Skocz do zawartości

Pad do Xbox Series X i S

Featured Replies

Opublikowano

Dla tych co mają rozjebaną elitke + nie mają gwary i nie mają co z akcesoriami zrobić. Microsoft 200 IQ.

• Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 58,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• creatinfreak
    creatinfreak

Kiedyś uważałem pada od Xboxa za najlepszy. Teraz ten pad mega się zestarzał i potrzebuje wibracji haptycznych. Po graniu na dualsensie i pro kontrolerze/switchu jak grałem na xboxie miałem ochotę wył

• Ja mam ten z edycji forzy 5, jest super, nie trzeszczy i jest również gumowany od dołu.

Opublikowano

Ja to rozumie tak że cena za samego pada to 120 $ a akcesoria płacimy osobno. Wedle uznania. Sam pewnie zakupie na jakiejś promocji gołą wersję. 

Opublikowano

Czy da się wyłączyć automatyczne wyłączenie kontrolera po kilkunastu minutach?

Opublikowano

nie da się, ewentualnie możesz spróbować podłączyć pada kablem usb do jakiegoś źródła zasilania

Opublikowano

XD

Niesamowity sprzęt.

Opublikowano

Nie to, żeby inni producenci mogli dać MOŻLIWOŚĆ włączenia tego, ale po co. Z resztą o czym my rozmawiamy, 2022 a tu jest pad na baterie, przerosło ich dodanie nowych funkcji po prostu.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

Nie to, żeby inni producenci mogli dać MOŻLIWOŚĆ włączenia tego, ale po co. Z resztą o czym my rozmawiamy, 2022 a tu jest pad na baterie, przerosło ich dodanie nowych funkcji po prostu.

Mogli, ale po co. Sony mogłoby dać lepsze menu podręczne, a Nintendo pozbyć się friend code'ów.

ale nikt nie dał i w sumie to głupotki

Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał:

Napisz dlaczego zadałeś wcześniejsze pytanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:reggie:

Opublikowano

Microsoft, ja mam radę z tą elitką:

image.png.eb4c8673ad497fd18b75b3103170495c.png

Na następną się nie nabiorę.

Opublikowano

Ktoś rozbierał sam Elite 2? Ostatnio jak grałem w Cold War, to podczas strzelania RB przestaje łączyć i w połowie przestaje strzelać, wiadomo jak to się kończy. 

Nie ma tam żadnych śrubek i tak średnio wiem od czego zacząć. W sumie to w zwykłym padzie też śrubek nie widzę. Ktoś to otwierał? 

Dobra, znalazłem na YT jak to otworzyć. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Nie musisz nawet otwierać, wystarczy zdjąć skroupkę z góry i masz dostęp. Od razu LB sobie popraw, bo też zaraz będzie się odzywać. Wspaniały pad :papa:

Opublikowano

Kurwa, chuja daje naprawa bumperów przez zagięcie tego kawałka plastiku :mad:

Jest jeszcze jakiś sposób żeby samemu to naprawić czy mogę wyjebać to gówno za 8 stów do kosza? 

Nic no, trzeba będzie tym razem kupić pada do Xboxa od aimcontrollers, bo bez łopatek ja nie potrafię grać, a przynajmniej będę miał dożywotnią gwarancję i nie będę się martwił jak coś przestanie działać. 

Edytowane przez Wooyek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobił mi sie drift w lewym analogu ;/ jak wychylam go w przód/górę to często ruch nie zatrzymuje sie po powrocie gałki do pozycji neutralnej. Miał ktoś to kiedyś? Oby udało sie to naprawić zwykłym przedmuchaniem, nie miało sie kiedy zjebać tylko przed długim weekendem z kolodjuty XD i w ogóle nowy pad od lutego, a już ma problemy, pada od ps4 męczyłem chyba 4 lata i działa jak nówka. Eh słabo

Opublikowano

Drifta nie naprawisz. Wysyłaj na gware i po tyg masz nówke. Ja już dwa pady od seriesa wymieniałem. Jakość komponentów z bazaru.

Opublikowano

ja naprawiłem

wystarczy sensory wymienić

no i fakt te pady są gówniane

Opublikowano

No niestety, lewa gałka u mnie też już trochę gorzej chodzi a ma dopiero niespełna dwa lata. Analogi w moim DS4 z 2014 działają lepiej.

Z X360 i Xbox OG mialem to samo, nie poprawili tego przez te wszystkie lata.

• 4 tygodnie później...