Sven Froost 504 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Dzisiaj dostalem i troche sie wypowiem. Od miesiecy chcialem je miec i czekalem na promo i kupilem polowe taniej bez zastanowienia. Jestem pozytywnie zaskoczony, jedyne co mi przeszkadza to notyfikacje z telefonu na padzie i potrzeba sticka w konsoli ktory zreszta mozna podlaczyc do docka ladujacego pada. Albo dzialaja zle albo zle je skonfigurowalem. Pad jest lzejszy od tego co dostajemy z konsola i wygodniejszy. Triggery mozna przyblokowac co daje przewage w strzelaninach i czuje ze gram lepiej na tym padzie. Przyciski i d-pad sa super responsywne i dzialaja dobrze. Podswietlenie pada mozna dowolnie skonfigurowac, tak samo jak deadzony w analogach, wibracje lewa i prawa oddzielnie i 4 przyciski z tylu pada. Jestem zadowolony z zakupu, w komplecie z padem etui i 2 pary nakladek na analogi 1 Cytuj
drozdu7 3 212 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca A też tak klika głośno jak normalny pad? Ale kurde u nas 900zl prawie kosztuje xd Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Jest bardziej cichy niz normalny pad, mi podoba sie dzwiek wciskanych przyciskow. Zapomnialem dodac ze jest dedykowana apka dla pada na Xboxa, Windowsa i smartfony Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Połowę taniej, to dałeś 450zł? 900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje? Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 31 minutes ago, iluck85 said: Połowę taniej, to dałeś 450zł? 900zł trochę boli, ale patrząc na cenę elite i jaka to kupa, to te 900zł nie jest kosmosem. Pytanie jak z trwałością. 452.18 wedlug przelicznika walut Google z dostawa 12 minutes ago, messer88 said: Frosti byku w co będziesz grał takim pro padem? Czy zwyczajnie ma jakieś lepsze wibracje? We wszystko Moze wiecej w gry w ktore gra sie na d-padzie. Wibracji na razie nie moge porownac Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca O Panie, a gdzie to taka promocja była? Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Na Dunskim OLX, kupione w promo 50% i odsprzedane za tyle samo bo ktos wybral jednak mysz i klawiature do kompa zamiast pada 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi