Soul 1 306 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 minuty temu, XM. napisał: Jaskolka dziala tylko na ninjasy, potem wchodza militarni i albo blokują albo Cię counterują od razu. Pamiętam jak mnie przywitał berserker, gdy chciałem zaatakować go FS xD Cotek chyba zatrzymał się na normalu i fafikuje Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Czemu sigmy.... nie wiem ale mi się jakoś lepiej gra w vanilla wersje 1 i 2. 3 pomijam bo to gówno parujące. 50 minut temu, XM. napisał: 1/3 odpanie przy Muraiu, drugie 33% przy Almie. Reszta jakoś przebranie przez normal. Alma jak się nie ogarnia to jest nie do trafienia nawet na normalu. W wersji nie black chyba ze 3 dni próbowałem ją rozjechać na very hard. Edytowane 18 Lutego 2021 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, mozi napisał: Czemu sigmy.... nie wiem ale mi się jakoś lepiej gra w vanilla wersje 1 i 2. 3 pomijam bo to gówno parujące. Serem spod napleta wali li tylko pierwsza iteracja gry z jedną bronią (katana). Wersja Razor`s Edge była całkiem do przyjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Sigma 1 OK, Sigma 2 kibel, NG3 Razora w sumie nie ograłem skończyłem na podstawce, która była słaba Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Sigma 1 super bo to właściwie ng1 z dual katanas i zmienionym czasowo encounterami. Do tego dodali możliwość kontrowania berserkerow gdzie w blacku chyba tego nie było. No i możliwość strzelania z łuku w powietrzu dzięki czemu boss tank był prosty. No i dodali szybki wybór itemow pod dpadem na duży plus. Sigma 2 to wiadomo kupa bo niby dodali nowa bron i wyjebali gowna jak robal z dżungli, ale za to dodali dwie pysdy, bossów statue i brak gore a w zamian dali fioletowa kupę. Ng3 to XDDD RE już spoko, ale znowu - dodali misje pysdami, tym razem już trzy, gra ma problemy z detekcja kolizji (co widać na katanie zwlaszcza) i większość walk z bossami od harda w górę to kręcenie 360 + kosa bo inaczej szkoda nerwów. To samo misje gdzie pojawiają się bossowie z poprzednich części które nie są przystosowane do ng3 i walka znowu - kosa360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Mega info, ale od razu trzeba szykować kasę na nowego pada DS na ps5 xd Skończyłem tylko jedynkę swego czasu na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) W Sigmie 2 chyba można też ściąć jaskółką fireballowców, żółte demony ze skrzydłami i wilkołaki. Nie zawsze pierwszy strzał zrywa czachę, ale nie zaszkodzi próbować. Poza tym nawet jak łba nie porwie, to daje stuna. Tak to pamiętam, ostatnio grałem dwa miechy temu. Edytowane 18 Lutego 2021 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 614 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 godziny temu, Soul napisał: Cotek chyba zatrzymał się na normalu i fafikuje Master NInja w NGB pyknięty ale w NG2 już nie dawałem rady, nie tyle trudniej co jak ująłeś nie dawno, mniej technicznie w tej dwójce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Ja jestem gotów, NGS że wszystkimi dlc i peknie kolejne 300 godzin Black na Xboxa niestety digital bo dostać w pudle, i to wersje normalna, a nie jakaś greatest hits to masakra. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Ja też wybrzydzam a pewnie wejdzie preorder u Czezkiego jak zelda z dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 417 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 11 godzin temu, XM. napisał: Ja jestem gotów, NGS że wszystkimi dlc i peknie kolejne 300 godzin Black na Xboxa niestety digital bo dostać w pudle, i to wersje normalna, a nie jakaś greatest hits to masakra. Legancko, ale wywal te guvno zwykle ng3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Wczoraj skończyłem sobie Blacka, czytam posty o Flying Swallow i zastanawiam się, czy niektórzy po prostu pamiętają czasy oryginału bez Hurricane Packów, w których ten ruch kosił wszystko. Nie wiem jak w Sigmie, ale FS w NGB jest tak mocno znerfiony, że przydaje się chyba tylko w dwóch czy trzech walkach z bossami i na jakichś totalnych leszczy z Black Spider, bo reszta przeciwników częściej niż rzadziej blokuje ten ruch, a jak mamy niefart to kara na bloku jest dotkliwa. Kurna, chyba łyknę tę kolekcję z ciekawości, jak Sigmy wypadają na tle oryginałów. Jeśli cena będzie ludzka to czemu nie, zawsze to jakieś wsparcie marki (szkoda, że okazywane zakupem kolejnego remasterka ). Na końcu trailera Ryu mówi, że ma nadal dużo do zrobienia i ja chcę mocno wierzyć, że to tease przyszłej czwartej części wracającej w glorii, blasku, chwale i na pstrym rumaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 No kurna black gra kompletna - tą scenę się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Ehh hurricane pack 1. Nie wiem czy pamiętacie, ale w NG byl kiedyś intercept i kontrowanie np. shurikenow Muraia Godzinę temu, Bzduras napisał: Wczoraj skończyłem sobie Blacka, czytam posty o Flying Swallow i zastanawiam się, czy niektórzy po prostu pamiętają czasy oryginału bez Hurricane Packów, w których ten ruch kosił wszystko. Nie wiem jak w Sigmie, ale FS w NGB jest tak mocno znerfiony, że przydaje się chyba tylko w dwóch czy trzech walkach z bossami i na jakichś totalnych leszczy z Black Spider, bo reszta przeciwników częściej niż rzadziej blokuje ten ruch, a jak mamy niefart to kara na bloku jest dotkliwa. Kurna, chyba łyknę tę kolekcję z ciekawości, jak Sigmy wypadają na tle oryginałów. Jeśli cena będzie ludzka to czemu nie, zawsze to jakieś wsparcie marki (szkoda, że okazywane zakupem kolejnego remasterka ). Na końcu trailera Ryu mówi, że ma nadal dużo do zrobienia i ja chcę mocno wierzyć, że to tease przyszłej czwartej części wracającej w glorii, blasku, chwale i na pstrym rumaku. Też mi się wydaje, że to mały teaserek NG4. Bierz kolekcje, warto dla samych dlc - jak weapon master i survival. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 7 minut temu, mozi napisał: No kurna black gra kompletna - tą scenę się oglądało 2:48 Mmm, mokre cycunie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Panowie prosta sprawa, badanie gruntu jak to się sprzeda to dostaniemy NG4, trzeba przywrócić dobre imię serii a ta kolekcja ma na to duże szanse @XM. Oba hurricane packi to było złoto, szkoda, że nie dali tych opcji w Blacku(mówię o tym bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Oczywiście, że trzeba kupić. I niech nie nazywa się mężczyzna ten który nie zrobi na stadionie 120 berserków z wioslem i 5% życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 614 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 To tylko ponad 3 miesiące, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 3 godziny temu, Bzduras napisał: Na końcu trailera Ryu mówi, że ma nadal dużo do zrobienia i ja chcę mocno wierzyć, że to tease przyszłej czwartej części wracającej w glorii, blasku, chwale i na pstrym rumaku. Ja poproszę, ale z systemem walki jak w sekiro (odbicia, postura) + postawy jak w Ghost of tsushima. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Nie, to ma być Gaiden jak Gaiden, a nie jak Sekiro czy GoT. Mobilność, zestaw narzędzi i nauka systemu walki, prawdziwe git gud. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 2 minuty temu, Bzduras napisał: Nie, to ma być Gaiden jak Gaiden, a nie jak Sekiro czy GoT. Mobilność, zestaw narzędzi i nauka systemu walki, prawdziwe git gud. Może być, byle kamera była dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Niszowa seria: istnieje Zawsze ktoś: zmieńcie ją na coś, czego jest więcej Niszowy gatunek: umiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 4 godziny temu, McDrive napisał: Ja poproszę, ale z systemem walki jak w sekiro (odbicia, postura) + postawy jak w Ghost of tsushima. Może jeszcze manualne namierzanie przeciwnika i robienie kółeczek? Gaiden to ma być Gaiden a nie kolejny Soulslike, których jest już do porzygu, za to prawilnych slasherów jak na lekarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 858 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Co wy macie z tym soulslike jak to są giereczki RPG a porównujecie do slashera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Sekiro nie jest RPG Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi