Skocz do zawartości

PSX Extreme 286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Mejm napisał:

Oj popatrzylem teraz i zlecialo do 10k. Chyba nigdy nie dobilo do konca pierwszego progu.

Wcale nie jestem zaskoczony jeśli większość progów nie przekonuje do tego aby wspierać co miesiąc (nawet mniejszą kwotą) tylko bardziej do jednorazowych wpłat. Już nie mówiąc o tym że praktycznie nie ma żadnych informacji o tym kiedy zostaną wysłane fanty z progu 100zł czy np. co się stało ze 'spotkaniem z redakcją raz na 2miesiące'. No i oczywiście to na co narzekało najwięcej osób czyli brak prenumeraty na czas nie zostało zaadresowane. Widać że zostało to zrobione na odpierdziel porównując nawet do tego jak wygląda zbiórka na 'HISTORIA AMIGI PIKSEL PO PIKSELU'. Nie będę nawet pisał o tym jak rzadko ktoś z redakcji tutaj się udziela.

Opublikowano
10 godzin temu, Jordanensis napisał:

Złożyć się na wykupienie domeny, zmienić nazwę forum jeśli redakcja będzie tego wymagać i po kłopocie.

Raczej jeżeli dojdzie kiedyś do takiego momentu to forum padnie i tak.

Tutaj średnia wieku to 30+, młodsi mają facebooka, tamtejsze grupki i discordy.

Ostatnio gdzieś indziej:) czytałem wkurzenie pewnego gościa, który szukał jakiejś informacji o danym telefonie.
Nic nie mógł znaleźć poza ceneo, wikipedią, niusami. Zero jakichś opinii jak kiedyś znajdywało się z google na forach.

A sam już tu siedzę z doskoku, nie udzielają się tu już niektóre osoby np. Yano, czy milan :),  to i mi się nie chce pisać.

Opublikowano
26 minut temu, grzybiarz napisał:

Raczej jeżeli dojdzie kiedyś do takiego momentu to forum padnie i tak.

Tutaj średnia wieku to 30+, młodsi mają facebooka, tamtejsze grupki i discordy.

Ostatnio gdzieś indziej:) czytałem wkurzenie pewnego gościa, który szukał jakiejś informacji o danym telefonie.
Nic nie mógł znaleźć poza ceneo, wikipedią, niusami. Zero jakichś opinii jak kiedyś znajdywało się z google na forach.

A sam już tu siedzę z doskoku, nie udzielają się tu już niektóre osoby np. Yano, czy milan :),  to i mi się nie chce pisać.

Już widzę to zrzucanie się na forum a i potem adminami niech staną się jeszcze najbardziej aktywni userzy z cw albo z hydeparku. xdxdxd

Opublikowano
9 godzin temu, łom napisał:

Widać że zostało to zrobione na odpierdziel porównując nawet do tego jak wygląda zbiórka na 'HISTORIA AMIGI PIKSEL PO PIKSELU'. Nie będę nawet pisał o tym jak rzadko ktoś z redakcji tutaj się udziela.

Co do akcji Amigi, to sam się skusiłem z sentymentu, na próg 75 zł, żeby mieć komiks Franko i poczytać o amidze i w sumie żadnych innych oczekiwań nie miałem. A teraz przekroczyło 130k i jest tam tyle dobra w bonusach, że mała bania. Chyba najlepsza inwestycja w tym roku.

Opublikowano
29 minut temu, mitra napisał:

Co do akcji Amigi, to sam się skusiłem z sentymentu, na próg 75 zł, żeby mieć komiks Franko i poczytać o amidze i w sumie żadnych innych oczekiwań nie miałem. A teraz przekroczyło 130k i jest tam tyle dobra w bonusach, że mała bania. Chyba najlepsza inwestycja w tym roku.

No, ja też. xd

9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nikogo funkcjonuje bardzo sprawnie po tym jak forum Neo+ przejęli użytkownicy po zniknięciu pisma z rynku.

Paweł wiesz jak wygląda cw. Chcesz powiedzieć, że userzy-admini nie pozabijaliby się wzajemnie? Mam nadzieję, że nie dożyję dnia aby się o tym przekonać.