Opublikowano 24 marca 20232 l Oby w finalnej wersji przeciwnicy nie stali jak te kołki na niektórych filmikach.
Opublikowano 24 marca 20232 l Mnie się coraz bardziej podoba, ale szkoda, że nie pozwolili w czasie ostatniego pokazu dla prasy na nagrywanie własnych filmików. Na tę chwilę jest jeszcze trochę niewiadomych i mam nadzieję, że do premiery się to zmieni.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r W całej mojej karierze GRACZA dawno nie widziałem tak gównianego, na odwal zrobionego modelu strzelania. Na pewno nie przez dwie ostatnie generacje. Quo vadis Arkane
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Wyglada jak każda tego typu gra nastawiona na monetyzacja i coop, bez normalnego trybu single player i ze zjebanymi mechanikami, Rockesteady to też dobre studio i też widać, ze gówno. Arkane dokładnie to samo, zupelna odwrotność tego, co byśmy chcieli. Czy Microsoft zrobi coś wreszcie w tej generacji, co DA efekt wow, prócz Forzy i tak zwanych gier małych? Ostatnia nadzieję w Starfieldzie...
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Przypominam że twórcy mówili że to ich najambitniejszy projekt ja im wierzę
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r A co spencer wyjebał starą ekipe i zatrudnił grove street games że tak mówią czy o co tutaj chodzi? Nie wiem co się tam stało ale od dishonored i preya zejść do czegoś takiego...
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r może to plan ściągnięcia do ekosystemu xboxa graczy telefoniarzy, zobaczą taka gierkę ale codzik z mobilek i polecą po seriesy i GP.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Eh nienawidze takiego strzelania Nadzieja umiera ostatnia ale to moze byc pierwsza gra Arkane ktorej nie kupie do kolekcji. Sprawdze samemu bo skoro bedzie w GP to bez sensu wydawac wyrok bez sciagania.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r 3 godziny temu, Pupcio napisał: Boże święty co się stało z tym studiem Kombinują, bo poprzednie gry mało kto kupował, a koszty rosną.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Donsterydo broniący jakiejkolwiek decyzji czy sytuacji związanej z jakąkolwiek grą MSu. Czy my mamy 2014 rok? Gra wygląda chujowo i tyle.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r 4 minuty temu, Figaro napisał: Donsterydo broniący jakiejkolwiek decyzji czy sytuacji związanej z jakąkolwiek grą MSu. Czy my mamy 2014 rok? Gra wygląda chujowo i tyle. Gdzie tu widzisz obronę? Stwierdziłem tylko fakt. Wielu deweloperów w dużych studiach miota się w różne strony, bo robią coś dobrze, a niestety ledwo spinają budżet.
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Takie niestety mamy czasy, że tego typu gówna będą podstawą tej branży. Przypominam, że my (tak, nawet Pupcio) to już dinozaury, które #nikogo. Gierka musi znaleźć uznanie niebinarnych recenzentów oraz użytkowników tiktoka, których zaimki to xe/xen i chooy kogo obchodzą Wasze (nasze) lamenty
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r jak to ciągle powtarzał mój dziadek jeszcze w latach 90 "wojna jest potrzebna"
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r To, że gra wygląda odpustowo nie ma nic do rzeczy z naszym wiekiem ani targetem. Można zrobić grę usługę z dobrze wyglądającym gameplayem (Destiny).
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r Akurat klimat miasteczka z wampirem jest spoko, przypomina mu te wszystkie stare amerykańskie seriale o nastolatksch z buffy na czele. Zwyczajnie widać że gameplay ssie aż po same kule
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r Mają tam ponoć całkiem niezłego singla, przynajmniej takie opinie spotkałem po zamkniętym pokazie, a reklamują ganianie po krzakach w co-op Mam tą grę na oku od dawna, bo lubię ich poprzednie tytuły, wiem że one stoją głównie atmosferą, to jest coś co bardzo lubię w grach a niewielu devów w to umie i tu Arkane blyszczy, rewelacyjnymi poziomami i sporą dowolnością w realizacji celu misji. To trudno pokazać na materiałach, choć chwilami Redfall wygląda "odpustowo" to chce w to sam zagrać. Tak naprawdę mam dwie wątpliwości, pierwsza to długość gry, podejrzewam że mogła mocno ucierpieć z uwagi na tworzenie kilku grywalnych postaci i tryb kooperacyjny. Choć tu czasem to nie zawsze wada. W ich ostatnim Deathloopie pod koniec na siłę przedłużyli rozgrywkę zmuszając gracza do biegania w tę i spowrotem w tej samej lokacji cztery razy pod rząd. Kolejna kwestia to ograniczenie swobody działania poprzez wprowadzenie kilku grywalnych postaci przez co każda z nich posiada swój zestaw cech. W poprzednich grach można było dość płynnie żonglować umiejętnościami i je łączyć. Tutaj wybór będzie nieco ograniczony, pod warunkiem że zmienimy postać. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, mają u mnie spory kredyt zaufania a jak się nie spodoba to wyjebie z dysku i tyle. Edytowane 8 kwietnia 20231 r przez Dalhi