Skocz do zawartości

Tiny Tina’s Wonderlands

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i pograłem coś więcej, a nawet sporo więcej i mogę opisać o co chodzi. W sumie jest tak jak napisałem wcześniej, podobnie jak w starciach w Overworld, Chaos Chambers składają się z kilku fal przeci

• Wróciłem ostatnio do WL i skończyłem wczoraj. Ogólnie spoko, gameplay to w zasadzie to samo co w BL3 tylko w tematyce D&D więc np. zamiast granatów mamy zaklęcia, zbroje czy amulety, i walczymy z

• Tak, jest jako standalone DLC od tygodnia, do dzisiaj czy jutra jest za darmo na Epicu, a tak to 45 PLN. Ta wersja ma osobne skalowanie, dwa tryby Normal i TVHM, wszystkie 6 postaci, 35 leveli, 2 skil

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to czysty gameplay bez paplaniny.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w Borderlandsy. To co jest teraz za darmo w plusie, to coś podobnego do tego tytułu?

Opublikowano

To ma być pełnowymiarowy tytuł czy kolejny spin off na 5h? Mi Borderki (uważajcie na te suki) średnio podeszły, ale klimat DnD diametralnie zmienia ich odbiór on plus. Obecnie ogrywam z rzutu na luty i jestem zachwycony. <3

Opublikowano

To z plusa to jest pierwotnie dodatek do BL2 właśnie w takich klimatach zrobiony na standalone, zapewne w celu promocji nadchodzącej gry z tego tematu. A TTW to będzie normalna duża gra. 

Opublikowano

@Square pytanie głównie do Ciebie, ale też otwarte - czy ktoś gra w tę TT z Plusa i może mi powiedzieć dlaczego wrogowie na moim poziomie biją TAK SKURWYSYŃSKO mocno, kiedy ich paski zdrowia skrobię bardzo powolutku? Łucnicy są tak precyzyjni, że jak stanę w miejscu na moment to mam serię celnych strzałów, tarczownicy nie do przebicia, no masakra jakaś. Aha, no i chyba żadnego aim assista nie ma w tej grze i jak jesteś chociaż milimetr poza czaszką wroga to pudło, elo.

Coś ja źlę robię czy tylko git gud?

Opublikowano

Nie grałem, ale to ma całkiem nowe skalowanie więc nie zdziwiłbym się jakby coś było nie tak w porównaniu do oryginału. A może po prostu potrzebujesz lepszy build/sprzęt.

Opublikowano

Nie, w oryginale było tak samo, tyle co pamiętam to na szkielety najlepiej mieć bronie od torgue.

Opublikowano

Zgadza się jest ciężko.
Caly bl3 zrobiony w coopie na strzała wszystko padało praktycznie.
W ogóle pomimo tego że widać że gra jest uwsteczniona w wielu aspektach to jednak gra się nie wiem czy nie lepiej nawet.
Nie dropi tej broni aż tyle, a legendarki to rzadkość, więc jest wieksza radocha.
No i te klimaty dnd, te nawiązania do dark souls xD.
Black phantom invaded!
No dla mnie mega.
No ale pogralem ze 3h i leży bo FF15 zassał opór.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Yo.

Na ile czasu przewidziana jest fabuła ze wszystkimi pobocznymi misjami?

Porównując do B3 będzie krócej/podobnie/dłużej?

Opublikowano

Akurat o "długości" tej gry to bardziej będzie decydował end-game.

Opublikowano

Fabularnie dodatek do B2 Tiny to było małe mistrzostwo i do dziś wspominam to najlepiej ze wszystkich części.

Jednak spokojnie poczekam. B3 było dość średnie i suma summarum nie pograłem za dużo.

Jak Messer pisał. Stanieje i się pewnie wyrwie ;)

Opublikowano

Trochę oglądałem na YT z Borderlandsowego kanału to chyba max lvl 40 i coś w stylu mayhem mode /op też jest, pytanie ile jest rajdów bo ubijanie zwykłych bossów się pewnie szybko znudzi. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Łapta 11 kluczy.

Wonderlands: 10 Skeleton Keys
Expires: Unknown
BTXT3-W3H6J-6CBCW-JBTJJ-XZW9F

Wonderlands: 1 Skeleton Key
Expires: 1 May, 2022
3BRJT-BB55Z-KW3C5-J3BJT-R3FRT

Opublikowano

Są już opinie na temat pierwszego DLC z season passa no i Gearbox dało ciała. Jest dużo mniej contentu niż nawet w headhunter packach do B2 czy darmowych eventach w B3.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczytałem recke w PE i dodane do listy, ale nie za  3 bomby. Z tego co widze po aktywnosci w temacie to hitu nie dowiezli.

Opublikowano

Leci z ceny szybko, ostatnio już były promki na wersje z SP po chyba 199zl. 

Na forum chyba nikt nie gra stąd taka cisza w temacie.