Sven Froost 504 Opublikowano sobota o 15:10 Opublikowano sobota o 15:10 Dzisiaj dostalem i troche sie wypowiem. Od miesiecy chcialem je miec i czekalem na promo i kupilem polowe taniej bez zastanowienia. Jestem pozytywnie zaskoczony, jedyne co mi przeszkadza to notyfikacje z telefonu na padzie i potrzeba sticka w konsoli ktory zreszta mozna podlaczyc do docka ladujacego pada. Albo dzialaja zle albo zle je skonfigurowalem. Pad jest lzejszy od tego co dostajemy z konsola i wygodniejszy. Triggery mozna przyblokowac co daje przewage w strzelaninach i czuje ze gram lepiej na tym padzie. Przyciski i d-pad sa super responsywne i dzialaja dobrze. Podswietlenie pada mozna dowolnie skonfigurowac, tak samo jak deadzony w analogach, wibracje lewa i prawa oddzielnie i 4 przyciski z tylu pada. Jestem zadowolony z zakupu, w komplecie z padem etui i 2 pary nakladek na analogi 1 Cytuj
drozdu7 3 211 Opublikowano sobota o 15:22 Opublikowano sobota o 15:22 A też tak klika głośno jak normalny pad? Ale kurde u nas 900zl prawie kosztuje xd Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano sobota o 15:52 Opublikowano sobota o 15:52 Jest bardziej cichy niz normalny pad, mi podoba sie dzwiek wciskanych przyciskow. Zapomnialem dodac ze jest dedykowana apka dla pada na Xboxa, Windowsa i smartfony Cytuj
iluck85 3 233 Opublikowano sobota o 17:15 Opublikowano sobota o 17:15 Połowę taniej, to dałeś 450zł? 900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. Cytuj
messer88 6 987 Opublikowano sobota o 17:34 Opublikowano sobota o 17:34 Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje? Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano sobota o 17:48 Opublikowano sobota o 17:48 31 minutes ago, iluck85 said: Połowę taniej, to dałeś 450zł? 900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 452.18 wedlug przelicznika walut Google z dostawa 12 minutes ago, messer88 said: Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje? We wszystko Moze wiecej w gry w ktore gra sie na d-padzie. Wibracji na razie nie moge porownac Cytuj
iluck85 3 233 Opublikowano sobota o 18:10 Opublikowano sobota o 18:10 O Panie, a gdzie to taka promocja była? Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano sobota o 18:31 Opublikowano sobota o 18:31 Na Dunskim OLX, kupione w promo 50% i odsprzedane za tyle samo bo ktos wybral jednak mysz i klawiature do kompa zamiast pada 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi