Opublikowano 8 kwietnia 20231 r 10 godzin temu, Wredny napisał: Takie niestety mamy czasy, że tego typu gówna będą podstawą tej branży. Przypominam, że my (tak, nawet Pupcio) to już dinozaury, które #nikogo. Gierka musi znaleźć uznanie niebinarnych recenzentów oraz użytkowników tiktoka, których zaimki to xe/xen i chooy kogo obchodzą Wasze (nasze) lamenty Taaaa, dobrze, że czasem nie śmierdzę i „normalnych” gier i tak jest dla mnie pod dostatkiem, no ale niesmak trochę jest Czuć mocne coopowe 5 na 10.
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r Enejrgej w swoim materiale mówił że strzelanie jest ok i bardzo dobrze się gra. Może w kilka osób będzie naprawdę przyjemnie, chociaż raczej będzie przeciętnie. No szkoda ze Arkane kombinuje teraz ze swoim portfolio
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Nie zdziwię się natomiast jeśli będzie to największy sukces Arkane Gra wychodzi obok dead island 2 więc może mieć ciężko, chociaż ich poprzednie gry to była sprzedażowa, popularnościowa katastrofa.
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Enejrgej w swoim materiale mówił że strzelanie jest ok i bardzo dobrze się gra. Akurat to co on mówi to trzeba brać z poprawką, podzielić przez pięć, uwzględnić mnożnik "chuja się zna na gierkach" i na końcu nie słuchać, co ma do powiedzenia.
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r Klimat lokacji i miasteczka jest dla mnie genialny. Są materiały jak ostatni trailer postaci gdzie jest to wszystko bardzo fajnie zmontowane, a później pokazują materiały gdzie przeciwnicy stoją jak kołki w ziemi i to mnie najbardziej martwi. Ciekaw też jestem czy można wyłączyć np. Te cyferki dotyczące obrażeń zadawanych bronią.
Opublikowano 8 kwietnia 20231 r 11 minut temu, Daddy napisał: Forspoken czy tlou pc nie przebiją Żebyś się nie zdziwil
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r Niesamowita gra właściwie to dziwię się, że MS przyblokował jej wyjście na konsolę Sony, przecież to nie jest żaden system seller (Starfield wbrew smieszkom moze być).
Opublikowano 12 kwietnia 20231 r Zaczynam poważnie myśleć, że albo coś jest nie tak z XSX, albo mają totalnie wydyndane bo GP.
Opublikowano 12 kwietnia 20231 r Rozczarowująca optymalizacja to chleb powszedni Arkane, no ale 30 klatek w grze FPS na Unreal Engine 4? Nie do zaakceptowania. Jeżeli w to zagram, to jedynie na PC.