Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Ja wspominam dobrze jedynkę, taka typowa właśnie gra Bethesdy/Obsidian. Dwójka raczej niczego nowego nie wprowadzi, ale jak będą fajne planety i dobry humor to oczywiście się sprawdzi
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Dla mnie to właśnie humor tę grę napędzał. Nie czarujmy, gameplayowo to klasyczne drewno.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Jeszcze raz zobaczyłem ten trailer, no złoto po prostu. Tak jak patrzą na Starbekę i nie mogę się zaangażować tak patrzę na TOW2 i od razu mam chęć odpalić jedynaczkę.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Ograłem jedynkę, bawiłem się dobrze, choć pamiętam, że narzekałem chociażby na to, że z biegiem czasu gra coraz mniej trzyma przy ekranie, a i questy poboczne też nie porywały. Mam nadzieję, że w dwójce to dopracują, bo klimat się wylewa z ekranu.