SnoD 2 270 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Oby w finalnej wersji przeciwnicy nie stali jak te kołki na niektórych filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Mnie się coraz bardziej podoba, ale szkoda, że nie pozwolili w czasie ostatniego pokazu dla prasy na nagrywanie własnych filmików. Na tę chwilę jest jeszcze trochę niewiadomych i mam nadzieję, że do premiery się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Niezła kupa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Arkane pięknie zjeżdża w dół po 2x i Preyu. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Boże święty co się stało z tym studiem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ale dynamiczna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 W całej mojej karierze GRACZA dawno nie widziałem tak gównianego, na odwal zrobionego modelu strzelania. Na pewno nie przez dwie ostatnie generacje. Quo vadis Arkane Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 wygląda odpychająco Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Wyglada jak każda tego typu gra nastawiona na monetyzacja i coop, bez normalnego trybu single player i ze zjebanymi mechanikami, Rockesteady to też dobre studio i też widać, ze gówno. Arkane dokładnie to samo, zupelna odwrotność tego, co byśmy chcieli. Czy Microsoft zrobi coś wreszcie w tej generacji, co DA efekt wow, prócz Forzy i tak zwanych gier małych? Ostatnia nadzieję w Starfieldzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nadzieja w Starfieldzie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Przypominam że twórcy mówili że to ich najambitniejszy projekt ja im wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 A co spencer wyjebał starą ekipe i zatrudnił grove street games że tak mówią czy o co tutaj chodzi? Nie wiem co się tam stało ale od dishonored i preya zejść do czegoś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 może to plan ściągnięcia do ekosystemu xboxa graczy telefoniarzy, zobaczą taka gierkę ale codzik z mobilek i polecą po seriesy i GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Eh nienawidze takiego strzelania Nadzieja umiera ostatnia ale to moze byc pierwsza gra Arkane ktorej nie kupie do kolekcji. Sprawdze samemu bo skoro bedzie w GP to bez sensu wydawac wyrok bez sciagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Pupcio napisał: Boże święty co się stało z tym studiem Kombinują, bo poprzednie gry mało kto kupował, a koszty rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Donsterydo broniący jakiejkolwiek decyzji czy sytuacji związanej z jakąkolwiek grą MSu. Czy my mamy 2014 rok? Gra wygląda chujowo i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Figaro napisał: Donsterydo broniący jakiejkolwiek decyzji czy sytuacji związanej z jakąkolwiek grą MSu. Czy my mamy 2014 rok? Gra wygląda chujowo i tyle. Gdzie tu widzisz obronę? Stwierdziłem tylko fakt. Wielu deweloperów w dużych studiach miota się w różne strony, bo robią coś dobrze, a niestety ledwo spinają budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Takie niestety mamy czasy, że tego typu gówna będą podstawą tej branży. Przypominam, że my (tak, nawet Pupcio) to już dinozaury, które #nikogo. Gierka musi znaleźć uznanie niebinarnych recenzentów oraz użytkowników tiktoka, których zaimki to xe/xen i chooy kogo obchodzą Wasze (nasze) lamenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 jak to ciągle powtarzał mój dziadek jeszcze w latach 90 "wojna jest potrzebna" Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 To, że gra wygląda odpustowo nie ma nic do rzeczy z naszym wiekiem ani targetem. Można zrobić grę usługę z dobrze wyglądającym gameplayem (Destiny). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Akurat klimat miasteczka z wampirem jest spoko, przypomina mu te wszystkie stare amerykańskie seriale o nastolatksch z buffy na czele. Zwyczajnie widać że gameplay ssie aż po same kule Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Mają tam ponoć całkiem niezłego singla, przynajmniej takie opinie spotkałem po zamkniętym pokazie, a reklamują ganianie po krzakach w co-op Mam tą grę na oku od dawna, bo lubię ich poprzednie tytuły, wiem że one stoją głównie atmosferą, to jest coś co bardzo lubię w grach a niewielu devów w to umie i tu Arkane blyszczy, rewelacyjnymi poziomami i sporą dowolnością w realizacji celu misji. To trudno pokazać na materiałach, choć chwilami Redfall wygląda "odpustowo" to chce w to sam zagrać. Tak naprawdę mam dwie wątpliwości, pierwsza to długość gry, podejrzewam że mogła mocno ucierpieć z uwagi na tworzenie kilku grywalnych postaci i tryb kooperacyjny. Choć tu czasem to nie zawsze wada. W ich ostatnim Deathloopie pod koniec na siłę przedłużyli rozgrywkę zmuszając gracza do biegania w tę i spowrotem w tej samej lokacji cztery razy pod rząd. Kolejna kwestia to ograniczenie swobody działania poprzez wprowadzenie kilku grywalnych postaci przez co każda z nich posiada swój zestaw cech. W poprzednich grach można było dość płynnie żonglować umiejętnościami i je łączyć. Tutaj wybór będzie nieco ograniczony, pod warunkiem że zmienimy postać. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, mają u mnie spory kredyt zaufania a jak się nie spodoba to wyjebie z dysku i tyle. Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi