Emtebe 2 575 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Gra ktoś w fotografowanie Poksów? Sceptycznie podchodziłem do tej gry, ale w końcu przekonał mnie pewien komentarz pod jakąś tam recenzją gry. Mianowicie ktoś wspomniał, że gra relaksuje i wciąga jak Animal Crossing. I faktycznie, mnie wciągnęło. Mam tutaj syndrom zrobienia jeszcze jednej fotki, a tu cyk i parę godzin mija. Można sobie za cel przyjąć robienie coraz lepszych zdjęć, by zdobywać więcej punktów i odkrywać kolejne lokacje. Ja jakimś maniakiem Pokemonów nie jestem, to w sumie moja druga gra z serii (wcześniej miałem poksy na 3DS) i naprawdę mnie wciągnęło. Kogoś też? 1 Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Mnie na samą myśl o robieniu zdjęć pokemonom mdli ale spoko że chociaż jednej osobie się podoba. Cytuj
okens 541 Opublikowano 7 czerwca 2021 Opublikowano 7 czerwca 2021 Wlasciwie nie tak do konca jednej. Jeszcze nie mamy naszej kopii( ja i moj synek) i w sumie nie spodziewalem sie, ze dam sie namowic ale poogladalismy sobie gameplaye, troche podyskutowalismy i doszlismy do wniosku, ze ta gra to mila lajtowa odskocznia jako wakacyjna gierka w podrozy. No i alternatywa pokazania mlodemu wymarlych railshooterow w kategorii 7+ Na minus sa jablka- skoro gra opiera sie na szukaniu ciekawych aktywnosci poksow i robieniu atrakcyjnych zdjec, szkoda, ze kazdy zasypuje je jablkami czekajac az cos sie wydazy przez co sa na praktycznie kazdym zdjeciu. Psuje to immersje i jest po prostu slabe Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 10 czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 czerwca 2021 (edytowane) Prawie 13 godzin i ponad 3000 zdjęć za mną i nadal mi się nie znudziło Nadal nie ukończyłem "fabuły" i nie odblokowałem wszystkich miejscówek. Wciąga. Tak się robi gry. Ciekawe czy pobije rekord czasu spędzonego z Animal Crossing Edytowane 10 czerwca 2021 przez Emtebe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi