iluck85 2 947 Opublikowano 5 grudnia 2021 Opublikowano 5 grudnia 2021 (edytowane) U Ryslawa historia One. Edytowane 5 grudnia 2021 przez iluck85 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 13 grudnia 2021 Autor Opublikowano 13 grudnia 2021 będzie oglądane dzisiaj Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 grudnia 2021 Obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek i moje pierwsze wrażenia są takie że to naprawdę super zrealizowany dokument, który mogę polecić wszystkim zagrajmerom. IMO znacznie lepszy niż ten dokument Netflixa o historii gier (High Score), którego nie dałem rady obejrzeć do końca. Nie mogę się doczekać aż obejrzę kolejne odcinki. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 10 lipca 2023 Autor Opublikowano 10 lipca 2023 wspomnienia Pisarskiego 2 1 Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Nie wiem czy pisałem gdzieś moje wspomnienia. No u mnie to wyglądało tak: 1. Xbox - kupiłem oczywiście przerobionego i od razu z większym dyskiem. Fantastyczne było to, że gry można było przerzucać bezpośrednio z kompa po kablu sieciowym, więc nie trzeba było wypalać płyt. Cudowna maszyna z wieloma fantastycznymi grami 2. Xbox 360 - tego potwora kupiłem w Empiku w dniu polskiej premiery. Wersja Premium w zestawie z Kameo i PGR3. Do tego dobrałem genialne Gearsy, które do dziś są moim absolutnym topem gier. Żeby grać w HD kupiłem na allegro ogromny, 21 calowy monitor CRT z wejściem component. Monitor był w formacie 4:3 oczywiście, ale i tak obraz wyglądał o niebo lepiej niż na zwykłym tv. Po jakimś roku kupiłem 42 calową plazmę 720p i wszedłem w nową erę grania. I ponownie - cudny sprzęt i masę wspomnień. No i moja pierwsza konsola i generacja na której nie piraciłem. 3. Xbox One - dostałem na urodziny od żony, a ona przywiozła go ze Stanów z wakacji. Nawet nie wiedziałem, że go zapakowała. Nadal świetne gry, ale już było zauważalnie gorzej niż na 360. Ale jako, że byłem wierny marce, a nadal ukazywały się moje ulubione serie z Gearsami na czele to nie narzekałem 4. Xbox Series - X kupiłem jakoś niedługo po premierze i, mimo że sprzęt fantastyczny, to gier nie było. Gamepass mnie nie interesuje, exów zero. Wsteczna kompatybilność mało mnie interesowała, bo i miałem ograne wszystko co chciałem. Zniesmaczony sprzedałem. Parę miesięcy temu kupiłem Series S i to strzał w dziesiątkę. Tania, malutka konsola idealnie uzupełniająca pozostałe sprzęty Reasumując: z marką Xbox byłem od początku. Przez trzy generacje był to mój podstawowy sprzęt do grania. Zmieniło się to dopiero teraz. Gdyby nie nostalgia i chęć odpalenia sobie czasem Gearsów, Halo czy Age of Empires to bym olał całkowicie Xboxa w tej generacji bez jakiejś odczywalnej straty. Może się to zmieni może nie 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi