Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał:

Takie niestety mamy czasy, że tego typu gówna będą podstawą tej branży.

Przypominam, że my (tak, nawet Pupcio) to już dinozaury, które #nikogo.

Gierka musi znaleźć uznanie niebinarnych recenzentów oraz użytkowników tiktoka, których zaimki to xe/xen i chooy kogo obchodzą Wasze (nasze) lamenty :dunno:

Taaaa, dobrze, że czasem nie śmierdzę i „normalnych” gier i tak jest dla mnie pod dostatkiem, no ale niesmak trochę jest :) 

Czuć mocne coopowe 5 na 10. 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 81,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Chyba trzeba wrócić do czasu wszechobecnego crunchu, bo jebanym informatyczkom pojebało się w głowach od 4-dniowych tygodni pracy, owocowych czwartków i czterogodzinnych przerw po 2h pracy.

• Od czasów pegasusa przeszedłem setki gier. Widziałem tysiące gameplayów i jakoś tak jest, że na ich podstawie potrafię wyrobić sobie jako taką opinię, która potem w znacznym stopniu pokrywa się z tym

Opublikowano

Enejrgej w swoim materiale mówił że strzelanie jest ok i bardzo dobrze się gra.

Może w kilka osób będzie naprawdę przyjemnie, chociaż raczej będzie przeciętnie.

No szkoda ze Arkane kombinuje teraz ze swoim portfolio

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie zdziwię się natomiast jeśli będzie to największy sukces Arkane

Gra wychodzi obok dead island 2 więc może mieć ciężko, chociaż ich poprzednie gry to była sprzedażowa, popularnościowa katastrofa.

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

Enejrgej w swoim materiale mówił że strzelanie jest ok i bardzo dobrze się gra.

Akurat to co on mówi to trzeba brać z poprawką, podzielić przez pięć, uwzględnić mnożnik "chuja się zna na gierkach" i na końcu nie słuchać, co ma do powiedzenia.

Opublikowano

Klimat lokacji i miasteczka jest dla mnie genialny. Są materiały jak ostatni trailer postaci gdzie jest to wszystko bardzo fajnie zmontowane, a później pokazują materiały gdzie przeciwnicy stoją jak kołki w ziemi i to mnie najbardziej martwi. Ciekaw też jestem czy można wyłączyć np. Te cyferki dotyczące obrażeń zadawanych bronią.

Opublikowano

Forspoken czy tlou pc nie przebiją ;)

Opublikowano

Niesamowita gra :balon: właściwie to dziwię się, że MS przyblokował jej wyjście na konsolę Sony, przecież to nie jest żaden system seller (Starfield wbrew smieszkom moze być).

Opublikowano

Rozczarowująca optymalizacja to chleb powszedni Arkane, no ale 30 klatek w grze FPS na Unreal Engine 4? Nie do zaakceptowania. 

Jeżeli w to zagram, to jedynie na PC.

Opublikowano

Brak 60 fpsów na konsolach w 2023 :beka: