Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jedno jest pewne, czego by nie jeszcze nie zapowiedzieli, przyszły rok na pewno będzie lepszy niż ten, bo gorzej być nie może  :lapka:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Chyba trzeba wrócić do czasu wszechobecnego crunchu, bo jebanym informatyczkom pojebało się w głowach od 4-dniowych tygodni pracy, owocowych czwartków i czterogodzinnych przerw po 2h pracy.

• Od czasów pegasusa przeszedłem setki gier. Widziałem tysiące gameplayów i jakoś tak jest, że na ich podstawie potrafię wyrobić sobie jako taką opinię, która potem w znacznym stopniu pokrywa się z tym

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, ASX napisał:

wracając do Redfalla to po Deathloopie zaczynam mieć obawy o Redfalla. Gry Arkane mają mnóstwo mocnych punktów, ale strzelanko do nich nie należy, bo zarówno w Deathloopie jak i świetnym Prey, strzelanie było mocno drewniane. Jeśli w Redfallu nic się nie zmieni, to może być kiepsko.

Nawet po zmianie silnika na unreal 5 strzelanie wciaz wyglada jak w grze arkane xd Ja nie mam żadnych obaw. Za sterami siedzą dwaj panowie odpowiedzialni za oryginalnego deus ex. łyknąłbym gierke w takim staroszkolnym stylu. Moze kiedys ; (

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oby Arkane wzięło sobie do serca, że w Deathloopie kompletnie nie było czuć siły broni, nie chce powtórki z kapiszonów. Klimacik jest, zobaczymy co z tego wyjdzie. Siadlaby ta gra teraz w okresie halloweenowym :nosacz2:

Opublikowano

Świetny trailer :)

Opublikowano

Po kapitalnym Deathloopie, biorę bez popity. Arkane robi świetne gry.

Niech MS dorzuci do pieca na marketing. Murale, reklamy podczas Ligii Europy itp.

Opublikowano
  • Autor

Imo lepszy team robi Redfall, wiec mam wysokie oczekiwania po skonczeniu superanckiego Deathloopa.

Opublikowano

Fajny klimacik ma ten trailer. Mam nadzieje że będzie się dało sensownie w to grać samemu bo nie mam 15 lat żeby się umawiać na coopa z trzema osobami

Opublikowano
  • Autor

Raczej nie wiek jest tutaj problemem, a bycie piwniczakiem.

Opublikowano

Ależ kąśliwy użytkownik Incz :notlikethis: Z drugiej strony ASX już parę razy wklejał info od twórców, że grając singlowo nic się nie traci, ba może nawet inaczej będzie się odbierać tytuł - lepiej - niż z innymi zagrajmerami na headsecie. To trzeba sprawdzić na spokojnie.

Opublikowano

A było może info jak będzie wyglądał wybór postaci przy grze solo - jedna na całą grę czy może jest opcja do zmian?

Opublikowano

Czekam na te gre bardziej niz na Starfielda a trailer tylko nakręca mój hype. Poczatkowo byłem sceptyczny ale teraz juz czekam mocno.

Opublikowano

Kapitalnie się to prezentuje i do tego 4 złote. Myślę, że odpalę day1 :). 

Opublikowano

wygląda miodnie, będzie grane!

Opublikowano

Dla mnie to wygląda jak kolejny generyczny shooter. Klimat do mnie nie przemawia, nie wiem czy to ma śmieszyć, straszyć, czy wszystko naraz. hard pass 

Opublikowano

Jak dla mnie to ma taki buffy vibe więc dla mnie spoko z każdym filmikiem coraz bardziej się przekonuje do gry, na pewno bardziej kusi niż deathloop

Opublikowano

Mnie też nie przekonują te materiały, graficznie wygląda co najwyżej przeciętnie, a strzelanie pewnie będzie równie słabe co w innych ich grach, no ale to Arkane więc choćby z powodu świetnego Prey mają u mnie pewien kredyt zaufania.

Opublikowano
  • Autor

Ja im ufam. Harvey Smith i Ricardo Bare pracowali nad oryginalnym Deus Ex i tutaj też zajmują się projektem. Wciąż mam ból dupy, że deus prześlizgnął się MS między palcami, bo chciałbym, żeby znowu pracowali nad tym ip. Chociaż może nawet by nie chcieli, kto wie. Oby były fajne lokacje z wieloma sposobami na dostanie sie do celu to będzie gites.

Opublikowano

Pracowali też nad Dishonred 2 Harv był głównym projektantem, też liczę na lepszą grę niż deathloop.

Czas pokaże 

Opublikowano
  • Autor

And wash away the rain?

Ktoś tam ma dobry gust muzyczny :drakeyeah:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wg WC premiera w pierwszym tygodniu maja, przyszłego roku

Opublikowano

To dobra wiadomość, dostali prawie rok czasu na dopracowanie gry która pierwotnie planowana była na połowę zeszłego roku. Powinno wyjść wszystkim na dobre.

Podobał mi się Deathloop, uwielbiam Prey i Disshonored więc wiem mniej więcej czego oczekiwać względem rozgrywki, liczę że miło zaskoczą kreacją świata i lokacjami.  

Edytowane przez Dalhi