Krzysztof82 1 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Spodobało mi się klejenie😁Możecie użyć taśmy dwustronnej piankowej. Pasuje idealnie. Wycinamy mały kawałeczek,wkładamy pęsetą do roweczka i dociskamy.Gotowe tylko nie odoklejamy paska z góry bo się spust przyklei😉 Grubość jak oryginał i nic nie wystaje. 1 Cytuj
Czoperrr 5 326 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Odkąd kupiłem 8bitdo Ultimate z efektem Halla to standardowego kontrolera już nie używam wcale. Nawet kabel mi nie przeszkadza. Jedyna rzecz lepsza w standardowym to triggery. Cytuj
number_nine 1 357 Opublikowano sobota o 17:35 Opublikowano sobota o 17:35 Trzeci oryginalny pad z driftem po roku, no ja jebe. Jestem już tak wkurwiony, że tak jak kolega wyżej kupie chyba pada z kablem, bo nie wywale znów ponad 200zł za to gówno. Jak oni mogli to tak zjebać? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 19:06 Opublikowano sobota o 19:06 Kurwa m właśnie się spierdolił Rb urwało jakimś cudem kawałeczek plastiku i już tego nie przykleję bo gdzieś mi wyleciał. Miałem pytać o polecenie jakiegoś uber pada do xboxa i być może działającego że Switchem z galeczkami halla. Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano sobota o 19:23 Opublikowano sobota o 19:23 Te pady to spierdolina totalna. Mi kiedyś zaczął się rozłączać, a później jakby nie łapał prądu z baterii. Działa w sumie tylko na kablu teraz. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 19:23 Opublikowano sobota o 19:23 (edytowane) A huj znalazłem dziada może uda się skleić. Kable od silniczkow to lutowanie na słowo honoru widzę. Super konstrukcja bulwo. Edytowane sobota o 19:24 przez kudlaty88 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 21:50 Opublikowano sobota o 21:50 No i huj z tym skleiło się wszystko tylko nie to co trzeba xd. To mówicie ze te pady 8bit to dobry sprzęt jest? Cytuj
number_nine 1 357 Opublikowano niedziela o 08:00 Opublikowano niedziela o 08:00 Dobry, tylko z xboxem nie działa bezprzewodowo ;/ z tym też m$ popłynął, że nie dopuszczają innych producentów do robienia padów z bt 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano niedziela o 13:36 Opublikowano niedziela o 13:36 (edytowane) Z serii potrzymaj mi piwo... Naprawiłem huja, dużym błędem było zalewanie klejem licząc że złapie, no nie złapało tylko zablokowało puste miejsce na plastikowy bolec więc streba było szlifować. Mała śrobka trochę superglue zmieszanego z popiołem i gotowe. Z braku odpowiednich narzędzi wyszło jak wyszło ale zrobiłem xd Edytowane niedziela o 13:37 przez kudlaty88 Cytuj
krzysiek923 1 743 Opublikowano niedziela o 13:52 Opublikowano niedziela o 13:52 5 godzin temu, number_nine napisał(a): Dobry, tylko z xboxem nie działa bezprzewodowo ;/ z tym też m$ popłynął, że nie dopuszczają innych producentów do robienia padów z bt już abstrahując od tego, że w tym momencie xbox jako konsola jest dla ms średnio istotnym tematem, też mnie irytował ten antykonsumencki ruch "prokonsumenckiego" xboksa. jeszcze jakby mieli w swojej ofercie odpowiednio wycenionego pada z hallem, no to spoko, dołożyłby te kilka dyszek i wziął lepszy wariant, ale po co, jak lepiej żeby obecny spierdolił się pięc razy i żebyś kupił szóstego Cytuj
MaZZeo 14 318 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 8 godzin temu, kudlaty88 napisał(a): Z serii potrzymaj mi piwo... Naprawiłem huja, dużym błędem było zalewanie klejem licząc że złapie, no nie złapało tylko zablokowało puste miejsce na plastikowy bolec więc streba było szlifować. Mała śrobka trochę superglue zmieszanego z popiołem i gotowe. Z braku odpowiednich narzędzi wyszło jak wyszło ale zrobiłem xd ja jednak polecam i tak kupić jakieś nowe bumpery, na allegro dostaniesz za grosze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi