Homelander 2 030 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 3 minutes ago, ASX said: No Zelda będzie GOTY, ale konkurencja też jej tego nie utrudnia. To racja. Starfield i Spider-Man to realne szanse na takie gry totalne jeszcze. I chyba wszystko w tym roku. No i tak to będzie wyglądać przy tych kosztach i czasu potrzebnego na stworzenie gry AAA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 też tak myslę że miedzy trzema gierkami wszystko się rozstrzygnie. Co do Redfalla to nikt o trzeźwych zmysłach nigdy nie rozpatrywał go raczej jako kandydata to GOTY ale i tak zapowiada się na duże rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Zaraz się okaże że jakaś gra mniejszego kalibru, np Remnant 2 będzie bardziej dopracowana od tego albo dzedaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Na jutro chyba trzeba czteropaka i popcorn, będzie wesoło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 o której się odblokowuje? jak o normalnej godzinie to pupcio i banan chętnie pyknę dla beki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 14 minut temu, messer88 napisał: Zaraz się okaże że jakaś gra mniejszego kalibru, np Remnant 2 będzie bardziej dopracowana od tego albo dzedaja. Będzie, bo będzie tez pewnie sporo mniejsza/prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 3 hours ago, Paolo de Vesir said: Ej mordki, mam dla Was zagadkę. Wypiszę listę gier Arkane oraz średnie ich gier na OC. Potem sprawdzimy sobie średnią Redfalla i spróbujemy wspólnymi siłami zrozumieć co się wydarzyło po drodze. ok? To jedziemy! Dishonored - 78 Dishonored 2 - 87 Dishonored: Death of the Outsider - 82 Prey - 81 Wolfenstein: Youngblood - 67 Wolfenstein: Cyberpilot - 49 Deathloop - 88 Redfall - ? Jak widzicie pomijając pomoc przy Wolfensteinach to całkiem porządne, oryginalne studio. Deathloop powstały na zlecenie Sony to chyba ich najbardziej oryginalna gra, w dodatku oceniana najlepiej ze wszystkich. Kurcze, szkoda zaś, że Redfall zapowiada się miernie i najbardziej sztampowo jeśli chodzi o rozgrywkę. Nie jest to ani gra na zlecenie Sony, ani pomoc przy innym projekcie. Czyżby ktoś lub coś... Także powiedzcie mi proszę: co się spierdoliło po drodze, że uzdolnione studio wydaje chujnię? Z przyjemnością poczytam Wasze typy. Odmety szalenstwa, kurwa ten Deathloop to juz samymi trailerami przed premiera mnie zmeczyl. Az dziwne ze to ma taka wysoka ocene, mialem wrazenie ze 3 dni po premierze gry nikt o tym juz nie pamietal. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 14 minut temu, messer88 napisał: Zaraz się okaże że jakaś gra mniejszego kalibru, np Remnant 2 będzie bardziej dopracowana od tego albo dzedaja. Będzie, bo będzie tez pewnie sporo mniejsza/prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Godzinę temu, ASX napisał: Wspaniały rok gierkowy, niech mnie chuy Jak się nie ograniczasz do jednej platformy to całkiem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Teraz, Shen napisał: Jak się nie ograniczasz do jednej platformy to całkiem dobry Musiałeś mnie z kimś pomylić, bo ja akurat się nie ograniczam do jednej platformy Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dead Space, Hogwart, re4, dead island 2, zaraz zelda i ff16. Niezły początek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Dead Space, Hogwart, re4, dead island 2, zaraz zelda i ff16. Niezły początek. Dredge, dlc do xenoblade 3 na kilkadziesiat godzin, diablo 4 niedlugo, armored core zapowiada sie tez dobrze, na jesien Spider man 2. Ja tam nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 1 minutę temu, Shen napisał: Dredge, dlc do xenoblade 3 na kilkadziesiat godzin, diablo 4 niedlugo, armored core zapowiada sie tez dobrze, na jesien Spider man 2. Ja tam nie narzekam. Zapomniałeś o HiFi Rush i Starfieldzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) Nowa Zelandia rozumiem nie działa? Kiedy na PS5? Medium i Akcent powychodziły później, więc I chyba to wyjdzie. Edytowane 1 Maja 2023 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Nie wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dishonored miał oceny po 9/10 i był super ocenianą grą, musisz patrzeć na ocenę jakiegoś późniejszego portu gdzie ocena jest bardziej za "niewniesienie niczego nowego" niż dla gry. Co do porażki Redfalla to myślę, że wywiad, który wrzucałem, mówi prawie wszystko. Ta gra zaczęła być robiona, z wieloma problemami i przerostem ambicji nad możliwościami, na długo przed przejęciem przez Microsoft. Oczywiście to nie znaczy że Microsoft nie mógł potencjalnie jakoś ratować sytuacji. Prawdopodobnie gdyby produkcja szła lepiej, to gra wyszłaby jeszcze na PS5 jak Deathloop, gra jak można się domyślać z wywiadów ze Smithem była robiona na PS5, ale ta wersja została zatrzymana. To było zapewne w momencie przejęcia, czyli wiosną 2021, gra była już wtedy w produkcji przez prawie 4 lata. Oficjalnie Microsoft zaprzecza, że cokolwiek anulował na PS5, ba, mówią że jeszcze wspierali bardziej niż przejęciem. Ale głównie to sam Smith wzdycha, że próbując robić open world z podobnym gameplayem co wcześniej, porwali się z motyką na słońce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 31 minut temu, ogqozo napisał: Co do porażki Redfalla to myślę, że wywiad, który wrzucałem, mówi prawie wszystko. Ta gra zaczęła być robiona, z wieloma problemami i przerostem ambicji nad możliwościami, na długo przed przejęciem przez Microsoft. Oczywiście to nie znaczy że Microsoft nie mógł potencjalnie jakoś ratować sytuacji. Co to za tłumaczenie o przeroście ambicji? Przecież to ten sam MS, który podobno restartował prace przy Avowed jakieś trzy razy. Teraz wyobrażam sobie takie CoD z pięcioma developerami bez "bata nad łbem" robiący nową część trzy lata na jedną platformę "dla dostarczenia jakości", a wychodzi więcej błędów niż na premierę ostatniego MW2 W takim trybie, to CoD zdechnie i pociągnie za sobą ich usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 24 minuty temu, McDrive napisał: Przecież to ten sam MS, który podobno restartował prace przy Avowed jakieś trzy razy. Avowed nie było restartowane, może pomyliło ci się z trzema plotkami o restarcie produkcji, które potem dementowano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Nie ma to znaczenia bo progres i tak jest zerowy a gry przez lata nie zobaczymy. Reset był robiony przy Everwild, który wyjdzie w xCloud w 2033. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Nie ma to znaczenia bo progres i tak jest zerowy a gry przez lata nie zobaczymy. Reset był robiony przy Everwild, który wyjdzie w xCloud w 2033. Zobaczymy prędzej niż ci się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Mmm insajderskie info odnośnie gry widmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 W dniu 25.01.2023 o 23:28, Ins napisał: - grafika strasznie słaba - art style/design jeszcze gorszy, - mimo, że różne ekipy to gameplay wygląda równie gównianie jak Deathloop - brak gore - niby singlowa gra z co-opem ale nie mam pojęcia o czym jest ta historia Będzie gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Kompromitujący wynik dla Xboxa, Bethesdy i Arkane, w dzisiejszych gdzie postępuje inflacja ocen tylko najgorsze, fundamentalnie popsute gry dostają tak niskie oceny i Redfall jest chyba jedną z nich. Na pewnie to jest jest tylko wina problemów technicznych i bugów, nawet gdyby gra została ponownie opóźniona, gdyby naprawili wszystkie błędy i dodali tryb nie 60, a nawet 120 fpsow, to nic by to nie dało. Bo recenzje mowią że sam gameplay, struktura rozrywki jest płytka i nieinspirujaca. Leżą tu wiec same fundamenty gry. A jedynym z niewielu jaśniejszych punktów jest podobno fabuła, która podobno trzyma jakiś poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) Niezły początek XD Chyba kolejne studio gdzie pracownicy na zdalnym oglądali tiktoki zamiast pracować. Edytowane 2 Maja 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 1:17 - Xbox Series S - co to takiego? Tekstury? 2:18 - oba Xboksy - tak wyglądają cienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi