Skocz do zawartości

Pad do Xbox Series X i S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostalem i troche sie wypowiem. Od miesiecy chcialem je miec i czekalem na promo i kupilem polowe taniej bez zastanowienia. Jestem pozytywnie zaskoczony, jedyne co mi przeszkadza to notyfikacje z telefonu na padzie i potrzeba sticka w konsoli ktory zreszta mozna podlaczyc do docka ladujacego pada. Albo dzialaja zle albo zle je skonfigurowalem. Pad jest lzejszy od tego co dostajemy z konsola i wygodniejszy. Triggery mozna przyblokowac co daje przewage w strzelaninach i czuje ze gram lepiej na tym padzie. Przyciski i d-pad sa super responsywne i dzialaja dobrze. Podswietlenie pada mozna dowolnie skonfigurowac, tak samo jak deadzony w analogach, wibracje lewa i prawa oddzielnie i 4 przyciski z tylu pada. Jestem zadowolony z zakupu, w komplecie z padem etui i 2 pary nakladek na analogi

IMG_0221.jpeg

• Plusik 1
Opublikowano

Połowę taniej, to dałeś 450zł? 

900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 

Opublikowano
31 minutes ago, iluck85 said:

Połowę taniej, to dałeś 450zł? 

900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 

452.18 wedlug przelicznika walut Google z dostawa

12 minutes ago, messer88 said:

Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje?

We wszystko :D Moze wiecej w gry w ktore gra sie na d-padzie. Wibracji na razie nie moge porownac