Boomcio 4 155 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 No i stało się. 9 czerwca na konsole wychodzi wspaniały survival polskiego studia Creepy Jar. Cena jeszcze nieznana, ale zabawa w coopie gwarantowana! 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Beka, że już rok temu wyszła na konsole - Switch dostał swoją wersję. Oczywiście czekam i będzie grane. A w lipcu Chernobylite, też od Polaków. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 30 maja 2021 Autor Opublikowano 30 maja 2021 10 minut temu, Wredny napisał: w lipcu Chernobylite Jeszcze Escape from Tarkov i jestem w gierkowej Valhalli !!! Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Powodzenia w lawirowaniu się z menusami i statusami, a także zabawy w ekwipunkiem w tym Escape from Tarkov na konsoli :/. Więcej roboty niż w takim PUBG konsolowym. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Ooo jako fan The Long Dark i wszelkich survivali zacieram łapska 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 3 godziny temu, Faka napisał: Powodzenia w lawirowaniu się z menusami i statusami, a także zabawy w ekwipunkiem w tym Escape from Tarkov na konsoli :/. Więcej roboty niż w takim PUBG konsolowym. Jak człowiek ogarnął DayZ na konsoli to i z Tarkovem by sobie poradził - w życiu nie widziałem bardziej zjebanego zarządzania ekwipunkiem, niż w grze Bohemia Interactive. PUBG jest akurat spoko i nie ma nawet startu do poziomu zakręcenia DayZ, czy Tarkova. 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 30 maja 2021 Autor Opublikowano 30 maja 2021 Po tylu godzinach, co w dayZ zrobiłem, to plecak naprawiam taśmą i czyszczę broń z zamkniętymi oczami Nie, dayZ nie jest najgorszy w tej kwestii, chociaż w kwestii mechanik tam zastosowanych jest mega rozbudowany. Pestkowanie i rozlokowywanie magazynków, naprawa osprzętu i ubrań, przygotowywanie pełnowartościowych posiłków, w końcu budowanie bazy, składanie części do pojazdów. Dużo tego i mechaniki mało intuicyjne, ale jak już załapiesz, to wiesz, że jesteś masterem. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 No i wystartowała gierka, ale kurna liczyłem na plus/minus 80 zeta, a tu stówa z grubym hakiem. Może bym i wziął, ale wczoraj 70 zeta za szczytówki do Mikado wydałem, więc gra czeka z lądowaniem w mojej Xtower do: Pierwszej mocnej zniżki, Zdrowej najebki i spontanicznych zakupów /jak było z generation zero/ Ew odzewu od @Wrednyego, z którym może w to co-opniemy 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Hmm... aż zerknę, ile wynosi ten "gruby hak" ponad stówkę i może u mnie będą to spontaniczne zakupy (bez "zdrowej najebki", bo ja praktycznie nie piję). 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 Nie, to ja pochodzę Bronxowa Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Jak ktoś gra,proszę dajcie znać jaka jest gra,bo chętnie pohasam po bażołach i haszczach Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 10 minut temu, Boomcio napisał: Nie, to ja pochodzę Bronxowa Nazwę mojej wsi przekręciłem z powodu strzelaniny , która miała miejsce pod moim blokiem, a nie z powodu łojonych tu browarów No i ch#j, zerknąłem, hak okazał się niezbyt gruby, więc kupiłem i instaluję Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 Czekam zatem na true mini reckę, czy warto w to iść. 5 minut temu, Szajka napisał: Jak ktoś gra,proszę dajcie znać jaka jest gra,bo chętnie pohasam po bażołach i haszczach Trzech, to już prawie pluton, panowie. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Boomcio napisał: No i wystartowała gierka, ale kurna liczyłem na plus/minus 80 zeta, a tu stówa z grubym hakiem. Może bym i wziął, ale wczoraj 70 zeta za szczytówki do Mikado wydałem, więc gra czeka z lądowaniem w mojej Xtower do: Pierwszej mocnej zniżki, Zdrowej najebki i spontanicznych zakupów /jak było z generation zero/ Ew odzewu od @Wrednyego, z którym może w to co-opniemy Na tureckim pss 76 zeta. Edytowane 9 czerwca 2021 przez mitra 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Opublikowano 15 czerwca 2021 @Wrednynadgryzłeś to jabłko? Zgnite, czy pyszne? Bo mi emerytura weszła. 2 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 Nadgryzłem na tyle, że skończyłem tutorial i zacząłem fabułę właściwą. Jest spoko, ale muszę dłużej przysiąść, bo poruszanie się po tych wszystkich menusach, craftowanie itp są strasznie nieczytelne i nieintuicyjne. No i trochę dziwnie obraz się rozciąga, podczas rozglądania - wygląda to, jakby gierka była pod jakieś VR robiona momentami. Pech chciał, że aktualnie mam mega zajawkę na Gearsy, więc GH "kurzy się" na dysku 1 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Ktoś gra oprócz mnie w tego "trupa"? Pograłem już kilka ładnych godzin i po początkowych trudnościach gra jest łatwa, największą trudnością tej gry jest nieintuicyjny interfejs(po kilku h już latam po nim z zamkniętymi oczami) i rzut na głęboką wode, tzn nie wiadomo jaki grzyb nas zabije, albo jaki typ opatrunku załozyć w zależności od rany. Brawa za ładną dżungle, jest naprawdę klimatyczna no i jak na mało budżetową gre to grafika w moim odczuciu to top ps4 amator Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 O widzisz. Ja grałem na XSX, więc tu spodziewałem się, że graficznie będzie ładnie, ale że na bazowym PS4 dowieźli to miło wiedzieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi