Gregorius 496 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Walka i główna fabuła jako najmocniejsze strony a eksploracja kulejąca? Przewrót Kopernikański jeśli chodzi o Beteshdę Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Z tego co czytam to pierwsze i najmocniejsze zetknięcie z ograniczeniami jest gdy chcemy wlecieć w atmosfere planety i nie możemy, trzeba wybrać menu, odpala się animacja która jest loading screenem i statek ląduje na planecie. No słabo bo liczyłem, że jakoś płynnie to będzie przechodziło. 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 2 minuty temu, second napisał: Spisek, proszę państwa Wiadomka xbox jest tylko 22 lata na rynku więc próbują się POZBYĆ świeżaka Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 A jak mówiłem że wygląda średnio to klauny. Tak,miliard planet czeka przed tobą, już wiedziałem że powieje nuda. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 3 minutes ago, Observer said: Rozumiem że ten User Score to sie dla was liczy bardziej niż recenzje teraz, a jak już sie pojawi dla Starfielda to sie okaże że nagle ta ocena jest chuja warta? Tak. A o co chodzi? 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Podoba mi się ten retro futuryzm i klimat mimo wszystko. Szkoda, że eksploracja kuleje, bo tę najbardziej lubię w grach Bethesdy, ale i tak na pewno jest sporo miejscówek wartych odwiedzenia w samych questach. Hype i tak mi się włączył. 1000 planet mnie nie grzało - jak już to wolałbym sam nasz układ słoneczny dopracowany ze zniszczoną Ziemią, Marsem itd. 1 Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 IGN dał 7/10 ale im akurat nie wierzę za grosz. Ich recenzje bardzo czesto rozmijały się z tym jak gracze odbierali grę, dobrym przykladem jest np Days gone. Nie jestem fanem gier Bethy ale na ten tytuł czekam mocno. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 2 minuty temu, Observer napisał: Rozumiem że ten User Score to sie dla was liczy bardziej niż recenzje teraz, a jak już sie pojawi dla Starfielda to sie okaże że nagle ta ocena jest chuja warta? User score jest gówno warty przez review bombing jak w przypadku D4. Przecież nawet na tym małym forum są psychole którzy będą w stanie dawać recenzje z oceną 1 tylko dlatego, że to gra na Xboxa Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Niżej niż tegoroczne Diablo, Final, a nawet F4? I to jeszcze bez mniej zaprzyjaznionych redakcji, które nie dostały klucza na czas? Można się rozejść. Gratuluję solidnego tytułu, tylko po co było dupę zawracać tyle czasu i bajdurzyć o jakichś kosmicznych doznaniach? Ot, giereczka, mój xbox zostaje na sklepowej półce. 2 Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Qbon napisał: IGN dał 7/10 ale im akurat nie wierzę za grosz. Ich recenzje bardzo czesto rozmijały się z tym jak gracze odbierali grę, dobrym przykladem jest np Days gone. Nie jestem fanem gier Bethy ale na ten tytuł czekam mocno. To nie IGN narzekało, że w jakiejś grze jest za dużo wody i przez to redaktor odjął kilka punktów od oceny końcowej? To tym razem może napisać, że jest za dużo planet i z tej siódemki uszczknąć jeszcze ze 3 oczka. Tak, to było aj dżi en: https://knowyourmeme.com/memes/too-much-water Edytowane 31 sierpnia 2023 przez Josh Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Teraz, Josh napisał: To nie IGN narzekało, że w jakiejś grze jest za dużo wody i przez to redaktor odjął kilka punktów od oceny końcowej? To tym razem może napisać, że jest za dużo planet i z tej siódemki uszczknąć jeszcze ze 3 oczka. pokemony remake 3 gen na 3dsa pamietam too much water w minusach i 7 xd Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 "Too much planets". 3/10 Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 1 minutę temu, Josh napisał: To nie IGN narzekało, że w jakiejś grze jest za dużo wody i przez to redaktor odjął kilka punktów od oceny końcowej? To tym razem może napisać, że jest za dużo planet i z tej siódemki uszczknąć jeszcze ze 3 oczka. Nie pamiętam ale bardzo możliwe, w przypadku Days gone narzekali coś, że główny bohater jest chyba zbyt męski, coś takiego było, albo wyśmiewali, że na te zombiaki z gry wola się freakers. Ludzie ich wtedy mocno zjechali za takie potraktowanie gry, która okazała się bardzo dobra, argumenty na minus były z dupy , jedynie słaba optymalizacja na premierę ale to poprawiono nie długo później.Odjechali mocno już dawno temu, na ich ocenę nie ma co się patrzeć. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 9 minut temu, Gregorius napisał: Walka i główna fabuła jako najmocniejsze strony a eksploracja kulejąca? Przewrót Kopernikański jeśli chodzi o Beteshdę Szczerze? Wolę zdecydowanie ok 30-40h dobrego głównego wątku i średniej eksploracji, niż 100h dobrej eksploracji i średniego głównego wątku. Po recenzjach widzę, że mi bardzo siądzie i właśnie włączył się prawdziwy hype. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Tyle szału pizdy, byłoby TRZY procent więcej i magiczne 9 z przodu to nagle byście kupowali i odpalali xboxy, a teraz to nie? XD nie żebym dawał o to jebanie ale 87% jak na grę z gamepassa która nie jest exem Sony albo nintendo które automatycznie maja więcej konsolowego pieprzu i dostają wyższe oceny to świetny wynik. Dla mnie to będzie pierwsza gra bethesdy, jak czytam ze walka jest dobra i bugow niezbyt dużo to to jest to oczekiwałem i ja to łykam 3 1 2 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Średnia PRowo mogłaby być wyższa. Ale jesli generalnie chwalą misje, fabułę itp to tylko bardziej mam ochotę zagrać. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 13 minut temu, Lukas_AT napisał: 1000 planet mnie nie grzało - jak już to wolałbym sam nasz układ słoneczny dopracowany ze zniszczoną Ziemią, Marsem itd. I niewidzialna ściana przy próbie wylotu z niego Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Dokładnie. Mnie te recenzję bardzo cieszą, bo zdecydowanie wolę fabułę i dobre misje niż bieganie po jaskiniach jak jakiś dzikus. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Fabuła chwalona to na pewno jest moment przełomowy w dziejach Bethesdy. Mało błędów- kolejny moment przełomowy Eksploracja - tego nie rozumiem, jak mogli tego co umieją nie dowieźć, ale sprawdzę juz dzisiaj w nocy xD Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 1 minutę temu, balon napisał: Szczerze? Wolę zdecydowanie ok 30-40h dobrego głównego wątku i średniej eksploracji, niż 100h dobrej eksploracji i średniego głównego wątku. Po recenzjach widzę, że mi bardzo siądzie i właśnie włączył się prawdziwy hype. Mam dokładnie tak samo. Z recenzji wynika, że będę się bardzo dobrze bawił bo mamy kolejną świetną grę w tym roku. Czekam z niecierpliwością na premierę i zamieniam w kosmicznego pirata Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2023 Największy minus za że każda opuszczana baza na tych 1000 planet ma wyglądać identycznie. Ale jeśli to prawda że fabuła, questy i walka są dobre to ja jestem kupiony. Na średniej na meta, jak już pisałem wcześniej się nie fiksuje, wystarczy kilka recenzentów którym gra nie przypadła do gustu (co jest normalne) i średnia leci w dół. I gracze zdecydowanie zbyt dużo uwagi poświęcają tym cyferkom zamiast faktycznie wczytać się w zalety i wady napisane w tekście. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Obejrzałem materiał Digital Foundry. Stabilne 30fps, a przez 20h doświadczyli niewiele bugów. Tylko w miastach zdarzają się spadki do 26/28fps. Najważniejsze, że nie ma powtórki z konsolowego Fallouta, nawet na Series S. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Największy szok to propsowana walka, ale chyba tam id software pomagało. Ten element zawsze był balasem u beci(w morrowinda to mi sie grac odechciewalo jak trzeba bylo z czyms walczyc albo te uposledzone smoki ze skyrim bite na 4 ciosy naladowane xd) Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: moment przełomowy No ja bym też nazwał przełomem to że oni to wkoncu wydali, że działa lepiej niż każdy by się spodziewał. A co za tym idzie mają już ten główny hub który mogą rozbudowywać bo jak wiemy każda ich gra była mocno wspierana. Każdy dodatek myślę że będzie coś nowego wprowadzał i będzie wydarzeniem Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 20 minut temu, Observer napisał: Rozumiem że ten User Score to sie dla was liczy bardziej niż recenzje teraz, a jak już sie pojawi dla Starfielda to sie okaże że nagle ta ocena jest chuja warta? Żadne nie ma znaczenia. Mam oczy wiec po recenzji i Ew. Gameplayu wiec co mi podchodzi a co nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi