jar3czek 436 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 (edytowane) Dedykowany, pady do konsoli nie łączą się za pomocą Bluetooth tylko własnego protokołu od MS (Xbox Wireless). Edytowane 5 marca 2022 przez jar3czek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Coś mam pecha z padami od X-a. Ten od Series S z ledwo działającym lewym d-padem i głośnymi przyciskami. Cyberpunkowy dość szybko złapał drifta, a teraz to już w ogóle napyerdala kółka. Wcześniej miałem jeszcze inny, który wytrzymał może rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 No ja też niestety muszę trochę ponarzekać. Prawy bumper mi się lekko zacina. Żaden pad, na żadnej konsoli po 1,5 roku nie miał u mnie defektów, nawet mityczne gumki na ps4 mi nie zeszły po takim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 A właśnie, prawy bumper od samego początku mi się zacinał. W pewnym momencie nawet kompletnie zapadał i nie chciał odbić. Chyba się wyrobił, bo teraz znacznie rzadziej się to dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Napisałbym że nie szanowałeś marki, ale prawda jest taka że jakość wykonania dzisiejszych padów (nie mówię tylko o tych xboxowych) to tragedia i psują się one na potęgę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 pytanko, jak wy gracie tym padem w nocy przy śpiącej ukochanej? Przecież te głośne przyciski czy gałka to absurd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Co ty pierdolisz z tą gałką? Jeszcze rozumiem dpada, że jest głośny jak suka w rui, ale gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 ok, ale dpad i przyciski, gałki jak wybierasz coś nimi też głośniejsze niż DS4 niby duperela, ale jednak gryzie się to z tą przecichutką konsolą Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 279 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 47 minut temu, Figaro napisał: pytanko, jak wy gracie tym padem w nocy przy śpiącej ukochanej? Przecież te głośne przyciski czy gałka to absurd xd Jak ktoś zap**** cały dzień jak normalny człowiek to go taka pierdoła nie ma prawa obudzić. Słyszysz to głównie dlatego, że sama konsola jest pewnie bezgłośna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 22 minuty temu, SnoD napisał: Jak ktoś zap**** cały dzień jak normalny człowiek to go taka pierdoła nie ma prawa obudzić ciekawa logika. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Ja przymykam oko na wszystki wady jak glosne przyciski czy dpad, ale dla mnie pad zwyczajnie jest mega niewygodny. Do dualsense to lata świetlne. Bardzo często boli mnie prawa ręka pod palcem serdecznym po graniu. Bumpery względem tiggerow tez tragicznie rozlokowane. Więcej gier by mogło korzystać z wibrujących tiggerow bo póki co tylko w forzie to odczułem a fajny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Co do głośności to faktycznie klikanie guzików mogłoby być cichsze, chociaż ani mnie ani żonie to nie przeszkadza. A gdyby nie narzekania na forum, to pewnie nawet nie zdawalbym sobie z tego sprawy. Co do ergonomii to moim zdaniem jest on równie wygodny co poprzedni pas, czyli bardzo wygodnym. No, ale nie jestem wyczulony na tym punkcie i gra mi się przyjemnie zarówno na padach od Xboxa, wszelakich dualshockach jak i switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Jak patrzę na Joy cony od switch to odechciewa się grac. Na wygodny wyglądał pad od stadii. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 3 godziny temu, Figaro napisał: pytanko, jak wy gracie tym padem w nocy przy śpiącej ukochanej? Przecież te głośne przyciski czy gałka to absurd xd wynajmij z ukochana mieszkanie, a nie pokoj u janusza to nie bedzie nic slyszec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 LOL a więc takie macie rozwiązanie - ustawcie konsole w innym pokoju niż sypialnia, a nie jakieś tam dopilnowanie aby przyciski był ciche XD bycie klapem to choroba, ale zarówno łatwo zauważyć chorego bota Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Pad od x czołówka, ale mam dwa ALE. Brakuje mi kolorów ABXY jak było w padzie od 360 i brakuje mi miękkości tych przycisków- takie jaki maja przyciski u Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 4 godziny temu, Figaro napisał: pytanko, jak wy gracie tym padem w nocy przy śpiącej ukochanej? Jakiej ukochanej? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 132 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Godzinę temu, iluck85 napisał: Pad od x czołówka, ale mam dwa ALE. Brakuje mi kolorów ABXY jak było w padzie od 360 i brakuje mi miękkości tych przycisków- takie jaki maja przyciski u Sony. Do tych twardych buttonów też myślałem, że się nie przyzwyczaję bo na DualShockach i Pro Controllerze od Switcha są fajne właśnie takie mięciutkie ale jednak zapominasz o tym jak zaczynasz grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 18 godzin temu, Figaro napisał: pytanko, jak wy gracie tym padem w nocy przy śpiącej ukochanej? Przecież te głośne przyciski czy gałka to absurd xd Mam oddzielny pokój, żonka śpi smacznie w drugim. Bardziej przeszkadzają jej w nocy moje czasem głośne krzyki, komentarze lub jak polecą jakieś bluzgi jak się wqrwię. Dodatkowo często też zakładam słuchawki, a z tym to różnie bywa bo niby wtedy dźwięk jej nie przeszkadza, ale znów ja mam tak że gdy mam słuchawki to głośniej gadam... Ale fakt jest taki że pady od X'a są naprawdę głośne. Co zaś tyczy się awaryjności to ja jeszcze nigdy w życiu nie reklamowałem żadnego pada. Ani od Xboxa, ani od Plejki. Owszem ostatnio jak kupiłem XSX w padzie zacinał się przycisk A. Ale że miałem 2 pady to jakoś długo mi z chodziło by odesłać go na gwarę i o dziwo przycisk się wyrobił i działa bez problemu do dziś. W PS5 także żadnych driftow nie uświadczyłem, a ludzie także na nie narzekają. A dodam że dziennie gram średnio 4-5h minimum, a często to nawet między 8 a 10h potrafię przysiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Elite Series 2 za 550 zł. Warto się w to pchać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Jak się nie zacznie rozpadać to tak. Ja miałem z 3-4 pady, dla mnie szrot niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 3 godziny temu, Bigby napisał: Elite Series 2 za 550 zł. Warto się w to pchać? Ja Ci mogę polecić. Tyle że ja na łopatkach gram od czasów ps4 i mój mózg nie potrafi zmusić kciuka do wciskania guziczkow xD No i Elite 2 jest troszkę większy niż padzik od konsol Series. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Kilka miesięcy temu naprawiałem klejący się RT. Wczoraj RB przestało klikać i odbijać. Jest na to jakiś prosty sposób reanimacji? Trochę kusi ten Elite za 5,5 stówy. Jednak awaryjność tego pada studzi mój zapał. Gdyby tam jeszcze były 2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Też mnie trochę kusi ten elite, ale opinie, że to najgorsza bazarowa tandeta i po miesiącu się rozpadnie skutecznie mnie odwodzą od zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Mam tak samo, chciałem kiedyś ale co chwila słyszę że to guwno i szkoda 5 stówek na to dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi