Opublikowano 29 maja 20213 l 3 minuty temu, kr4wi3c napisał: Chyba nie czytałeś mega rzetelnych recenzji w Pixelu Za to w pixelu czasem są ciekawe artykuły o retro gamingu, czy wywiady z twórcami starych gierek czy hardware. Często jest to taka prehistoria sprzed kilkudziesięciu lat.
Opublikowano 29 maja 20213 l Nie ma się co czarować, recenzje gier "głośnych"/AAA rzadko kiedy są rzetelne Kto wie może za jakiś czas będzie temat podobny do "Verbatim" dotyczący recenzji.
Opublikowano 31 maja 20213 l W skrzynce pocztowej zamiast nowego numeru PE podwyżka czynszu ze spółdzielni mieszkaniowej Tak trzeba żyć.
Opublikowano 31 maja 20213 l Ja dostałem nową kartę z banku. Nowego numeru brak, ani prenumeraty, ani z patrona.
Opublikowano 31 maja 20213 l Ja właśnie swoją prenumeratę wyciągnąłem ze skrzynki. Data nadania 27.05, także na dniach powinny zacząć przychodzić.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Ja o dziwo miałem wczoraj numer w skrzynce, aż się zdziwiłem, że przed resztą A co do tej obsuwy, to "poczta nie kłamie" Lipa, oni wpisują tam prawidłową datę wysyłki.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Jak ten czas zapindala, ledwo skończyłem czytać numer kwietniowy, majowy jeszcze nie ruszony
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Nie no, spoko, numerek dziś wylądował w skrzynce. Prenumerata? Polecam tę formę zaopatrywania się w czasopismo.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Ja się z prenumerat wyleczyłem. Idę do empiku i kupuję w dniu premiery. Tzn to zależy, bo Pixel miał wyjść w środę a tu znowu coś nie pykło i nie ma.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Ja empik to raz w życiu na filmie widziałem I jednak mniejszy przypał dostawać pismo do skrzynki niż tłumaczyć babce w punkcie prasowym
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Konsolka chyba naprawdę miesiąc temu pisał o zooltarze. W tym miesiącu Tadzio nie wytrzymał i się pochwalił swoim projektem
Opublikowano 18 czerwca 20213 l to w ten piątek będzie zapowiedź nowego numeru? bo mi już się wszystko miesza
Opublikowano 19 czerwca 20213 l W dniu 29.05.2021 o 12:12, lpcl napisał: Za to w pixelu czasem są ciekawe artykuły o retro gamingu, czy wywiady z twórcami starych gierek czy hardware. Często jest to taka prehistoria sprzed kilkudziesięciu lat. Zgadza się, czasem.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l W dniu 18.06.2021 o 14:44, grzybiarz napisał: to w ten piątek będzie zapowiedź nowego numeru? bo mi już się wszystko miesza Na Facebooku jest już okładka .
Opublikowano 23 czerwca 20213 l W dniu 28.05.2021 o 18:09, MYSZa7 napisał: Ja swój numer dostałem, mam tylko pytanie, czy tylko ja trafiłem na numer, gdzie zdublowały się strony w różnych miejscach? a tutaj miejsce w którym się powieliły Nie tylko ty masz taki numer. Ja w swoim egzemplarzu mam tak samo.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 11 godzin temu, Przemovsky27 napisał: Na Facebooku jest już okładka . według kalendarza jutro powinien być nowy numer, więc myślałem, że w tamten piątek będzie zapowiedź.
Opublikowano 24 czerwca 20213 l W dniu 5.06.2021 o 06:04, dee napisał: Ja empik to raz w życiu na filmie widziałem I jednak mniejszy przypał dostawać pismo do skrzynki niż tłumaczyć babce w punkcie prasowym Z jednej strony racja, ale z drugiej ja np. mam sentyment do wyprawy do kiosku po czasopisma, w latach 90-tych wydawałem na nie prawie całe kieszonkowe i naprawdę czekałem na dzień premiery nowego magazynu
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Wy tak serio z tym tłumaczeniem się pani za kasą? Kupuję magazyn i ją ma obchodzić tyle, czy chcę paragon czy nie. W życiu ani razu nie tłumaczyłem się z zakupu szmatławca czy czegokolwiek innego, co najwyżej chyba raz albo dwa trafiłem na zajawkowiczów w punktach prasowych i pytali, czy coś ciekawego na Pleja wyszło w tym miesiącu, bo im się fifka znudziła trochę. To Wy jesteście Panami Transakcji, Pierwszymi Kupującymi z rodu Dzierżących Dychę W Kiermanie, pamiętajcie o tym następnym razem gdy jakaś starowinka spojrzy na Was krzywo, bo podaje Wam pismo z Mario na okładce.
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Tylko ludzie niepewni swojej orientacji oraz męskości wstydzą się poprosić o czasopismo z Pikaczu czy innym Majnkraftem na okładce. Nie można się tak uginać pod nietolerancyjnym wzrokiem kasjerki. Trochę dumy Panowie.
Opublikowano 24 czerwca 20213 l W dniu 24.06.2021 o 12:05, Bzduras napisał: To Wy jesteście Panami Transakcji, Pierwszymi Kupującymi z rodu Dzierżących Dychę W Kiermanie, pamiętajcie o tym następnym razem gdy jakaś starowinka spojrzy na Was krzywo, bo podaje Wam pismo z Mario na okładce. . Edytowane 27 lipca 20213 l przez emwusc
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Trochę za stary chyba jestem na przejmowanie się tym, co o mnie pomyślą randomy w życiu, acz rozumiem punkt widzenia
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Tiaa, to się wzięło chyba z jakiegoś żartobliwego postu Kmiota, a reszta podłapała i ze teraz niby wstyd PE kupować bo okładka z Marianem. Na pewno nie wstyd kupywać prasy w 2021 - przecież ludzie starzy kupują gazety, krzyżówki itp.