Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 2 minuty temu, SnoD napisał: Bethesda "zleciła" Deathloop na wszystkie możliwe platformy, a Sony tylko przyszło i zapłaciło żeby na X'a wyszło rok później. I na tym skończmy bo tylko się ośmieszasz. I przyszli i postawili na lepszego konia widocznie wybrane środki są takie a nie inne, a wynik - Sony ma lepszą grę, a MS znów ma chuja do dupy panie kurwa wszechwiedzący z monopolem na prawdę o partaczach z MS 2 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 (edytowane) 4 godziny temu, Daddy napisał: Cienie faktycznie słabiutkie ale zaskoczenie że w wielu miejscach wersja XS wygląda lepiej niż na PC Właśnie oglądam ten filmik i frapuje mnie, o które miejsca Ci chodziło, bo każdy aspekt wygląda lepiej na PC, o cieniach nawet nie wspominam Edytowane 2 maja 2023 przez tjery 1 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Teraz, tjery napisał: Właśnie oglądam ten filmik i frapuje mnie, o które miejsca Ci chodziło, bo każdy aspekt wygląda lepiej na PC, o cieniach nawet nie wspominam Wojna o lepsze redfall nadawałoby się do Jerry'ego. 1 Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 No ale z tego co tu wcześniej można było wyczytać gra zaczęła powstawać (w bólach) jeszcze przed wykupieniem Bethesdy, tylko Microsoft kompletnie nic nie zrobił w kierunku kontrolowania tego co powstaje, dał im dodatkowe 9 miesięcy opierdalania się i elo wynik jaki jest każdy widzi. Jeśli mówi się o problemach AB i ktokolwiek twierdzi, że pod rządami Microsoftu byłoby lepiej to Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 No gówno mają bo gra jest multiplatformowa XD No nie wiem o co Ty tu walczysz :p Ale idąc Twoim tokiem rozumowania to mamy np. Tango i ich dwie nowe gry. MS postawił na jakość HFR i pretendenta do najlepsze gry roku, a gówniane Sony wykupiło rocznego exa o którym nikt nie pamiętał 5 minut po premierze, który chodzi jak gówno w 7 trybach graficznych na PS5 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Może powinni im skrócić tydzień pracy do 3 dni bo widać że 4dni+ bananowe piątki mocno odbijają się na psychice Cytuj
Pierre Deck 629 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Ktos juz ogrywał tego Vampire-Fortnite w bieda 30 klatkach? Jak gameplay? mocny sredniaczek? M$ dało z siebie mocne 30%? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 1 minutę temu, maniekboy napisał: Jak gameplay? mocny sredniaczek? Obok średniaka to nie stało. Lepiej pograć w bierki chyba. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Jak AI stoi i nie reaguje, to nawet nie ma co odpalać, chyba, że ktoś lubi strzelać do "drzew". Tutaj patch nie pomoże. Cytuj
Pierre Deck 629 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 5 minut temu, Bzduras napisał: Obok średniaka to nie stało. Lepiej pograć w bierki chyba. to wracam do Fortnite. tam przynajmniej skorki dają Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Trzeba czekać na patch jubileuszowy - Sea of Thieves podniosło się z gruzu, podniósł się też DriveClub czy Destiny 2. Także gier na premierę nigdy z małymi wyjątkami. Po pół roku będzie taniej i sprawniej. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 nie będzie żadnego jubileuszowego patcha zejdź na ziemię Paolo Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Ja pograłem chwilę (bo może z kumplem na wieczór się odpali) i czuć potencjał. Mi się DL podobał bardzo. To też zaznaczam. Nawet spoko lore, historia mimo pół crindżu postaci ok. Ale. Strzelanie jest o wiele gorsze od DL. Pistolet to nie wiem czy gorszy gdziekolwiek widziałem. Przeciwnicy na średnim poziomie trudności nie robią nic prawie. Grafika gorsza od DL, HDR jakiś zwalony. Ale. Pogram z kumplem (albo 2) I zobaczę. Ogólnie z tego mogła wyjść całkiem niezła gra. Ale nie wyszła. 30fpsow mi na ten moment nie przeszkadza, aż tak jak strzelanie a AI. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Myślałem, że z 30 fps będzie gorzej, trzeba ino zmienić trochę sterowanie i nie ma tragedii, ale no to półśrodek, więc czekam na 60. Przeciwnicy faktycznie trochę tłoki, lokacje fajne i w sumie tyle, trzeba czekać dalej na premierę Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 To powinno zapierdalać w 120fpsach nawet na XSS, a tutaj ledwo 30 wyciąga na XSX. No brawa dla developerów. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 To powinno latać na tabletach bez użycia chmury i streamingu. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Zawsze wybieram gry na bazie recek Stevivor! Dali 7,5 więc nie może być tak źle. Liczę na solidnego fps, z coopowym doświadczeniem polanym sosem z c!?%#y Buffy. Nie oczekuje hitu, więc pewno będę się dobrze bawił! Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Cytat Sadly, I do think the multiplayer focus has a negative impact on the overall design. Amen Stop GAAS-acji branży. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 I pomyśleć, że ta gra była "One more thing" na konfie Xboxa. xD Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 coś tu się popsuło z proporcjami xD Jedno się Redfallowi udało, od czasu Forspoken nie miałem takiej beki z obserwowania jak niedorobiona jest gra. 6 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, Rtooj napisał: Wojna o lepsze redfall nadawałoby się do Jerry'ego. Spokojnie, już napisałem, że to gówno Gra na samym początku ma momenty przy odpowiedniej scenie i oświetleniu, że wygląda nawet nawet ale to złudne wrażenie, normalnie to serio PS3 się kłania, modele wyciosane toporkiem (te samochody...). Wiadomo, że grafika nikogo, ale w gierce zapowiadanej jako mocne AAA na XSX to by się wstydzili coś takiego zapodać. To wygląda, tak jak już pisałem, jak jakaś gierka małego studia co klepie jakieś Free2Play na Steama. Edytowane 2 maja 2023 przez tjery Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Może to akcja z typu poczuj się jak dziecko Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 O Jezusie, ależ to jest rok w wykonaniu MS-u. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi