Skocz do zawartości

Tiny Tina’s Wonderlands

Featured Replies

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i pograłem coś więcej, a nawet sporo więcej i mogę opisać o co chodzi. W sumie jest tak jak napisałem wcześniej, podobnie jak w starciach w Overworld, Chaos Chambers składają się z kilku fal przeci

• Aż się dziwię, że @Square nie założył jeszcze tematu    Borderlandsy w świecie fantasy. Premiera na początku przyszłego roku. https://playwonderlands.2k.com/ Screeny:

• Wróciłem ostatnio do WL i skończyłem wczoraj. Ogólnie spoko, gameplay to w zasadzie to samo co w BL3 tylko w tematyce D&D więc np. zamiast granatów mamy zaklęcia, zbroje czy amulety, i walczymy z

Opublikowano
25 minut temu, MBeniek napisał:

Aż się dziwię, że @Square nie założył jeszcze tematu :D

Bo na razie mam wywalone na to. Dodatek Tiny był spoko pod względem fabuły, ale cała reszta to tak średnio mi pasowała, a jeszcze biorąc pod uwagę stan BL3 to tym bardziej należy podejść na spokojnie.

Opublikowano

Ale samo Wonderlands to tytul niekompletny. @Square, dodaj „Tiny Tina’s”

Uwielbiam TT’sAoDK, wiec z wywalonym jezorem bede czekal i na to. Magia, bron melee, Tina (!!!!!!) i pelna kastomizacja Vault Hunter’a - czuje juz smrod obijanych mord i rozszczepianie scierwa giwerami.

Opublikowano

Ja muszę przyznać, że to zainteresowało mnie bardziej niż zapowiedź jakiegokolwiek dodatku do B3. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

ale to mają być klasyczne borderki czy jakaś inna forma?

Z redditowego leaka wynikało, że normalne bordery

Opublikowano

To ma być pełnoprawna gierka AAA, którą mają rozwijać o kolejne DLC. Fajnie, że idą w lekko innym kierunku. Klasyczne Borderlandsy to cały czas sztosik, ale mała wariatka zawsze dla mnie robiła. Będzie ciekawie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja pewnie wezmę, ale np BL3 mi ostatnio obrzydzili kolejnym lvl capem tutaj to pewnie też będzie dość nierozsądne w to grać premierowo. @Square a Ty bierzesz? 

Opublikowano

Na chwilę obecną nie mam parcia, ale zobaczymy bliżej premiery. No chyba, że dostanę za free jak SP2 do BL3 i Godfall to wtedy raczej będzie grane.

Preordery na PSS są po 309 PLN (PS4), 329 PLN (PS5) i 399 PLN (razem z Season Passem) https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1001-PPSA01493_00-PREMPREORPS5SIEE/

Opublikowano

Cudnie to wygląda. Taki Borderlands w innym świecie. Uwielbiam takie gry i jest na mojej liście życzeń Day1. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Wyglada to jak dodatek Tiny do B2 w formie osobnej gry na silniku B3. 

Na razie bez ciśnienia ale do ogrania raczej pewniak. 

Opublikowano

Mi się ten design zajebiście podoba jak i grafika w stylu Borderów :) 

Day1.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, jest jako standalone DLC od tygodnia, do dzisiaj czy jutra jest za darmo na Epicu, a tak to 45 PLN. Ta wersja ma osobne skalowanie, dwa tryby Normal i TVHM, wszystkie 6 postaci, 35 leveli, 2 skill pointy za każdy, sporo przedmiotów z podstawki zostało wrzucone do puli bossów, ale ogólnie jak posiada się dodatek do BL2 no to nie ma sensu brać tego osobno chyba, że ktoś bardzo chce platyne/calaka.

Opublikowano

Tak dokładnie to samo, po prostu osobno do kupienia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś w ogóle czeka na to? Bo ja przyznam, że mam wywalone.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Square napisał:

Ktoś w ogóle czeka na to? Bo ja przyznam, że mam wywalone.

Skoro największy fan borderlandsów na forumku ma na to wywalone, to obawiam się, że nikt. :reggie: