Rtooj 1 595 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Moldar napisał: Z tym horizon to aż tak nie do końca, tryb 60 klatek był paskudny na premierę. Fakt, ale nie tylko natychmiast to naprawiali, to jeszcze dali z nawiązką kolejne tryby graficzne. Podejrzewam że ten problem już nie wystąpi w DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Arkane to robiło wcześniej gry singlowe w 30 fps, więc nie szczególnie mnie dziwi, że mają problem z 60 fps w open world. Kolejna gra zapowiedziana po prostu zbyt wcześnie. Wypuszczą w tym roku kosztem optymalizacji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Arkane? Chyba przygłupy kurwa tam siedzą, że nie potrafią ogarnąć silnika do 60 fps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Ahaha plują na nas, a niektórzy udają, że to deszcz niech mnie chuy. Tu nie ma żadnego wyjaśnienia dla tego partactwa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Faka: Myślę, że to raczej decyzją biznesowa, a grę zapowiedziano o ten rok za wcześnie. Mają wydać grę teraz zamiast kilka miesięcy później z lepszą optymalizacją. MS chyba po prostu ma już dosyć kolejnych przesunięć, bo za dużo ich już było. W ogóle to gra z taką stylistyką, FPS, w 2023 w ogóle nie powinna mieć żadnego innego trybu jak tylko 60fps/4K. Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Tutaj raczej wychodzi abonamentoza - nie ma sensu dopieszczać gier sieciowych jak nie masz pewności, że się przyjmą. Jak się przyjmą, będziemy latać, a jak nie to olewka. XGP jest super do gier AA i indorów, ale MS powinien iść w ślady Sony jesli chodzi o sprzedaż swoich AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Najsmutniejsze chyba ze nie potrafią napisać wprost kiedy ten update, to oznacza że mają grę rozkopaną, co innego "poczekacie 2 tygodnie" a co innego "będziemy was informować w późniejszym czasie". Faktem jest że tam chyba pracują partacze, gra wygląda jak początki poprzedniej generacji a ma problemy jej nie przystające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Dobrze, że będą Star Warsy, gdzie masz 60 klatek, a tu wiejskim chujem 30 metrowym zajebali. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zelda, Sw, backlog długości Chińskiego Muru. Nawet tego nie ściągam Ogra się ja XSX 2 w Definitive Edition. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 To nic nie wnosi do rozmowy, ale o Jezusie, ale mnie wkurwili teraz na ostro. Gdzie pokaz tych 12 terachujków? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Naprawdę już lepiej było to przełożyć. Co się nie okaże, że 60fps wleci jak już serwery będą świeciły pustkami. Jest też możliwość, że znowu zachodzi zjawisko nerdowskiej bańki informacyjnej, w której 60fps jest ważne, a w swej masie gracze będą mieli wywalone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To nic nie wnosi do rozmowy, ale o Jezusie, ale mnie wkurwili teraz na ostro. Gdzie pokaz tych 12 terachujków? Na razie 1000 planet w Starfield i dziąsła w Hellblade 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Mogą przekładać w nieskończoność, tutaj jest jakiś problem u samych podstaw patrząc jak działają multiplatformy na XSX czy w jakim stanie wychodziły do tej pory AAA 1st party. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To nic nie wnosi do rozmowy, ale o Jezusie, ale mnie wkurwili teraz na ostro. Gdzie pokaz tych 12 terachujków? Wszystko wnosi, nawet post Faki w temacie o wojnie Cala ta gen jest dziwna. A jak dobrze pomyśle, to MS skończy jak w poprzedniej. Wtedy się skupili na tv tv tv. Obudzili się za późno. Pomijam początek i pomysły. XSX miał szanse, ale 2 lata i nie ma mocnego tytuły ex, skupieni na zakupach. Za 2 lata wszyscy będą oczekiwać nowych konsol i newsow o nich. Juz to pisałem, strasznie miałka ta generacja, nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 No właśnie, xsx miał szansę. Teraz może mieć już tylko trudniej, jeśli prawdą okaże się że Sony rusza z ofensywą grową już stricte pod ps5. Jesienią Spiderman rozbije sprzedażowy bank. W kolejce Death Stranding 2, potencjalnie zajebiste multi w świecie the Last of Us, Silent Hill 2. Przecież na taki rimejk Mgs3 o którym się mówi to 90% graczy będzie miało migotania komór. Ja widzę że gry AAA też często zjadają własny ogon (chociaż wiele gatunków już ma tą przypadłość) i nie chcę by MS robił z każdej gry fotorealistyczny film. Ale no kurwa jakieś standardy w 2023 powinny byc. Jeśli trzymam konsolę za 2500zl żeby odpalić grę jak Redfall no to trochę słabo. Bo większość śmieciarki z gp to możnaby pewnie w kiblu na Switchu włączyć. Kończę ten offtop ale wkurwiłem się poraz kolejny, czekam na ten czerwiec już na dzień dzisiejszy to chyba trzyma mnie przy xsie moja biblioteka i gears of war. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Kurwa, widzę jak internet płonie po tej informacji, pojebani, no pojebani. Ciekawe czy byli świadomi tego, że spierdolą ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Mnie ciekawią recenzje i postawa recenzentów. Forspoken to może była słabo srednia gra ale średnia 6/10 jest według mnie o jedno oczko zanizona po tym jak ogralem demko. Wpływ według mnie miał hejt przed premiera i recenzenci popłynęli z nurtem z ocenami. Tutaj już widać, że ludzie chcą linczu, krwi i zobaczymy czy recenzenci pójdą lizać dupe graczom. Oczywiście jest możliwość, że gra będzie chujowa ale mimo wszystko oni poniżej 8/10 nie schodzili z tego co pamiętam. Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez PanKamil 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Zrozumiałbym grę która miażdży grafiką lub ma ogromny świat jak starfield/msfs ale redfall w 30fps, gra na UE4 a nie autorskim silniku to sroga W tej generacji w 30fps dałem radę tylko Medium przejść gdzie kamera podąża za graczem, redfall w 30fps zostawiam na kiedyś, jak już zrobią patcha i gra będzie martwa powinni przesunąć premierę do momentu jak ogarną ten tryb. Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zaraz przesuną premierę, bo odzew kiepski i gracze polecają przesunąć. Może o to chodziło. Jeszcze się może okazać, że te 30fps to będzie najmniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 W fajne firmy MS zainwestował te mln dolarów. Nieustające pasmo sukcesów - kolejna kupa na koncie, do tego w 30 fpsach, no jestem mega zaskoczony, że nie wyszło no! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 No arkane to partacze są, bo na ten ich zjebany silnik to nawet fps boosta do D2 nie da się zrobić xd W sumie to wbijam w ta gre, dadza 60fps kiedys tam to sie ogra w coopie, bo singlowo to pewnie bym zasnal przy tym drewnianym gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Nie wiem czy tacy partacze - wciąż stawiam, że po prostu budżet nie pozwala dopracowywać tych gier na start, a i posucha wydawnicza kawała wypchnąć ten tytuł na szybko. Spencer bandyto, przeproś za stan Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Deathloop ma 60 fps na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Na PC w to grałem, to działało super. Naprawdę ciężko w to uwierzyć, żeby Series X nie mógł mieć trybu 60 fps, to jakaś paranoja. W Deathloopie na ekranie dużo się działo i jakoś to śmigało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi