Opublikowano 26 marca 20214 l Autor Podobno ngs to nie wersja z ps3 tylko vitowa xDDDDD jesli to bedzie prawda to nie ma chuja zebym to gowno kupil.
Opublikowano 27 marca 20214 l 6 godzin temu, XM. napisał: Podobno ngs to nie wersja z ps3 tylko vitowa xDDDDD jesli to bedzie prawda to nie ma chuja zebym to gowno kupil. Podobno też zgubili kody źródłowe od pierwszych wersji gier i tylko sigmy mogą remasterować
Opublikowano 28 marca 20214 l W dniu 26.03.2021 o 19:25, XM. napisał: Podobno ngs to nie wersja z ps3 tylko vitowa xDDDDD jesli to bedzie prawda to nie ma chuja zebym to gowno kupil. Skąd info ? No przecież tragedia wtedy :C
Opublikowano 28 marca 20214 l 7 godzin temu, cotek napisał: Skąd info ? No przecież tragedia wtedy :C https://kotaku.com/koei-tecmo-couldnt-salvage-the-data-for-ninja-gaiden-bl-1846550279
Opublikowano 29 marca 20214 l To widziałem pytam, bardziej o to że mają być to wersje z Vity w tym remasterze
Opublikowano 29 marca 20214 l Autor Są porównania w necie na których widać, Że efekty i kolorystyka z trailera pasują do wersji vitowej, a nie ps3.
Opublikowano 29 marca 20214 l Nie wiem czy to też oznacza korzystanie z edycji Vitowej ale na PS Storze jest dopisek "Zgodność: PS4–PS Vita" / "Interconnectivity: PS4 - PS Vita" (Remote Play jest oddzielnie wyszczególniony).
Opublikowano 30 marca 20214 l O co kaman z NG 3? to chyba wyszło na xO i nie było tak dobre jak NG B wynikało z recenzji. Jest to dobre, jest to na ps4? Wybaczcie lenistwo,ale nie chce mi się wstecz czytać kilku stron
Opublikowano 13 kwietnia 20213 l O jezusiczku nazareński, kto wie czy na okoliczność tego remastera nie wrócę do konsolowego grania!
Opublikowano 13 kwietnia 20213 l 31 minut temu, XM. napisał: Wyglada to fchuj biednie. Oj tam oj tam! Daj mi się trochę poekscytować
Opublikowano 21 kwietnia 20213 l No i jak tu się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że Ryu Hayabusa jest największym, najbrutalniejszym zabójcą ze wszystkich gier jakie dotąd się ukazały ever
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l W dniu 18.03.2021 o 23:55, XM. napisał: Podobno brak fizyka u nas i w us. Co za pizdiochy, robią to samo co z nioh:ce gdzie tylko w Azji wyszło. Mówisz o wersji na PS4/X/Switch? w sensie brak nośnika?
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Autor Jak ngs1 będzie z ps3 i będą wszystkie dlc to kupię. Tylko wtedy bo ng2 i 3 w enhanced to od dawna jest na xboxie.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Nie tykam tej kolekcji, może kiedyś za trzy dychy na przecenie. Na Xboxie mam najlepsze wersje każdej z gierek w wysokiej rozdziałce i stałych 60 klateczkach, styka.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Ja kupię na xboxa na mocnej przecenie za reale brazylijskie. Sigmy to fajne gry i mają masę side contentu i dodatkowych postaci no i w ten sposób na xboxie będę miał wszystkie Ninja Gaideny.