20inchDT 3 361 Opublikowano 20 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2022 jak na moje ucho to tak samo. mam ten dysk wlozony i tez klika jak ten xsx Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: jak na moje ucho to tak samo. mam ten dysk wlozony i tez klika jak ten xsx No to nie wiem. Też mam talerzyk.Może mój już wyrobiony. Bankowo nie klika tak głośno jak ten standardowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 20 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2022 (edytowane) standardowy nawet słuchać przez zestaw słuchawkowy jak rozmawiam i gram Z tego co widzę to tych dobrych promocji już nie ma i najtaniej to jest £139 Edytowane 20 maja 2022 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 26 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2022 The best Xbox controllers for 2022: Microsoft, Razer, PowerA, and more - The Verge Pominęli świetnego pada z 8bit do Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 410 Opublikowano 26 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2022 To ja przy okazji zapytam czy ktoś korzystał z 8BitDo Pro 2 Xbox? Jak wrażenia czy warty swojej ceny? Drugie pytanie czy jak mi nie przypasuje to jest szansa to sprzedać czy raczej jest to taki bardzo niszowy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2022 niedługo wychodzi wersja ultimate tego 8bit. ma kształty i rozłożenie galek jak w xboxowym Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 410 Opublikowano 26 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2022 2 minuty temu, 20inchDT napisał: ma kształty i rozłożenie galek jak w xboxowym Akurat to nie jest dla mnie plus Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 410 Opublikowano 30 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2022 Czy takiego pada ktoś używał? https://m.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/nacon-xbox-series-compact-pro-controller.bhtml?gclid=Cj0KCQjw1tGUBhDXARIsAIJx01kf95eASChp1vq-0SslGMMze3ejrNia3-PHatqer9j4GHDcZYOlmQQaArUDEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Kupiłem tę elitkę 2, ale jakoś tak się złożyło, że za bardzo nie korzystałem i leżał w futerale. Wczoraj wziąłem, bo w końcu trafiła się gra, w której przydatne są łopatki. Jedna z nich nie zawsze łapie kliknięcie Moj dziadek by powiedział - "Ehhhh ten los dzieciaku!". Da się jakoś wycyganić nowego czy jebanko z serwisem i liczenie, że nie odeślą refurba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 On 5/26/2022 at 12:57 PM, 20inchDT said: niedługo wychodzi wersja ultimate tego 8bit. ma kształty i rozłożenie galek jak w xboxowym No właśnie, ten, o którego pyta @BRY@N ma sens bo jest padem idealnym do gier 2D, bijatyk i innych, w których standardowy pad radzi sobie gorzej. Sam nad nim się zastanawiam, mam 8bit do Pro do PC i telefonu i sprawdza się wyśmienicie, a to jest ta sama konstrukcja. @Dave Czezky będziesz miał te pady w asortymencie? Poprzedniego 8bitdo u Ciebie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Mnie ten standardowy nie przekonuje przez wygląd. Jak pad od snes tylko z ramionami i jeszcze ten zdałniony rozkład gałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Tak jak pisałem, konstrukcja pod indyki i 2D, krzyżak o wiele lepszy niż ten z Xbox Series X i nie klika jak pojebany klikacz. Wiem co mówie, bo mam oba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 no ale to pad od tej samej firmy to krzyzak bedzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 1 minute ago, 20inchDT said: no ale to pad od tej samej firmy to krzyzak bedzie taki sam. Nie zrozumiałeś. Krzyżak w padach od 8bit do - zajebisty i lepszy od krzyżaka w padzie z XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 to ty nie zrozumiałeś, zobacz co zacytowałeś w pierwszej wiadomosci dzis. Ja nie piszę o oryginalnym padzie od xboxa, a o nowym 8bitdo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 No wiem o jakiego pada chodzi, ale wciąż ten Ma większy sens jako dodatkowy pad, właśnie przez inne rozlokowanie krzyżaka i gałki - bardziej nadaje się do gier korzystających głównie z krzyżaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Ja żałuję, że tego ultimate dopiero niedawno zobaczyłem, bo bym zamówił zamiast elite ;( 4 padów nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 59 minut temu, Czoperrr napisał: No właśnie, ten, o którego pyta @BRY@N ma sens bo jest padem idealnym do gier 2D, bijatyk i innych, w których standardowy pad radzi sobie gorzej. Sam nad nim się zastanawiam, mam 8bit do Pro do PC i telefonu i sprawdza się wyśmienicie, a to jest ta sama konstrukcja. @Dave Czezky będziesz miał te pady w asortymencie? Poprzedniego 8bitdo u Ciebie kupiłem. moge miec, ale kupi ktos na kablu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Jakby ktoś był zainteresowany to widzę, że te pady są na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 410 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Pad kupiony, dam znać jak wrażenia jak już do mnie dotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 410 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 (edytowane) Paczka dotarła także mogę się podzielić pierwszymi wrażeniami. Oglądając zdjęcia w internecie myślałem że pad będzie trochę mniejszy a faktycznie rozumiem jest podobny do DS4, tylko niestety ma trochę gorszą ergonomię która na początku trochę przeszkadza, jednak po dłuższy graniu nie jest to aż tak odczuwalne. Plastik z którego jest wykonany jest dobrej jakości. Pad przez to że jest na kablu jest bardzo lekki, tym bardziej jest to odczuwalne jeśli tyle czasu grało się padami które są dodatkowo obciążone akumulatorem/bateriami. Na pierwszy ogień poszło Sekiro i wrażenia raczej pozytywne, chociaż przy dłuższym graniu nie wiem czy nie zmienił bym ustawienia LB/RB z LT/LB bo jednak te pierwsze są trochę wąskie. Dłużej pograłem w Hadesa i tutaj też było ok tym bardziej że po dłuższym używaniu dłonie już się przyzwyczaiły do nowego kształtu. Jedyne co mnie trochę drażni to te dodatkowe przyciski od spodu, które czasami można niechcący wcisnąć. Na szczęście nie są one domyślnie do niczego przypisane. Co najważniejsze, czyli to co było przyczyną zakupu pada, głośność przycisków i krzyżaka jest dużo lepsza niż w padach od XSX. Myślę że można ją porównać do XSX. W sumie z chęcią przetestował bym tą wersję Ultimate od nich bo wygląda na zdjęciu, że ergonomia jest lepsza. Podsumowując zakup uważam za udany Edytowane 7 czerwca 2022 przez BRY@N 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Ano, zapomniałem o powiedzeniu Ci najważniejszego, że szerokość prawie identyczna jak DS4. Powiedz mi jak wygląda sprawa z tym odłączanym przy końcu kablem, czy potrzeba dużo siły by pad się odpiął przy przypadkowym szarpnięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 366 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Czy tylko mnie denerwuje to, że każdy kontroler 3rd party oprócz SCUFa jest na kablu? Człowiek chciałby sobie kupić jakąś alternatywkę, ale wszystko odpada w przedbiegach, bo nie chcę cofać się do czasów PS2 i siedzieć na smyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 7 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 Nie tylko ciebie, ja też nie wyobrażam sobie powrotu do grania na kablu, w moich warunkach byłoby to też niemożliwe bo siedzę dosyć daleko od TV i konsoli. Swoją drogą wprowadzenie bezprzewodowych kontrolerów to jedna z najbardziej niedocenionych zasług 7 generacji konsol. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi