messer88 6 418 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cienie faktycznie słabiutkie ale zaskoczenie że w wielu miejscach wersja XS wygląda lepiej niż na PC, wygląda fajnie, oceny lepsze niż obstawiałem, będzie grane jak wleci kiedyś nadpatch 60fps 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Zagrałem godzinkę. Pierwsze wrażenia nie napawają szczególnym optymizmem. Gra faktycznie wygląda bardzo przeciętnie, to akurat jestem w stanie przełknąć. Po tej wstępnej misji polatałem trochę po mieście, które jest niestety puste. Nie licząc małych grupek wrogów. Z jedenj strony z uwagi na sam koncept gry zrozumiałe, z drugiej jednak w odbiorze rozczarowujące. Strzelanie jest ok, tylko trzeba sobie sterowanie ustawić bo to domyślne jest spartolone. Wrogowie nie stanowią zagrożenia, choć ich strzały zadają sporo obrażeń przez co pewnie w większych grupach będą problematyczni. Wampiry jakie spotkałem nie stanowią zagrożenia, kilka strzałów i kołek w serce. Bossa nie widziałem żadnego więc ciężko coś więcej powiedzieć. Jak będę miał czas w tym tygodniu to jeszcze pogram, ale to niestety bardzo przeciętny tytuł się zapowiada. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 114 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 trochę to żenujące się robi, że MS dowozi kolejną przeciętną grę z dodatkowo spartoloną stroną techniczną, przy xboxie to chyba mnie trzyma juz tylko QR i jakaś szczątkowa wiara w starfield... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 To jest jakość jaką dostarcza firma którą planowała zainwestować 70 miliardów w ABK. Szkoda słów, GamePass zrujnował Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Czyli jednak nie ma zaskoczenia 11 godzin temu, Shen napisał: Dredge, dlc do xenoblade 3 na kilkadziesiat godzin, diablo 4 niedlugo, armored core zapowiada sie tez dobrze, na jesien Spider man 2. Ja tam nie narzekam. Oczywiście o Baldurze 3 nikt nie pamięta, bo to turówka, to będzie prawdziwe GOTY 2023. Ale wracając do tematu, złota malina roku będzie należeć do wampirów z Arcace . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Arcane* Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Arkane* Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Arkane* Jedno, ze studiów kupionych przez M$, co kiedys robiło dobre gry * Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Pozazdrościli Forspokena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Jeszcze spadki FPS podczas zadym na najpotężniejszej konsoli na świecie do tego miałki gameplay i wiesz, że Microsoft znowu dowiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Kiedy ten Xbox przestanie wygrywać?! Dajcie też szansę innym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Polskie największe portale zmieniają recenzje z 8 na 6, bo nadal ich nie ma xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 vs walka najgorzej ocenianych exó 2023 :D. Pececiarze wygrywają, mogą zagrać w dwie te wielkie produkcje, tzw. hidden gemy :D. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: vs walka najgorzej ocenianych exó 2023 :D. Pececiarze wygrywają, mogą zagrać w dwie te wielkie produkcje, tzw. hidden gemy :D. Forspoken lepszy widzę. Pobić to było trudno. Tym większy szacun dla MS I Arcane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Teraz, Donatello1991 napisał: Forspoken lepszy widzę. Pobić to było trudno. Tym większy szacun dla MS I Arcane. Minimalnie, ale jednak, brawo m$ xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Pograłem chwilkę i jest nawet gorzej niż to sobie wyobrażałem, a od pierwszego trailera nie podobało mi się to co widzę. Nie licząc tragicznej grafiki i beznadziejnego designu skąpanego w filmowych 30 klatkach, w to po prostu nie da się grać. Sterowanie jest fatalne. Pamiętacie pierwsze fpsy na konsolach? Niby dało się grać na analogach ale postać pływała, miała opóźnienie i widać było że robione to było pod m+k. Tutaj jest dokładnie tak samo. Dodatkowo jest tutaj chyba jedno z najgłupszych AI jakie widziałem w gierkach. Nawet nie wytrzymałem godziny z tym balasem. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 23 minuty temu, Bielik napisał: Jeszcze spadki FPS podczas zadym na najpotężniejszej konsoli na świecie do tego miałki gameplay i wiesz, że Microsoft znowu dowiózł. 30 fpsów inaczej odbieramy na konsoli Dowiedziałem się dzisiaj czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Pograłem 2h i tutaj prawie wszystko leży, dam jeszcze jedna szanse jak będzie patch 60fps a tak wywalam z dysku. Grafika z jednej strony ma swój urok, fajny design miasteczka/klimat, niezłe oświetlenie, efekty ognia, mgły, z drugiej 30fps i lag w sterowaniu, paskudne tekstury/cienie i wyraźne doczytywanie. Ja nie wiem jak oni chcą zrobić 60fps i to jak jeszcze bardziej to skroić. Widać arkane nie potrafi w technikalia Gameplay, to jest największy problem, o ile strzela się ok to same reakcje wrogów i bardzo słabe AI powoduje że frajda z tego mala, walenie do tępych gąbek posypane słabiutkim animacjami. Bez jaj, bez powera i tutaj kolejne miesiące obsuwy nic by nie dały. Typowy średniak 6/10 są osoby którym się spodoba i to przejdą, co-op nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Czyli tak jak pisaliśmy: 30 klatek to nie jest największy problem tej gry. No trudno. Zaorać. Gier jest zbyt wiele, a czasu zbyt mało żeby się przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 To co, teraz czekamy na pierwsze delikatnie pozytywne opinie. Zakończone mitycznym „ja tam bawię się dobrze” Ciekawe kto będzie pierwszy. Mam pewne typy, choć może to wyjątkowo długo potrwać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Kurde smutne. Mimo że jak zobaczyłem looter coopową strzelanke to już byłem zniesmaczony ale jednak byłem pewny że szrota arkane nie zrobi Kolejne studio do zaorania. Co to sie dzieje w tym zagrajmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Gdzie jest ten gościu z Arkane co gadał że to ich najambitniejszy projekt?xd Powinien dostać lepe na potylicę. Ja bym za takie coś zamknął ich wpizdu. Robili tą grę ileś lat, to jest chyba silnik który znają przecież. Dostali dodatkowy czas na dopracowanie tego. Nie zadali sobie trudu żeby dać tu jakakolwiek fabułę. Gra wygląda biednie. Spierdolili technikalia. Ludzie, to jest nie do pomyślenia. Winą MS jest że nie skasował tego guwna, ale parcie na wydanie exa było zbyt duże. Takie coś powinno się jebać, nie pobierać. Niech ich grillują w necie, niech oznaczają Specnera i Xboxa, niech wyśmiewają. Cudowne są ostatnie tygodnie dla ms. Tzn już wcześniej była sraka, ale teraz to już całkowicie:) 11 czerwca będzie festiwal ściemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Arkane ma tyle lat doświadczenia w robieniu gier FPP, a nadal nie potrafią ogarnąć strzelania i sterowania? Co za nieudacznicy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi