Skocz do zawartości

Pad do Xbox Series X i S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodobało mi się klejenie😁Możecie użyć taśmy dwustronnej piankowej. Pasuje idealnie. Wycinamy mały kawałeczek,wkładamy pęsetą do roweczka i dociskamy.Gotowe tylko nie odoklejamy paska z góry bo się spust przyklei😉 Grubość jak oryginał i nic nie wystaje.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurwa m właśnie się spierdolił Rb urwało jakimś cudem kawałeczek plastiku i już tego nie przykleję bo gdzieś mi wyleciał. Miałem pytać o polecenie jakiegoś uber pada do xboxa i być może działającego że Switchem z galeczkami halla. 

Opublikowano (edytowane)

Z serii potrzymaj mi piwo... Naprawiłem huja, dużym błędem było zalewanie klejem licząc że złapie, no nie złapało tylko zablokowało puste miejsce na plastikowy bolec więc streba było szlifować. Mała śrobka trochę superglue zmieszanego z popiołem i gotowe. Z braku odpowiednich narzędzi wyszło jak wyszło ale zrobiłem xd

IMG_20250119_143153.jpg

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano
5 godzin temu, number_nine napisał(a):

Dobry, tylko z xboxem nie działa bezprzewodowo ;/ z tym też m$ popłynął, że nie dopuszczają innych producentów do robienia padów z bt

już abstrahując od tego, że w tym momencie xbox jako konsola jest dla ms średnio istotnym tematem, też mnie irytował ten antykonsumencki  ruch "prokonsumenckiego" xboksa. jeszcze jakby mieli w swojej ofercie odpowiednio wycenionego pada z hallem, no to spoko, dołożyłby te kilka dyszek i wziął lepszy wariant, ale po co, jak lepiej żeby obecny spierdolił się pięc razy i żebyś kupił szóstego

Opublikowano
8 godzin temu, kudlaty88 napisał(a):

Z serii potrzymaj mi piwo... Naprawiłem huja, dużym błędem było zalewanie klejem licząc że złapie, no nie złapało tylko zablokowało puste miejsce na plastikowy bolec więc streba było szlifować. Mała śrobka trochę superglue zmieszanego z popiołem i gotowe. Z braku odpowiednich narzędzi wyszło jak wyszło ale zrobiłem xd

IMG_20250119_143153.jpg

ja jednak polecam i tak kupić jakieś nowe bumpery, na allegro dostaniesz za grosze.