Opublikowano 21 sierpnia 20231 r No, dobry ruch z ich strony, że te dodatkowe dni wypadają w weekend i wtedy akurat mam głównie czas pograć.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 47 minut temu, Sebas napisał: No, dobry ruch z ich strony, że te dodatkowe dni wypadają w weekend i wtedy akurat mam głównie czas pograć. Ekstra opłata za szybszy dostęp to totalne zdzierstwo a nie "dobry ruch z ich strony".
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Jak kogoś mocno swędzi to zapłaci wcześniej, normalny człowiek poczeka te kilka dni dłużej bo i tak czekało się kilka lat.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Mam czas na gierkowanie głównie we wrześniu, w październiku będzie ciężko. Dodatkowy weekend grania może być warty dopłaty. Lepsze to niż kupowanie po raz kolejny portu 30- letniej gierki.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Rooofie napisał: Ekstra opłata za szybszy dostęp to totalne zdzierstwo a nie "dobry ruch z ich strony". Opłata za szybsze granie jest raczej miłym dodatkiem, bo wpadają tez inne rzeczy jak przyszłe DLC.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor Ja postanowiłem poczekać do recenzji które wyjdą dzień przed premiumem, jeśli gra faktycznie będzie tak dobra to chętnie wykupie upgrade do premium, albo edycje premium by zagrać wcześniej i dostać dostęp do pierwszego dodatku. Teraz nie widze sensu robienia preordera, cyfrowej wersji przecież nie zabraknie by trzeba było się śpieszyć.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Może być tak, że sporo odób wykupi, bo 4go września jest amerykańskie święto pracy i dzień wolny. Sam się zastanawiam
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Of zawsze jestem za tym, żeby edycję deluxe czy tam premium dawały wcześniejsze dostępy. To akurat lubię. Fh5 ma u mnie za to plus, starfield I oby FM.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 3 godziny temu, Rooofie napisał: Ekstra opłata za szybszy dostęp to totalne zdzierstwo a nie "dobry ruch z ich strony". Przecież ten wcześniejszy dostęp to tylko dodatek do… dodatku do singla i innych pierdół.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor Swoją drogą ten recenzent, który podzielił się swoimi wrażeniami na discordzie kilka stron temu, stracił już dostęp do gry. To tyle jeśli chodzi o "nie łamanie" embarga
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Dorośli ludzie a jak dzieci. Mają powiedziane nie pisać to nie pisać. Widocznie trudno to zajarzyć niektórym
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r A wiecie jak z tym upgradem w sklepach stacjonarnych z steelbookiem? Chcę to kupić ale nie wiem czy jak pójdę do sklepu to to dostanę xd.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Przeklinałem sobie ten filmik i wygląda na to że ładnie to będzie chodziło na Series X, pudło zamówione. Przypominają mi się czasy czekanka na GTA V i się oglądało leaki komórką nagrane.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ciekawe, jak wypadnie techniczne porównanie np do starusieńkiego gta5 bo to aktualnie (po setkach poprawek) chodzi, jak żyleta w 60fpsach, a tu Bethesda ciekawe co wysmaży i czy te deklarowane 30 będzie się trzymało, a ile bugów w początkowym stadium gry będzie sobie żyło własnym życiem.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Na filmach z rozgrywki z ostatniego pokazu nie trzymało klatkarzu, pewnie coś tam poprawili ale stawiam że dalej będzie chrupać w intensywniejszych momentach. Recenzenci wspominają że gra jest stabilna i oby tak było. W zasadzie grę już kupiłem, jestem nieco podjarany i jak mi nie wywali nic psującego rozgrywkę i zapisy gry to podejrzewam że na drobne niedoróbki przymknę oko a zapowiada się naprawdę porządny tytuł.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 52 minuty temu, Crazy Horse napisał: gta5 bo to aktualnie (po setkach poprawek) chodzi, jak żyleta w 60fpsach I dobicie do tego zajęło tej grze tylko trzy generacje konsol. Wybacz bumciu, ale porównanie jest totalnie z czapy.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Mirror jakby ktoś nie zdążył na YT obejrzeć, jeszcze wisi na twitterze
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r To nie były setki poprawek, to było czekanie trzy generacje na sprzęt, który pociągnie 60FPS w tej grze po dwóch remasterach.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Za 10 lat na kolejnej konsoli Starfield będzie chodził w 4K/60 FPS, spokojnie.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Czoperrr napisał: Za 10 lat na kolejnej konsoli Starfield będzie chodził w 4K/60 FPS, spokojnie. O ile wydadza pacza, bo cos obiecanego do F4 dalej nie widac.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ogólnie to gta w 60 hulało ale w online. Jak widzicie, cockstar miał wyjebane na singiel, żeby tyle czasu czekać na 60. Ta sama sytuacja jest z rdr online 2,tam też macie 60, ale singiel? A po chuj. To jest właśnie cockstar.