Opublikowano 5 lutego 20223 l Nigdy nie grałem w Borderlandsy. To co jest teraz za darmo w plusie, to coś podobnego do tego tytułu?
Opublikowano 5 lutego 20223 l 2 godziny temu, McDrive napisał: Nigdy nie grałem w Borderlandsy. To co jest teraz za darmo w plusie, to coś podobnego do tego tytułu? Tak to jego spin-off.
Opublikowano 5 lutego 20223 l To ma być pełnowymiarowy tytuł czy kolejny spin off na 5h? Mi Borderki (uważajcie na te suki) średnio podeszły, ale klimat DnD diametralnie zmienia ich odbiór on plus. Obecnie ogrywam z rzutu na luty i jestem zachwycony. <3
Opublikowano 5 lutego 20223 l To z plusa to jest pierwotnie dodatek do BL2 właśnie w takich klimatach zrobiony na standalone, zapewne w celu promocji nadchodzącej gry z tego tematu. A TTW to będzie normalna duża gra.
Opublikowano 5 lutego 20223 l @Square pytanie głównie do Ciebie, ale też otwarte - czy ktoś gra w tę TT z Plusa i może mi powiedzieć dlaczego wrogowie na moim poziomie biją TAK SKURWYSYŃSKO mocno, kiedy ich paski zdrowia skrobię bardzo powolutku? Łucnicy są tak precyzyjni, że jak stanę w miejscu na moment to mam serię celnych strzałów, tarczownicy nie do przebicia, no masakra jakaś. Aha, no i chyba żadnego aim assista nie ma w tej grze i jak jesteś chociaż milimetr poza czaszką wroga to pudło, elo. Coś ja źlę robię czy tylko git gud?
Opublikowano 5 lutego 20223 l Nie grałem, ale to ma całkiem nowe skalowanie więc nie zdziwiłbym się jakby coś było nie tak w porównaniu do oryginału. A może po prostu potrzebujesz lepszy build/sprzęt.
Opublikowano 5 lutego 20223 l Nie, w oryginale było tak samo, tyle co pamiętam to na szkielety najlepiej mieć bronie od torgue.
Opublikowano 5 lutego 20223 l Zgadza się jest ciężko.Caly bl3 zrobiony w coopie na strzała wszystko padało praktycznie.W ogóle pomimo tego że widać że gra jest uwsteczniona w wielu aspektach to jednak gra się nie wiem czy nie lepiej nawet.Nie dropi tej broni aż tyle, a legendarki to rzadkość, więc jest wieksza radocha.No i te klimaty dnd, te nawiązania do dark souls xD.Black phantom invaded!No dla mnie mega.No ale pogralem ze 3h i leży bo FF15 zassał opór.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 marca 20223 l Yo. Na ile czasu przewidziana jest fabuła ze wszystkimi pobocznymi misjami? Porównując do B3 będzie krócej/podobnie/dłużej?
Opublikowano 26 marca 20223 l nie wiem ile ale jak oglądałem recenzje to podobno gra jest bardzo duża i jest lepiej napisana od B3
Opublikowano 28 marca 20223 l Fabularnie dodatek do B2 Tiny to było małe mistrzostwo i do dziś wspominam to najlepiej ze wszystkich części. Jednak spokojnie poczekam. B3 było dość średnie i suma summarum nie pograłem za dużo. Jak Messer pisał. Stanieje i się pewnie wyrwie
Opublikowano 28 marca 20223 l Trochę oglądałem na YT z Borderlandsowego kanału to chyba max lvl 40 i coś w stylu mayhem mode /op też jest, pytanie ile jest rajdów bo ubijanie zwykłych bossów się pewnie szybko znudzi.
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l Łapta 11 kluczy. Wonderlands: 10 Skeleton Keys Expires: Unknown BTXT3-W3H6J-6CBCW-JBTJJ-XZW9F Wonderlands: 1 Skeleton Key Expires: 1 May, 2022 3BRJT-BB55Z-KW3C5-J3BJT-R3FRT
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l Są już opinie na temat pierwszego DLC z season passa no i Gearbox dało ciała. Jest dużo mniej contentu niż nawet w headhunter packach do B2 czy darmowych eventach w B3.
Opublikowano 4 maja 20222 l Przeczytałem recke w PE i dodane do listy, ale nie za 3 bomby. Z tego co widze po aktywnosci w temacie to hitu nie dowiezli.
Opublikowano 4 maja 20222 l Ja właśnie też mam na liście, ale nawet w necie czy na YT za dużo nie ma.
Opublikowano 4 maja 20222 l Leci z ceny szybko, ostatnio już były promki na wersje z SP po chyba 199zl. Na forum chyba nikt nie gra stąd taka cisza w temacie.