? A brak ile RAMu potrzeba do zabawy, ale pewnie minimum 16 a na maks 32.
Opublikowano 11 lipca 20231 r To jest jakis folderek reklamowy AMD. Te ze Steam to jakis placeholder czy o co chodzi? SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: OS: Windows 10 version 22H2 (10.0.19045) Processor: AMD Ryzen 5 2600X, Intel Core i7-6800K Memory: 16 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti DirectX: Version 12 Storage: 125 GB available space Additional Notes: SSD Required RECOMMENDED: OS: Windows 10/11 with updates Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K Memory: 16 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080 DirectX: Version 12 Network: Broadband Internet connection Storage: 125 GB available space Additional Notes: SSD Required
Opublikowano 11 lipca 20231 r Zią, Ty poważny jesteś? Juz podejście do kompa robiłeś, kupiłeś xboxa żeby go sprzedać, a na koniec kupiłeś kastrata mówiąc ze to super deal. A teraz pytasz o kompa Ola Boga żeby na min ustawieniach pocisnąć w gierkę Edytowane 11 lipca 20231 r przez iluck85
Opublikowano 11 lipca 20231 r Nie, serio jestem ciekawy. Bo to pewnie na minimalnych wymaganiach będzie porównywalne z Series S pod względem grafy czy animacji
Opublikowano 31 lipca 20231 r Co tam Starfield, Remake Obliviona się robi xD. https://www.xfire.com/remake-the-elder-scrolls-iv-oblivion-in-development-virtuos-games/
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Wersja premium wlatuje, żeby jak szlachta grać od 1 września. Za full cenę bez żadnych psujących rynek gp.